Recent nieuws

Medailles: de ultieme bekroning van prestaties

Medailles zijn al eeuwenlang een symbool van prestatie en erkenning. Of het nu gaat om sportevenementen, academische wedstrijden of bedrijfsprestaties, medailles zijn de ultieme bekroning voor degenen die uitblinken in hun vakgebied. Bij Pro-merchandise begrijpen we het belang van hoogwaardige medailles en daarom bieden we de mogelijkheid om medailles volledig op maat te bedrukken en te laten maken.

De kracht van personalisatie

Een medaille kan veel meer zijn dan alleen een glanzend stuk metaal. Door medailles te bedrukken met specifieke ontwerpen, logo's en tekst, kunt u een gevoel van exclusiviteit en betekenis creëren. Of het nu gaat om een sportevenement, waarbij elke medaille de naam van de winnaar draagt, of om bedrijfsprestaties te vieren door het logo van uw bedrijf op de medaille te plaatsen, personalisatie voegt een extra laag van waarde toe.

De rol van medailles voor bedrijven

Medailles spelen ook een belangrijke rol in de bedrijfswereld. Ze worden vaak gebruikt bij evenementen, zoals conferenties en teambuildingactiviteiten, om de prestaties van individuen en teams te erkennen. Het uitreiken van een medaille zorgt niet alleen voor een boost in moraal en motivatie, maar kan ook dienen als een tastbare herinnering aan de bereikte doelen. Bovendien kunnen medailles worden gebruikt als marketinginstrumenten, waarbij het logo van uw bedrijf wordt gedrukt op de medaille en daarmee exposure genereert.

Waarom kiezen voor Pro-merchandise?

Bij Pro-merchandise begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden wij volledig op maat gemaakte medailles aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het honoreren van uitmuntendheid binnen uw organisatie of het belonen van topsporters, onze experts staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen en produceren van de perfecte medaille.

Onze medailles zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen worden aangepast met een verscheidenheid aan afwerkingen, zoals goud, zilver en brons. Bovendien hebben we een breed scala aan opties voor het personaliseren van uw medailles, zoals het toevoegen van halslinten, gravures en zelfs speciale verpakkingen.

Conclusie

Medailles zijn niet alleen symbolen van prestaties, maar ook krachtige instrumenten om erkenning te tonen en langdurige herinneringen te creëren. Bij Pro-merchandise begrijpen we de waarde van gepersonaliseerde medailles en staan we klaar om uw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om het bedrukken, laten maken of ontwerpen van medailles, wij hebben de expertise en middelen om aan al uw behoeften te voldoen.

Wacht niet langer en beloon succes met de perfecte medaille. Neem vandaag nog contact op met Pro-merchandise en laat ons u helpen om indruk te maken en de concurrentie te verslaan in uw sector.

Let op: alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten. Informeer bij ons verkoopteam voor een offerte op maat.

De Perfecte Uiting van Identiteit en Creativiteit door een embleem

Of je nu op zoek bent naar een manier om je bedrijfsidentiteit te versterken, je teamgeest te tonen of gewoon je persoonlijke stijl uit te drukken, emblemen bieden een unieke en visueel aantrekkelijke oplossing. Bij Pro-Merchandise ben jij aan het juiste adres!

Kenmerken van Emblemen:

Het embleem is kleine symbolen of logo's die je op verschillende oppervlakken kunt bevestigen, zoals kleding, tassen, petten en zelfs gebouwen. Ze zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals textiel, borduurgaren, metaal of rubber. De veelzijdigheid van een embleem maakt het mogelijk om complexe ontwerpen en gedetailleerde afbeeldingen te creëren, waardoor ze een krachtig communicatiemiddel worden.

Materialen voor Emblemen:

Emblemen kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen, elk met hun eigen kenmerken en esthetische aantrekkingskracht. Textiel is een populair materiaal voor emblemen, waarbij borduurwerk wordt gebruikt om kleurrijke en gedetailleerde ontwerpen te creëren. Metaalemblemen, zoals pinbadges, bieden een elegante en duurzame optie, terwijl rubberen emblemen flexibel en weerbestendig zijn. Door het juiste materiaal te kiezen, kun je een embleem creëren dat perfect past bij je behoeften.

Soorten Emblemen:

Er zijn verschillende soorten emblemen om uit te kiezen, afhankelijk van de beoogde toepassing en het gewenste uiterlijk. Geborduurde emblemen bieden een klassieke uitstraling met een verhoogd textuureffect, terwijl geweven emblemen een fijner en strakker ontwerp mogelijk maken. Voor een meer moderne uitstraling zijn er PVC-emblemen die in verschillende vormen en kleuren kunnen worden gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel, subtiel of opvallend embleem, er is altijd een type dat bij je past.

Toepassingen van een Embleem:

Een embleem heeft talloze toepassingen in verschillende domeinen. Bedrijven kunnen een embleem gebruiken als onderdeel van hun merkidentiteit, zodat hun medewerkers ze trots kunnen dragen op uniformen of bedrijfskleding. Sportteams en verenigingen kunnen emblemen gebruiken om een gevoel van eenheid en trots te creëren. Zelfs voor individuen bieden emblemen een manier om hun persoonlijke stijl en interesses te uiten. Of je nu een embleem draagt tijdens formele evenementen of casual bijeenkomsten, het voegt altijd een vleugje originaliteit toe aan je outfit.

Carnavalsembleem: Kleurrijk Meesterwerk voor Carnaval:

Carnaval is een feest vol levendige kleuren en uitbundige vieringen, en emblemen spelen een belangrijke rol in dit feestelijke spektakel. Van oeteldonk embleem tot geborduurde carnavalsembleem, er is een scala aan opties om je carnavalsoutfit te verfraaien. Bij Pro-Merchandise kun je unieke carnavalsemblemen kopen die perfect passen bij de feestelijke sfeer. Ontdek de kleurrijke wereld van carnavalsemblemen en voeg een vleugje magie toe aan je carnavalspak.

 

Emblemen zijn veel meer dan alleen maar kleine symbolen; ze zijn krachtige communicatiemiddelen en visuele versterkingen van identiteit en creativiteit. Met verschillende materialen, stijlen en toepassingen bieden emblemen eindeloze mogelijkheden om jezelf, je team of je bedrijf op unieke wijze te presenteren. Of je nu een embleem draagt om een boodschap over te brengen of gewoon je outfit wat extra flair te geven, emblemen blijven een tijdloze en betekenisvolle toevoeging aan de wereld van design en mode. Dus, omarm de kracht van emblemen en laat jezelf zien aan de wereld!

 
De Magie van Sleutelhangers: Meer dan een Accessoire!

Sleutelhangers - kleine accessoires die we dagelijks gebruiken zonder er veel bij na te denken. Maar heb je ooit stilgestaan bij de betoverende wereld van sleutelhangers? Deze metgezellen bieden niet alleen praktische voordelen, maar hebben ook een geheime kracht als het gaat om merchandise. Laten we duiken in de magie van sleutelhangers en ontdekken waarom ze meer zijn dan alleen een accessoire.

1. Houd je sleutels georganiseerd met praktische en stijlvolle sleutelhangers

Een van de belangrijkste voordelen van sleutelhangers is hun vermogen om ons georganiseerd te houden. Geen eindeloos zoeken meer naar die ene sleutel in je tas! Met sleutelhangers kun je je sleutels gemakkelijk identificeren en bij elkaar houden. Hang ze aan je tas, riemlus of zelfs in je zak, zodat je ze nooit meer kwijtraakt.

2. Laat je persoonlijkheid stralen met unieke sleutelhangers

Sleutelhangers zijn niet alleen functioneel, maar ook een manier om je persoonlijkheid te uiten. Met een scala aan stijlen, vormen en ontwerpen kun je sleutelhangers kiezen die passen bij jouw unieke stijl. Laat je sleutels stralen en voeg een persoonlijk tintje toe aan je dagelijkse routine.

3. Vind je sleutels gemakkelijk terug met opvallende en beschermende sleutelhangers

Heb je ooit je sleutels verloren in een zee van spullen? Een opvallende sleutelhanger kan een gamechanger zijn. Met een felgekleurde of unieke sleutelhanger kun je je sleutels snel lokaliseren, zelfs in noodsituaties of bij weinig licht. Bovendien bieden sommige sleutelhangers zelfs bescherming. Denk aan sleutelhangers met een ingebouwd LED-licht, zodat je nooit meer in het donker hoeft te tasten.

4. Een subtiele en effectieve marketingtool

Maar sleutelhangers hebben een speciale rol bij merchandise. Ze zijn perfect om je merk, bedrijf of evenement te promoten. Door het bedrukken van sleutelhangers met je logo, naam of slogan, draag je jouw merk op een subtiele en effectieve manier met je mee. Bovendien kunnen ze ook dienen als souvenirs of geschenken tijdens marketingcampagnes en bedrijfsevenementen.

5. Van alledaags accessoire tot magische merchandise

Wat begon als een alledaags accessoire, blijkt een wereld van mogelijkheden te bevatten. Sleutelhangers bieden organisatie, gemak, persoonlijke uitstraling, vindbaarheid en bescherming. Bovendien spelen ze een magische rol bij merchandise, waar ze merken tot leven brengen en herinneringen vastleggen. Dus, de volgende keer dat je je sleutels vasthoudt, besef dan de verborgen kracht van je trouwe metgezel, de sleutelhanger!

5 manieren om pins te gebruiken

Pins zijn kleine, draagbare accessoires die op kleding, tassen, hoeden en nog veel meer kunnen worden bevestigd. Ze zijn er in alle soorten en maten en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Bij Pro-Merchandise kun je geheel je eigen pins laten maken. Maar waar kun je deze pins veelal voor gebruiken? 

1. Promotie van merk en bedrijf

Pins zijn een uitstekende manier om een merk of bedrijf te promoten. Bedrijven kunnen hun logo of merknaam op de pins laten maken en deze uitdelen op beurzen, evenementen of als cadeau bij aankoop. Het verspreiden van deze pins zorgt voor meer naamsbekendheid en herkenning van het merk of bedrijf. Pro-Merchandise is jouw expert in merchandise producten. 

 

2. Teambuilding

Pins kunnen ook worden gebruikt als onderdeel van team building activiteiten. Bijvoorbeeld door het creëren van een speciale pin voor het voltooien van een project of om prestaties te erkennen. Dit kan helpen om de teamgeest te versterken en de motivatie van de teamleden te vergroten. Pins zijn makkelijker dan medailles, maar zeker niet minder waardevol. Neem eens een kijkje bij onze verschillende soorten pins voor jouw ideale pin.

 

3. Verzamelobjecten

Pins zijn ook populaire verzamelobjecten. Mensen kunnen pins kopen van hun favoriete sportteams, bands, films, stripboeken en nog veel meer. Dit is een leuke hobby en kan een geweldige manier zijn om herinneringen te bewaren. Personaliseer geheel je eigen pin voor de mooiste herinneringen. 

 

4. Identificatie

Pins kunnen ook worden gebruikt voor identificatiedoeleinden. Bijvoorbeeld om aan te geven dat iemand een lid is van een organisatie, club of groep. Het kan ook handig zijn om pins te gebruiken voor evenementen waarbij deelnemers gemakkelijk geïdentificeerd moeten worden. Ideaal bijvoorbeeld voor studentenverenigingen of andere evenementen!

 

5. Uitdrukking van persoonlijke stijl

Pins kunnen ook gebruikt worden als uitdrukking van persoonlijke stijl. Bijvoorbeeld door het dragen van pins die passen bij een bepaalde kledingstijl, of door het verzamelen van pins van verschillende designs. Dit kan helpen om een unieke stijl te creëren en de persoonlijkheid te uiten.

Pins kunnen op verschillende manieren worden gebruikt en zijn daarom erg veelzijdig.

 

Of het nu gaat om promotie, teambuilding, verzamelen, identificatie of als uitdrukking van persoonlijke stijl, er zijn talloze manieren om pins te gebruiken. Door het laten maken van speldjes door een professionele producent zoals Pro-Merchandise kunnen pins op een hoogwaardige manier worden geproduceerd. Pro-Merchandise is jouw one-stop-shop voor allerlei merchandise producten, van buttons en medailles tot aan kleding en fansjaals! Wil je graag je eigen pin laten maken of een groot aantal pins laten maken? Vul ons offerte formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij jouw terug met een mooie prijs! 

 

5 creatieve manieren om medailles te gebruiken

Er zijn veel verschillende redenen om medailles te laten maken. De meest bekende is natuurlijk voor sportevenementen: als prijs. Met medailles geef je je gasten een blijvende herinnering, wat kan bijdragen aan het succes van je evenement. Wij zetten 10 creatieve manieren voor jou op een rij om medailles te maken. Bij Pro-Merchandise kun je makkelijk en snel gepersonaliseerde medailles laten maken!

1. Als prijs voor winnaars van activiteiten

Of het nu gaat om een bingo, een quiz of een speurtocht, medailles zijn een leuke en betaalbare manier om de winnaars van spellen en activiteiten te belonen. Moedig deelnemers aan en eer je winnars met behulp van onze medailles! Bij ons kun je medailles laten maken met je eigen ontwerp, zodat ze extra waardevol zijn voor jouw evenement. 

2. Als herinnering voor deelnemers

Geef medailles als aandenken aan de deelnemers van je event. Het zal deelnemers aanmoedigen om deel te nemen en een blijvende herinnering geven aan je evenement. Kies voor een ontwerp dat past bij het thema van het evenement om het extra speciaal te maken. 

3. Als onderdeel van een goodie bag

Vul je goodie bags met leuke en nuttige spullen, bijvoorbeeld een medaille met het logo van je evenement. Zo hebben deelnemers altijd een aandenken aan het evenement. Pro-Merchandise is jouw one-stop-shop voor deze leuke producten. Vul bijvoorbeeld een tote bag met diverse merchandise producten uit ons assortiment!

4. Als onderdeel van een fundraising-actie

Medailles zijn uitstekende beloningen, zoals je merkt. Laat mensen doneren voor het goede doel en geef ze een medaille als beloning! Dit zal meer mensen stimuleren om een bijdrage te leveren aan jouw fundraiser. Zo is een medaille wederom een tastbare herinnering aan een waardevolle donering. 

 

5. Als onderdeel van een ceremonie

Geef mensen een medaille om ze te eren en te waarderen voor hun diensten en prestaties. Geef bijvoorbeeld medailles aan mensen die een bepaald aantal jaar actief zijn in de organisatie als erkenning voor hun bijdrage aan de organisatie. Met zulke medailles motiveer je mensen om betrokken te blijven en zich in te blijven zetten. 

Medailles hebben eindeloze mogelijkheden

Medailles zijn veelzijdig en kunnen op talloze manieren worden gebruikt. Of het nu gaat gaat om een prijs, als decoratie of als aandenken, medailles voegen een speciaal en persoonlijk tintje toe aan iedere gelegenheid. Bij Pro-Merchandise helpen we jou met het samenstellen en creëren van jouw ideale medaille voor alle gelegenheden. Is een medaille niet precies wat je zoekt? Voor subtielere alternatieven ben je bij ons ook aan het juiste adres; je kunt ook pins maken of buttons bestellen

Je eigen kleding (laten) ontwerpen en borduren

Je wilt je kleding laten borduren en/of bedrukken, merklabels in je kleding of wil je jouw kledingpakket uitbreiden met bijvoorbeeld geborduurde beanies of petten? Er zijn tal van mogelijkheden om kleding van jouw logo of ontwerp te laten voorzien. Je kan kleding laten borduren maar bijvoorbeeld ook voorzien van full colour PVC Patches, eventueel met klittenband. Bijvoorbeeld in de dienstverlenende sector is dit reeds gemeengoed

Verschillende typen kleding laten borduren en/of bedrukken

Het is mogelijk om op verschillende manieren je bedrukte kleding aan te schaffen. Je kunt kiezen om je eigen kleding aan te leveren omdat je al jarenlang werkt met een bepaalde leverancier maar die geen mogelijkheid heeft om deze te laten bedrukken cq te borduren. Wil je ontzorgd worden kun je er voor kiezen om je kleding en het borduren er van compleet te laten verzorgen. Geborduurde kleding gaat lang mee.

Je kunt verschillende soorten kleding laten borduren en/of bedrukken. Verschillende toonaangevende merken zoals Dassy, Tricorp, New Wave, Stanley/Stella, Santino, Printer etc. hebben prachtige collecties waar jij uit kunt kiezen. Veel is er mogelijk, het is allang niet meer het standaardgamma wat deze partners aanbieden.

Er is veel keus, iedere doelgroep heeft zijn of haar eigen (merk)kleding. Want naast bedrijfs- en werkkledij kun je ook denken aan kleding voor carnavalsverenigingen en sportteams. Kleding laten borduren en kleding laten bedrukken kan dus op verschillende manieren.

Wat kost het om kleding te borduren?

Zoals elk bedrijf, vereniging of club uniek is, zo zijn ook de diverse borduringen en bedrukkingen die je op jouw kleding tevens niet standaard. Omdat het vaak om custom made handwerk gaat. Je wilt door je bedrukking op je (werk)kledij je onderscheiden van de massa. Verzorgde kleding geeft jouw toeschouwer het idee dat je serieus met je vak of sport bezig bent. Het geeft vertrouwen en je straalt door je kleding en de mooie borduringen en bedrukkingen een bepaalde vorm van professionaliteit uit. Daarom is het lastig om een standaard prijslijst te overleggen.

De prijzen worden op maat gemaakt. Dat heeft alles te maken met ondermeer de grootte van de bedrukking, het aantal kledingstukken dat je wilt borduren of bedrukken, het soort kledingstuk, het ontwerp en de positie van de borduursels. Wil jij je logo en/of ontwerp slechts 1x op de jas of ook graag op de schouder en wellicht op de rugzijde. Je snapt dat al deze factoren invloed heeft op de prijzen. Van te voren krijg je daarom een scherpe offerte, geen verrassingen achteraf op de factuur. Want zo zijn wij hier in het Oosten niet met elkaar getrouwd.

Kleding laten borduren met logo of eigen ontwerp?

Normaal gesproken hebben de meeste bedrijven en/of verenigingen de logo’s al kant en klaar liggen aangezien ze eerder kleding hebben laten bedrukken en/of borduren. Echter, mocht dit voor jou of jouw bedrijf een probleem zijn – geen probleem. Bij Pro-Merchandise helpen wij jou graag om een passend ontwerp te maken. Advies op maat en natuurlijk kleding op en van de juiste maat. Borduren gaat met garen van hoogwaardig kwaliteit, er is altijd een passende kleur garen die match met jouw (bedrijfs)kleuren. Het borduren gaat met verschillende geavanceerde borduurmachines, computergestuurd, die ervoor zorgen dat zowel kleine- alsmede grote oplages aan kleding snel en vakkundig kan worden geborduurd.

Zoveel wensen, zoveel kleding

Zoals al eerder vermeld. Je mag zelf je kleding aanleveren of een keuze maken uit het ruime assortiment die wij aanbieden. Door de jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners is het ondertussen bekend waar Abraham de mosterd haalt. Vermeld je wensen en samen komen wij bij het juiste kledingstuk uit. Vervolgens kun je deze laten borduren en/of bedrukken. Vandaag de dag is het naaien van custom made merklabels in je eigen (werk)kleding ook iets wat steeds meer aan populariteit wint. Hoe gaaf is dat, in je kleding je eigen merklabeltje. Weer iets wat jouw kleding uniek maakt en persoonlijk. Kleren maken de man en natuurlijk ook de vrouw. Wij maken alleen onderscheid in kleding laten borduren of kleding laten bedrukken. Een combinatie van beide bedrukkingstechnieken is ook mogelijk.

Kleding laten bedrukken

De naam vermoed het al en inderdaad zijn wij tevens totaalleverancier voor ondermeer de Merchandise industrie. Als het nu gaat om de bekende artiesten en bands van Nederland en internationaal, de lokale sportverenigingen alsmede carnavalminnend Nederland. Het drukken van petten, t-shirts, hoodies, tote-bags, carnavalskledij kent al lang geen geheimen meer.

Mocht je deze zomer op een festival lopen, weet dan dat veel van de bedrukte t-shirts, petjes en hoodies uit het mooie Oosten komen. Een teken aan de wand dat het met de kwaliteit wel snor zit. Naast borduren is kleding bedrukken middels transfers of andere technieken tevens een absolute aanrader. Niet iedereen houdt van geborduurde logo’s en wil liever zijn of haar full colour logo liever op een andere manier gedrukt zien. Dat kan.

Er zijn gewoon legio mogelijkheden voor het laten bedrukken van je kleding. Als het nu gaat om simpele t-shirts tot complete outfits. De mogelijkheden zijn, nogmaals,  eindeloos. Van merklabels tot gewoven of geborduurde emblemen tot volledig custom made kleding. Laat je verrassen, neem kontakt op met Pro-Merchandise uit Ootmarsum. De specialisten op het gebied van kleding laten bedrukken en borduren.

Onderbroeken laten bedrukken?

Je wilt graag je eigen onderbroeken laten bedrukken, je eigen onderbroeken laten maken. Kan dat? Natuurlijk kan dat, het is allemaal custom made mogelijk bij Pro-Merchandise in Ootmarsum.

Niet alleen kleren maken de man/vrouw maar dus ook onderbroeken. Dat kan reeds vanaf kleine aantallen. In dit blog nemen wij jou mee in de mooie (onder)wereld van de onderbroeken. Want het leven is te kort om saaie onderbroeken te dragen. Of niet dan? Wij vinden niet dat onderbroeken hetzelfde is wat je wellicht hebt met intelligentie. Je moet het wel hebben maar je mag er niet mee pronken. Nou, echt niet. Met onze custom made onderbroeken mag je mee gezien worden, mag je mee pronken. Het is nu tijd voor de onderbroek, trek ‘m aan of uit….natuurlijk!

Onderbroeken als relatiegeschenk?

Onderbroeken laten bedrukken neemt steeds meer in populariteit toe. Je kunt ze laten bedrukken, meestal all-over. Misschien voor je bedrijf, als relatiegeschenk of als weggevertje op een beurs of evenement. Veel tevreden klanten zijn je reeds voorgegaan. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun merk of brand op onderbroeken te drukken. Enerzijds om ze te verkopen, anderzijds als promotioneel textiel voor je club, bedrijf, vereniging of evenement. En wie wil er nou niet onderbroeken van zijn favoriete (voetbal)club, band of artiest. Dat voelt vertrouwd. Het is zelfs mogelijk voor je eigen (amateur)club. Je kunt zelfs je onderbroeken personaliseren, met je eigen naam. Als je wilt kun je je eigen onderbroek of boxershort compleet bedrukken met je eigen design, daarom kunnen wij ook de elastieken boorden en gewoven labels in je custom made onderbroeken volledig customizen. Door het logo van je bedrijf, club of vereniging er op laten drukken maak je al lopend reclame zonder dat het (meteen) opvalt.

Hoe bedruk ik mijn eigen onderbroeken?

Je wilt graag je eigen onderbroeken laten bedrukken, maar hoe gaat dit in zijn werk? Bij het bedrukken van onderbroeken of boxershorts zijn de mogelijkheden eindeloos. Mocht je al een ontwerp of tekening klaar hebben liggen kun je deze opsturen en gaan we meteen voor je aan de slag, als je natuurlijk een beetje ervaring hebt met diverse ontwerpprogramma’s zoals bijvoorbeeld Photoshop. Maar een onderbroek ontwerpen is natuurlijk geen dagelijkse kost voor je, je moet aan veel dingen denken. Hoe komt het ontwerp tot zijn recht als je éénmaal een onderbroek aantrekt. Fijnafstemming is wel op zijn of haar plek. Mocht je hulp nodig zijn of je twijfelt aan je ontwerp neem je gewoon contact op. Wij hebben vaker met het bijltje gehakt en weten precies wat er nodig is om je eigen custom made onderbroeken te laten ontwerpen aangezien het feit dat jij gewoon de mooiste onderbroeken wilt laten ontwerpen die er bestaan. Unieke merchandise maken, die opvalt ondanks dat negen van de tien keer andere kleding jouw fraai vormgegeven onderbroek bedekt. Desondanks groeit de populariteit van onderbroeken als relatiegeschenk. Het is weer wat anders dan de traditionele pen of mok.

Wat kost het om onderbroeken te laten bedrukken?

Zoals elk bedrijf, vereniging of club uniek is, zo zijn ook de diverse bedrukte onderbroeken en boxershorts tevens niet standaard. Des te meer omdat het vaak om custom made onderbroeken gaat. Je wilt door je bedrukking op je custom made onderbroeken je onderscheiden van de rest.
Je eigen bedrukte onderbroeken geven mensen het idee dat je serieus met je vak of sport bezig bent. Het geeft vertrouwen en je straalt door je custom made onderbroeken een bepaalde vorm van professionaliteit uit. Geen onderbroeken lol derhalve… Daarom is het lastig om een standaard prijslijst te overleggen. De prijzen worden op maat gemaakt. Dat heeft alles te maken met ondermeer de grootte van de onderbroeken, het aantal onderbroeken die je wilt laten drukken, het aantal kleuren etc. Je snapt dat al deze factoren invloed heeft op de prijzen. Van te voren krijg je daarom een scherpe offerte, geen verrassingen achteraf op de factuur. Want zo zijn wij hier in het Oosten niet met elkaar getrouwd. Wat je ziet is wat je krijgt, dat geldt zeker voor de onderbroeken.

Gemakkelijk onderbroeken laten bedrukken

Er zijn verschillende technieken om onderbroeken te laten bedrukken. Afhankelijk van je ontwerp en het gewenste aantal kiezen wij een productietechniek die het meest geschikt is voor de opdracht. Verder houden wij constant oog op het productieproces, wij hebben korte lijnen met onze vakkundige leveranciers  die hoogwaardige kwaliteit leveren tegen de best passende prijs. Het logo, design of full colour bedrukking kan normaal gesproken overal op de onderbroek bedrukt worden. Meestal van de onder- tot aan de bovenkant. Je bepaalt zelf hoe jouw eigen bedrukte onderbroek er uit komt te zien. Het kan (bijna) allemaal. De levertermijn van bedrukte onderbroeken is na goedkeuring op de definitieve werktekening ca. 4 tot 5 weken. De variatie in kleuren is bijzonder groot te noemen. Geen standaard witte meer maar laat je verrassen door het fraaie kleurenpalet. Op deze manier kunnen wij jouw (huis)kleuren altijd feilloos benaderen.

Hoe worden de onderbroeken verpakt?

Onderbroeken worden standaard per stuk verpakt. Maar custom made kunnen wij jouw onderbroeken tevens voorzien van bijvoorbeeld een kartonnen header kaart, tevens full colour. Waarop de info staat van bijvoorbeeld jouw bedrijf, eventueel de wasvoorschriften en verdere info. Zo’n full colour card maken de bedrukte onderbroeken wel helemaal af natuurlijk. Er zijn gewoon verschillende mogelijkheden. Nogmaals, laat je verrassen wat er allemaal mogelijk is bij het maken van jouw eigen bedrukte custom made onderbroeken.  Ben je nieuwsgierig geworden of wil je custom made onderbroeken laten bedrukken vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte op. Stuur je logo of ideeën maar. Vroeger kon je met je onderbroek een hele fiets poetsen, nu alleen de bel wordt er wel eens gekscherend gezegd. Maar op elke onderbroek, hoe klein of groot ook, is voldoende ruimte om een passende bedrukking te creëren. Onderbroeken maken de vrouw en natuurlijk de man!

Sokken laten bedrukken?

Je wilt graag je eigen sokken bedrukken, je eigen sokken laten maken. Kan dat? Natuurlijk kan dat, het is allemaal custom made mogelijk bij Pro-Merchandise in Ootmarsum. Niet alleen kleren maken de man/vrouw maar ook sokken. Dat kan reeds vanaf kleine aantallen. In dit blog nemen wij jou mee in de mooie kleurrijke wereld van de sokken. Want wie de sok past trekt ‘m aan, helemaal als het van die custom made sokken zijn. Nooit meer iets lelijks aan je voeten.

Sokken bedrukken als relatiegeschenk?

Sokken bedrukken neemt steeds meer in populariteit toe. Je kunt sokken laten bedrukken, meestal all-over of laten breien. Iedereen kent misschien wel happy socks. Nou, hoe gaaf is het dat je heel eenvoudig je eigen happy socks kunt creëren. Misschien voor je bedrijf, als relatiegeschenk of als weggevertje op een beurs of evenement. Veel voetbalclubs zijn je reeds voorgegaan, want iedereen wil natuurlijk sokken van zijn favoriete club aan haar of zijn voeten. Dat voelt vertrouwd. Maar het is mogelijk voor je eigen amateurclub. Je kunt zelfs de sokken personaliseren, met je eigen naam.
Door het logo van je bedrijf, club of vereniging er op laten drukken maak je al lopend reclame voordat wat er op je sokken staat. Want het design of wat er op de sokken moet komen bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Je eigen happy socks ligt binnen handbereik

Hoe kan ik mijn eigen sokken bedrukken?

Je wilt graag je eigen sokken laten bedrukken, maar hoe gaat dit in zijn werk? Als je een beetje ervaring hebt met diverse ontwerpprogramma’s zoals bijvoorbeeld Photoshop kun je vrij eenvoudig je eigen ontwerp aanleveren. Maar we kunnen tevens voorstellen dat je niet elke dag sokken aan het ontwerpen bent of er gewoon graag hulp bij nodig hebt. Zeker vanwege het feit dat je gewoon de mooiste sokken wilt laten bedrukken die er bestaan. Snappen we daarom helpen wij jou graag. Zowel met de opmaak alsmede met adviezen etc.

Wat kost het om sokken te laten bedrukken?

Zoals elk bedrijf, vereniging of club uniek is, zo zijn ook de diverse bedrukte sokken tevens niet standaard. Des te meer omdat het vaak om custom made sokken gaat. Je wilt door je bedrukking op je custom made sokken je onderscheiden van de massa. Je eigen bedrukte sokken geven mensen het idee dat je serieus met je vak of sport bezig bent. Het geeft vertrouwen en je straalt door je custom made sokken een bepaalde vorm van professionaliteit uit. Daarom is het lastig om een standaard prijslijst te overleggen. De prijzen worden op maat gemaakt. Dat heeft alles te maken met onder andere de grootte van de sokken, het aantal sokken die je wilt laten borduren, het aantal kleuren etc. Je snapt dat al deze factoren invloed heeft op de prijzen. Van tevoren krijg je daarom een scherpe offerte, geen verrassingen achteraf op de factuur. Want zo zijn wij hier in het Oosten niet met elkaar getrouwd.

Gemakkelijk sokken laten bedrukken

Er zijn diverse technieken om sokken te laten bedrukken. Je hebt gebreide sokken, die je volledig all-over kunt laten breien in het door jouw gewenste ontwerp. Tevens bestaat de mogelijkheid om standaard sokken te laten borduren. Maar de laatste tijd is de meest gebruikte techniek om sokken all-over te laten bedrukken. Hoe kleurrijker, hoe mooier. Het kan allemaal. De levertermijn van sokken is na goedkeuring op de werktekening ca. 4 – 5 weken. Wij hebben grote variatie in het aantal kleuren.

Soorten sokken?

Er zijn verschillende soorten sokken, voor elke (schoenen)maat hebben wij het perfect passende paar sokken. De sokken, zoals gezegd, kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden maar normaal gesproken gaan ze om de voeten. Even een grapje tussendoor.
De meest voorkomende sokken zijn:

‘Everyday sokken’, half hoge sokken voor dagelijks gebruik

Enkelsokken

Kinder- en babysokken

Sokken van eco-katoen

Sportsokken

‘Fluffy’sokken (leuk cadeau voor kerst)

Hoe worden sokken verpakt?

Sokken worden standaard per paar verpakt. Maar custom made kunnen wij jouw sokken voorzien van bijvoorbeeld een kartonnen header kaart, tevens full colour. Waarop de info staat van bijvoorbeeld jouw bedrijf, eventueel de wasvoorschriften en verdere info. Zo’n full colour card maken de bedrukte sokken wel helemaal af natuurlijk. Er zijn diverse opties mogelijk.
Ben je nieuwsgierig geworden of wil je custom made sokken laten bedrukken vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte op. Stuur je logo of ideeën maar op.

Custom Made Handdoeken

Op zoek naar custom made bedrukte handdoeken of wil je toch liever standaard handdoeken bedrukken of borduren met je eigen logo? Er is de wereld aan handdoeken verkrijgbaar. In allerlei kleuren, in allerlei formaten en in allerlei diktes. Middels deze blog willen wij jou een beetje wegwijs maken in het land der handdoeken. Wij pakken de spreekwoordelijke handdoek op!

 

Welke soorten handdoeken zijn er?

Er zijn ontzettend veel soorten handdoeken. In verschillende soorten en maten. Je hebt kleine handdoekjes voor het drogen van de handen na bijvoorbeeld wc-bezoek. De huis-tuin- en keuken handdoek. Grote strandlakens, hamam doeken, custom made handdoeken met je favoriete popgroep of sportclub er op gedrukt, en nog zoveel meer. Je kunt handdoeken eenvoudig personaliseren door je logo of naam te borduren maar je kunt ook je handdoeken custom made laten maken en middels sublimatiedruk all-over printen.

Grofweg worden de volgende standaard maten meestal gebruikt:

-       50x30cm (keuken handdoeken)

-       100x50cm (droogdoeken)

-       130x30cm (fitnesshanddoeken)

-       140x70cm (mid-size strandlaken)

-       180x100cm (large strandlaken)

 

Handdoeken laten maken

Alles wat standaard is valt niet op. Maar laat jij jouw handdoeken bedrukken of borduren dan wordt ineens zo’n dagelijks gebruiksartikel eentje die opvalt tussen al die kleurloze handdoeken. Niet voor niets vind je in hotels, bij sportclubs, sauna’s, gezondheidscentra handdoeken met een geborduurd logo of custom made bedrukte handdoeken. Want zo’n handdoek valt op, je laat tevens je huisstijl zien en geef je een handdoek weg als relatiegeschenk reken er dan maar op dat je naamsbekendheid groeit. Het is statistisch bewezen als mensen je logo en/of naam wekelijks zien ze jouw bedrijf niet snel zullen vergeten. Herhaling is de kracht van reclame en zeker op geborduurde of custom made bedrukte handdoeken.

Wat kost nou een handdoek?

Het is lastig om standaardprijzen te hanteren. Het hangt van meerdere factoren af wat uiteindelijk de prijs van een handdoek bepaalt. Bijvoorbeeld al het feit of je handdoeken wilt laten borduren of toch laten bedrukken. Wat voor soort handdoek wil je, welke grammage mag de handdoek zijn? Welk aantal en hoe groot mag de handdoek zijn? Welk ontwerp geniet je voorkeur en hoe groot of klein mag deze op de handdoek komen. Hieronder geven wij jou enige informatie over custom made handdoeken laten bedrukken en handdoeken borduren. De twee meest voorkomende bedrukkingstechnieken.

 

Handdoeken custom made laten bedrukken

De bedrukkingstechniek die steeds meer aan populariteit wint. Want voor een relatief klein aantal kun je reeds een full colour bedrukte, custom made handdoek laten maken. All-over bedrukking middels meestal sublimatiedruk. Vooral in de Fan-merchandise wereld een product wat als zoete broodjes over de toonbank vliegt. Want wie wil er nou niet een full colour handdoek van haar of zijn favoriete popgroep. Dan droog je je lichaam toch net even wat fijner af, of niet dan? Veel heb je niet nodig om je eigen handdoek te ontwerpen. Het logo wat je graag op de handdoeken wil hebben, het aantal. Welke kleur handdoek. Bijna alle kleuren en maten zijn beschikbaar.

Er zijn veel mogelijkheden om custom made handdoeken te laten bedrukken. Wil je binnen je bedrijf iedereen met een eigen naam is dat natuurlijk mogelijk. Je kunt handdoeken echt bijzonder mooi personaliseren geheel naar je eigen wensen.

 

Levertijden voor custom made handdoeken

De levertermijn van bedrukte, custom made handdoeken is na vrijgave van de werktekening ca. 4-5 weken. Bij geborduurde handdoeken meestal ca. 2 weken. Laat je verrassen wat er allemaal mogelijk is.

Handdoeken laten borduren

Zoveel handdoeken, zoveel mogelijkheid om ze te personaliseren. Waar de één zweert bij custom made handdoeken te laten bedrukken blijft handdoeken borduren tevens onverminderd populair. Handdoeken borduren kan natuurlijk voor je bedrijf, vereniging of als extra cadeau bij een kerstpakket of relatiegeschenk. Borduren op handdoeken kan heel subtiel of heel groot, net wat je zelf het liefste ziet. Door middel van geavanceerde borduurmachines kunnen wij handdoeken borduren tot wel liefst 15 kleuren. Bijna alles is mogelijk. Natuurlijk kunnen wij op elke handdoek een andere naam borduren. Ook bij handdoeken borduren kunnen wij geen standaard prijslijst hanteren. Het hangt af van de grootte en dikte van de handdoek. Het formaat en aantal. Hoeveel kleuren je wilt laten borduren op je handdoeken en hoe groot of klein het mag zijn. Maar met professionele borduurmachines is handdoeken borduren een koud kunstje. Dat droogt net even lekkerder af. Want geborduurde handdoeken kunnen net als bedrukte handdoeken net zo vaak gewassen worden als je zelf wilt. De levertermijn is meestal na akkoord op de borduurkaart ca. 2 tot 3 weken afhankelijk van het aantal. Bovendien kun je ook zelf handdoeken aanleveren, dan borduren wij graag jouw logo of naam op de handdoek.

 

 

Medailles laten maken

Leuk dat je er bent. Je bent op zoek naar unieke medailles. Je hebt vast en zeker op een zoekmachine: ‘medailles laten maken’ ingetoetst en zo ben je bij Pro-Merchandise uitgekomen. Anders was je nu niet op onze site aan het rondneuzen, of hebben wij dat mis? In ieder geval gefeliciteerd! Uitstekende keus, want wij zij de specialisten op het gebied van custom made medailles laten maken. Ook al komen wij uit het Oosten en blijven wij altijd bescheiden, echter na al die jaren ervaring en duizenden soorten medailles te hebben verkocht weten wij ondertussen wel dat wij mooie en unieke medailles fabriceren. En altijd een medaille die past binnen je budget, ook niet onbelangrijk.

Medailles laten maken voor carnaval

Van je hobby je werk maken. Eigenlijk is dat hoe ons bedrijf is ontstaan. Van vroeger uit lieten wij als carnavalsvereniging ieder jaar onze medailles en pins maken via een tussenpersoon. Deze beste man reisde ieder jaar een paar keer naar China en bestelde daar in het andere Oosten onze medailles. Maar je weet zoals het gaat, het ging een keer mis. Deze wereldreiziger besloot ineens thuis te blijven en de Othmarridders in Ootmarsum leken zonder medailles te komen zitten want wie kon er nu in de gauwigheid nog even onze unieke medailles laten maken? Uiteindelijk besloten wij om zelf de koe bij de horens te vatten en zo is min of meer Pro-Merchandise ter wereld gekomen.
Want al gauw kreeg Carnaval-minnend Nederland in de gaten dat je uitstekend in Ootmarsum je medailles laten maken kon voor scherpe prijzen en misschien nog belangrijker, voor het beste resultaat.

Online medailles laten maken

Medailles kopen, kan dat wel online? Natuurlijk ben je altijd welkom bij ons aan de Tijinkskamp 2a waar je tevens een legio aan reeds gemaakte medailles kunt bekijken en zodat je meteen weet wat er allemaal te koop is op het gebied van custom made medailles. Bovendien hebben we lekkere bonenkoffie maar een kopje thee mag ook. Geen probleem. Maar de ervaring leert dat je prima online je medailles kunt bestellen. Als je maar weet wat je wilt, samen komen wij er altijd uit. Ook als je bijvoorbeeld niet weet hoe je je medailles moet ontwerpen. Wellicht ben jij dit jaar opgezadeld om voor de carnaval of bijvoorbeeld een ander evenement de medailles te bestellen. Als je al de logo’s hebt, ongeveer weet wat je erop wilt hebben, het aantal medailles, formaat van de medailles en welk lint (wellicht wel custom made) aan de medailles moeten komen te hangen ben je al een heel eind in de juiste richting. Zo wordt medailles bestellen een fluitje van een cent.

Custom medailles laten maken

Tuurlijk kun je tevens standaard medailles kopen. In goud- zilver en brons. Als je binnen 2 weken of op het laatste moment nog medailles wilt bestellen. Dat is mogelijk. Maar als je toch de tijd hebt ga dan voor je eigen custom made medailles. Normaal gesproken hebben wij na goedkeuring van de werktekening van de medailles ca. 4 tot 5 weken nodig wanneer wij de medailles voor jou in huis hebben. Custom made medailles zijn al mogelijk vanaf 25 stuks. Aangezien negen van de 10 medailles die wij verkopen custom made medailles zijn hebben wij geen prijslijst op onze site staan. Om de simpele reden dat bijna geen enkele medaille een standaarduitvoering heeft. Voordeel is wel, wij zijn snel van taal en antwoord. Komen altijd met een goed voorstel zodat jij snel en simpel je medailles kunt bestellen.

Prijzen medailles laten maken

Je hoeft, als je medailles wilt bestellen, niets vooruit te betalen. Je betaalt pas als jij je medailles in handen hebt, achteraf dus. Tevens rekenen wij boven een orderwaarde van € 75,- geen verzendkosten. Dat kan flink schelen, want vooral 2D custom made medailles, wegen best wel zwaar en dan loopt het qua verzendkosten al snel behoorlijk op. Maar dan hoef jij je daar in ieder geval niet druk over te maken, alleen over je medailles.

Kortom, als je medailles wilt bestellen en die bovendien uniek in haar soort moeten zijn ben je bij Pro-Merchandise aan het juiste adres om jouw medailles te bestellen.

 

Petten laten bedrukken

Wil je caps laten bedrukken of, op gewoon op zijn Nederlands gezegd, petten laten bedrukken of borduren met je eigen logo. Je hebt ons al gevonden nu je deze blog leest. Je bestelt het snel, simpel en eenvoudig bij Pro-Merchandise in Ootmarsum. Wij zijn de experts als het gaat om petten laten borduren of bedrukken met diverse mogelijkheden zowel met onze eigen borduurstudio of om bijvoorbeeld custom made petten te laten maken. Geheel naar je eigen wensen.

 

Verschillende soorten petten laten bedrukken

Petten laten bedrukken met jouw eigen logo, naam van jouw bedrijf, evenement, merk is helemaal 2021, maar ook praktisch. Je hoeft niet zo vaak meer naar de kapper, onder een pet zit je haar altijd goed. Geintje natuurlijk! Een pet geeft bescherming tegen de zon, helemaal als je over weinig tot geen haar meer beschikt. Je kunt ‘m achterstevoren dragen voor een wat stoerdere look. Caps zijn er in allerlei soorten en maten, je hebt een standaard cap maar wat je tegenwoordig heel veel ziet in het straatbeeld en meestal onder het wat jongere publiek is de Snapback Cap. Een pet met een rechte vlakke klep. Laten wij voor het gemak even wat soorten caps op een rij zetten. Wel zo handig.

 

De Snapback cap:

Is een verstelbare baseball cap met vlakke klep. Andere caps worden vaak verkocht met een voorgebogen klep. Snapbacks caps hebben dit niet. Is ook niet de bedoeling, dit model moet namelijk recht blijven tijdens het dragen van de pet. Bijkomend voordeel is dat je deze petten via de achterkant met een plastic sluiting kunt verstellen al naar gelang de grootte van je hoofd.
De naam komt hier ook vandaag, aangezien deze een soort van ‘snap’ geluid maakt als je hem open- of dichtmaakt. Deze caps laten bedrukken wint de laatste tijd ontzettend aan populariteit mede door het feit dat vele beroemde mensen petten als deze dragen. Je kunt deze petten laten borduren of bedrukken. Of natuurlijk helemaal custom made laten maken. It’s up to you!

De Trucker cap:

In de basis is het een baseball cap met een licht gebogen klep aan de voorkant. Het verschil is dat de baseball petten meestal volledig van katoen worden gemaakt. Het voorste gedeelte bij een Trucker cap is vaak van schuim gemaakt en de rest van de pet van een soort kunststof gaas. Dat noemen ze in vaktermen ‘Mesh’, dat is bedoeld voor ventileren van het hoofd. De cap is meestal verstelbaar door een plastic druksysteem. Dat houdt in dat Trucker Caps vaak one size fits all zijn. Met andere woorden, die pet past jou ook. Doordat het grootste gedeelte van een Trucker pet gaas (mesh) als basis heeft is deze fijn om te gebruiken bij activiteiten waar je flink van gaat zweten. Sporten bijvoorbeeld of gewoon nietsdoen op een warme zomerdag. Dan ‘lucht’ dat gaas mooi. Net als Snapback caps zijn ze behoorlijk hot, ongekend populair. Natuurlijk kun je deze petten latten bedrukken of borduren. Custom made is natuurlijk ook een goede optie. Door caps te laten bedrukken maak je je pet helemaal af. Die zet je niet gauw meer af.

 

Dad Hat of Curved cap:

Welke pet is niet gewild? Dat is de zogenaamde Dad Hat pet zeker, een trend die niet overwaait in pettenland. Want je wilt je curved cap natuurlijk op je hoofd houden. Dat snappen we, de caps zijn handig verstelbaar door middel van een leren strap of klittenband sluiting. Deze pet heeft geen Mesh (gaas) maar wordt volledig gemaakt van katoen of polyster. Deze petten hebben een fijne pasvorm, zijn verstelbaar en daarom kan ook hier het principe worden gebezigd: één formaat die iedereen past. Want deze petten hebben een typische ronde/gekromde klep waardoor ie gewoon lekker op je hoofd blijft zitten. Daarom worden ze ook wel eens Curved caps genoemd. Vroeger sprak je eerder van Baseball caps.  Natuurlijk kun je deze caps ook laten borduren en/of bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Vijf Panel cap:

Een 5 panel cap is een pet met een vlakke klep met op de achterzijde meestal een strapback bevestiging. Hoe komt deze pet nu aan zijn naam. Dat is eigenlijk vrij simpel uit te leggen. De basis van deze petten bestaan namelijk uit vijf vlakken (panelen). Net als de Snapback cap hebben deze petten een vlakke, rechte klep. Het is namelijk niet de bedoeling om de klep te buigen. Deze pet draag je ‘vlak’, recht dus, tijdens het dragen. Deze caps zijn ook populair onder beroemde mensen in binnen- en buitenland. Natuurlijk wil jij, net als jouw idool, ook zo’n pet hebben compleet met logo en misschien je eigen naan. Petten laten bedrukken vinden wij een goed idee.  


Petten bedrukken met verschillende technieken

Ach, zo heeft iedere leverancier zijn of haar eigen naam voor petten laten maken. In de basis komt het overal op hetzelfde neer. Nu je weet welke petten of caps er allemaal te koop zijn, het is maar net wat je wilt, kun je verder met je hoofddeksels. We kunnen caps bedrukken of borduren met allerlei soorten logo’s. Tevens kunnen wij jouw petten next level personaliseren. Door ondermeer aanbrengen van PVC- of geborduurde emblemen. Daar zijn wij experts in. Maar er zijn veel meer bedrukkingstechnieken, tips en trucs om jouw caps uniek te laten zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van  een custom made merklabel aan de binnenkant van je pet. Hoe gaaf is dat? De levertermijn van petten hangt af van verschillende factoren en wat je allemaal op je pet bedrukt wilt zien.
Standaard caps kunnen wij al aanbieden vanaf 5 stuks. Het aantal voor custom made petten hangt af hoe ver je wilt gaan. Bijvoorbeeld de stof in je eigen huisstijl kleuren, prints aan de binnenzijde, reliëf logo’s in de sluitingen etc. Het kan allemaal. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarover moet jij je geen (kop)zorgen maken. Vraag het ons!

We zijn gespecialiseerd in het borduren van petten. Dat vinden wij doorgaans ook de mooiste techniek. Nadat jij weet welke pet je hebt gaan we samen met jou het ontwerp bepalen, op welke positie de bedrukking moet komen en welke grootte. Wij kunnen (bijna) alle kleuren van de regenboog bedrukken of borduren. Kleine aantallen borduren wij zelf in onze eigen borduurstudio, zo ben je altijd verzekerd van het beste resultaat en kwaliteit. Maar ook bij custom made caps en petten spelen wij altijd kort op de bal. Mocht je meer info wensen, neem dan contact met ons op.

Waar kan ik sleutelhangers laten maken?

Je eigen sleutelhangers laten maken is eigenlijk een fluitje van een cent. Sleutelhangers zijn vaak de sleutel tot succes. Aangezien sleutelhangers één van de meest succesvolle reclamedragers zijn. Want zeg nou eens eerlijk, iedereen heeft toch sleutels? Voor je auto, fiets, huis, schuur, caravan of voor het werk? Bij Pro-Merchandise in Ootmarsum, de custom made specialist ondermeer op het gebied van sleutelhangers, ben je aan het juiste adres. Wij hebben diverse sleutelhangers in onze collectie, bij ons grijp je niet gauw mis. Van metalen sleutelhangers tot PVC sleutelhangers. Wij nemen jou in dit blog graag mee in de mooie wereld van de sleutelhangers, die hierbij is geopend.

 

Hoe laat ik sleutelhangers maken?

Nu je de sleutelhanger specialist bij uitstek hebt gevonden voor het maken van je eigen custom made sleutelhangers kunnen we ons gezamenlijk richten op het ontwerp, productie en realisatie van je sleutelhangers. Want voor elk evenement, promotiecampagne of feestje is er wel reden te bedenken om ook fraaie sleutelhangers te laten maken. Zekers als je je sleutelhanger van een extra functionaliteit voorziet. Bijvoorbeeld een flessenopener, altijd handig om in je zak en bij je sleutels te  hebben. Je eigen sleutelhangers laten maken kan al vanaf 25 stuks. Sleutelhangers zijn verkrijgbaar in diverse varianten, afmetingen want de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Wat heb ik nodig om sleutelhangers te laten maken?

Om custom made sleutelhangers te laten maken heb je artwork nodig. Logo van het te houden evenement, of het bedrijf waarvoor je de sleutelhangers laat maken, voor carnaval, live-concerten of een andere bijzondere gebeurtenis. Wat hebben wij normaal gesproken naast het artwork nodig om sleutelhangers te laten maken? Wat het formaat (afmeting) mag zijn, enkel- of dubbelzijdig, welk materiaal, het aantal sleutelhangers die je wilt laten maken, aantal kleuren, welke vorm de sleutelhanger mag hebben etc. etc. Hoe meer info hoe beter wij voor jou aan de slag kunnen gaan. Wij maken dan geheel vrijblijvend de offerte en werktekening op. Samen kunnen wij dan schaven aan het ontwerp, net zo lang totdat jij helemaal 100% tevreden bent. Levering is bij ons franco vanaf € 75,- orderwaarde, dan laten we de verzendkosten vallen. Je betaalt verder bij ons achteraf pas nadat je de sleutelhangers hebt ontvangen. Geen vooruitbetaling, dus geen gedoe vooraf. Dat zijn allemaal van die voordelen die het gewoon fijn en makkelijk maken om sleutelhangers te bestellen en met ons zaken te doen.  

Wat kosten custom made sleutelhangers?

De prijzen van custom made sleutelhangers lopen nogal uitéén, want het hangt allemaal van diverse factoren af. Namelijk het aantal sleutelhangers dat je wilt bestellen, tevens de grootte van de sleutelhangers. Aantal kleuren, welk materiaal, enkel- of dubbelzijdig, welke bedrukkingstechniek(en) er worden gebruikt om je custom made sleutelhangers te laten maken. Tevens welke attachment je aan de sleutelhanger wil. Al deze mogelijkheden hebben invloed op de uiteindelijke prijs aangezien de mogelijkheden meestal eindeloos zijn. Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte voor je op. Zonder verrassingen achteraf, afspraak is afspraak. Daar kun je op vertrouwen.

 

Uit welke sleutelhangers kan ik allemaal kiezen?

Je hebt het vast al door. Sleutelhangers kun je laten maken in allerlei verschillende soorten en maten. Niets is ons te gek en we kunnen veel in onze smelterijen en de door ons aangestuurde fabrieken. Jarenlange ervaring maakt ons niet voor niets één van de specialisten van Nederland. Je kunt kiezen uit metalen sleutelhangers. 2D of 3D. Bijvoorbeeld een emaille sleutelhanger met op- en diepliggende effecten en de kleuren met de hand ingelakt, enkel- of dubbelzijdig. Maar wat dacht je van Textiel sleutelhangers. Geborduurde of geweven sleutelhangers, meestal langwerpig. Ze worden ook wel Flight Tags genoemd aangezien ze soms ook als bagagelabel worden gebruikt. Is weer eens wat anders dan een doorsnee sleutelhanger. Verder ben je bij ons aan het juiste adres voor soft PVC (rubberen) sleutelhangers, tevens in 2 of 3D. Maar we kunnen ook roestvrij stalen sleutelhangers laten maken, full colour gedrukt en eventueel afgewerkt met een beschermende harslaag (epoxy). We maken ook plastic sleutelhangers van forex of polystyreen materiaal, eveneens in full colour.

En wat dacht je van winkelwagenmuntjes die je met een karabijnhaakje aan je sleutelbos kunt bevestigen. Enkel- of dubbelzijdig bedrukt in 2D of met een simpele full colour bedrukking. Altijd je winkelwagenmuntje bij de hand, keurig aan je sleutelbos. Kind kan de was doen en jij jouw boodschappen. Reeds mogelijk vanaf 25 stuks. De gemiddelde levertermijn is ca. 4 weken.

 

Zijn sleutelhangers nog altijd populair?

Zijn sleutelhangers nog altijd de sleutel tot succes? Zijn wij niet bevooroordeeld omdat wij er ondermeer onze boterhammen mee moeten verdienen? De vraag stellen is ‘m nog niet beantwoorden. Want (promotionele) sleutelhangers laten maken kent een rijke historie met hoogte- en dieptepunten maar nog altijd prijkt de sleutelhanger hoog op de ladder als het gaat om populaire relatiegeschenken. Waar sommigen de sleutelhanger een beetje saai beginnen te vinden zijn anderen van mening dat de sleutelhanger weer hip aan het worden en nooit weggeweest is. Zeg het maar, zoveel mensen – zoveel meningen. Als jij sleutelhangers wilt kopen ben je dat stadium natuurlijk al lang voorbij want de sleutelhanger is veel meer dan alleen een ring of een gemakkelijk vergeten gebruiksartikel. Neem bijvoorbeeld de auto-branche. Daar zijn sleutelhangers niet meer weg te denken, heel veel autobezitters hebben aan de sleutelbos een sleutelhanger van het autobedrijf waar zij hun bolide aangeschaft hebben. In de autobranche is de sleutelhanger nog steeds het ultieme relatiegeschenk. Want normaal gesproken springt de promo-sleutelhanger elke dag in het oog. Daarom zijn er ook zoveel mogelijkheden wat betreft sleutelhangers. Je wilt je natuurlijk als bedrijf zijnde zoveel mogelijk onderscheiden van de grote massa. Opvallen en dat doe je ondermeer door te gekke sleutelhangers laten maken.

Nog wat feitjes en weetjes over sleutelhangers

Iedereen heeft wel eens een (bedrukte) sleutelhanger met logo in zijn of haar handen gehad. Want sleutelhangers zijn één van de meest gewilde promotieartikelen om weg te geven. Denk daarbij aan beurzen, evenementen en congressen om jouw bedrijf blijvend te promoten bij de bezoekers. Desondanks vraag je je misschien af: heeft de sleutelhanger zijn langste tijd niet gehad? Levert het altijd nog die gewenste promotionele waarde en/of effect op? Tja, we zijn niet objectief, maar wij denken van wel! De sleutelhanger blijft een klassieker in promoland, alleen daarom al. Je moet de sleutelhanger alleen wel op de juiste strategische manier inzetten. Naast de autobranche is de sleutelhanger tevens een gewild artikel in de huizenmarkt- en makelaarswereld. Momenteel staat die onder geweldige druk, wie kan er tegenwoordig nog een huis op de kop tikken voor een normale prijs? Is het jou toch gelukt om eigenaar te worden van een nieuwe woning krijg je je sleutels wel overhandigd met daaraan een fraaie sleutelhanger door de makelaar. Een bijkomend voordeel is dat iemand die een (promo) sleutelhanger ontvangt meerdere keren per dag in ‘aanraking’ komt met je bedrijf want jouw logo staat immers op de sleutelhanger. Zo genereer je meer zichtbaar- en naamsbekendheid. Onbewust blijft de naam van jouw bedrijf langer hangen bij de ontvanger. Dat is nooit verkeerd. Zoals al eerder gezegd. Er zijn heel veel verschillende sleutelhangers. Voor elke gelegenheid is er wel een passende sleutelhanger. Een simpele, als het snel en goedkoop moet. Of meer professioneel en duurder als het iets van meer waarde mag zijn, dat je klasse wilt uitstralen. Of wil je liever een leren of houten sleutelhanger, dat is ook mogelijk. Geen probleem. Voor iedere portemonnee is er wel een sleutelhanger te vinden. Je weet gelukkig nu waar je moet zijn. De sleutel tot succes. Neem vandaag nog contact op met Pro-Merchandise. Wij gaan graag voor jou aan de slag. Een custom made sleutelhanger, de ideale reclamedrager. Neem dat nou maar van ons aan….

Hoe laat ik (strijk)Patches maken?

Patches laten maken doe je eenvoudig bij de specialisten uit het Oosten.  Pro-Merchandise maakt voor jou de aller mooiste geborduurde, gewoven, gedrukte, uit PVC gegoten, en badstof-patches. Patches noemen wij hier trouwens meestal emblemen, maar het product is in feite het zelfde. Het is maar net met welke term je zelf bekend bent. Voor het gemak en de vindbaarheid houden wij het vandaag gewoon op Patches. In deze blog leggen wij jou van alles uit over Patches. Welke soorten patches er allemaal zijn, hoe je patches kunt bevestigen en waar voor je patches bijvoorbeeld kunt gebruiken.

Hoeveel soorten Patches zijn er?

De verschillende soorten patches en haar kenmerken hebben wij reeds voor jou overzichtelijk op een rij gezet.


Geborduurde Patches (Emblemen) : Het ontwerp wordt op een stevige stof geborduurd. Kleur verlopen en schaduweffecten zijn meestal niet mogelijk. Geborduurde patches hebben een robuuste en stoere uitstraling en kunnen in elke vorm en formaat gemaakt worden. Geborduurde patches zijn vaak iets minder gedetailleerd dan geweven emblemen/patches.

 

Geweven Patches (Emblemen) : Zijn fijner van structuur dan geborduurde patches omdat ze gemaakt worden van dunnere garen en hierdoor gedetailleerder ontwerpen kunnen weergeven.
Want bij deze techniek worden de horizontale- en verticale groepen draden vervlochten tot het gewoven eindresultaat. Aangezien deze patches worden gemaakt met dunnere garen is het hierdoor mogelijk om kleinere details te verwerken. Het ideale alternatief als dit qua techniek niet lukt met geborduurde patches. Geweven patches zijn sowieso lichter van gewicht en daarom beter geschikt om op voetbal- en andere sportshirts te bevestigen.

 

Bedrukte Patches (Emblemen) : Voor nog gedetailleerder ontwerpen en full colour kleur verlopen kun je tevens kiezen voor bedrukte emblemen. Deze techniek wordt gebruikt als het ontwerp ook te gedetailleerd is voor geweven patches en kleur- of schaduw verlopen kent. Vaak zijn de meest kleine details hier nog op zichtbaar. De randen van de patches worden afgewerkt met een gestikte rand.

 

Badstof en vilten Patches (Emblemen) : Prachtige zachte patches gemaakt van badstof in combinatie met vilt, en evt. nog andere kleine geborduurde detail. Ze worden ook wel chenille badges of varsity patches genoemd. Chenille is een ander woord voor badstof. Varsity is eigenlijk niets meer of minder dan universiteitspatches, overgewaaid uit Amerika. De badstof- en vilten patches hebben een unieke look en feel en worden gebruikt voor diverse doeleinden bijvoorbeeld op de achterzijde van Highschool jassen en aanverwante kledij. Maar ook in de private-label kleding industrie zien we deze emblemen veel gebruikt worden om de mooiste eigen kleding te ontwerpen.

 

PVC patches (Emblemen) : Custom made rubberen emblemen, gegoten in 2D of 3D, zeer gedetailleerd. Door de diepte en opliggende 2D of 3D effecten komen de PVC patches als ware tot leven. Normaal gesproken worden ze geleverd met velcro (klittenband) bevestiging, maar je kunt zo ook als opnaai emblemen gebruiken.

 

 

Hoe bevestig ik de Patches?

Er zijn verschillende manieren om patches, emblemen en badges te bevestigen.

Bij de meeste geborduurde- en geweven Patches gebeurt dit middels een strijklaag op de achterzijde.

Deze patches worden dan met behulp van een strijkijzer of pers op het bewuste kledingstuk of artikel gestreken (geperst). Verder worden deze patches maar ook de PVC patches geleverd met een velcro bevestiging (klittenband). Dat zie je veel op werkkleding van bijv. defensie of politie. Door de velcro bevestiging zijn deze patches gemakkelijk afneembaar wat weer praktisch is i.v.m. het wassen van de kledij of dat je eenvoudig kunt wisselen van verschillende patches. Tevens kunnen wij patches leveren met een stikgeul, om deze naderhand vast te naaien op het desbetreffende artikel. Voor iets minder permanente bevestiging is ook dubbelzijdige tape bruikbaar. Pro-Merchandise adviseert je graag over de verschillende bevestigingstechnieken.

 

 

Wat zijn de prijzen van Patches?

De prijzen van patches hangen af van verschillende factoren. Het aantal kleuren wat je graag op de patches ziet, maar ook het aantal, het formaat en voor welke bevestigingsmethode je kiest. Geborduurde, geweven, bedrukte en badstoffen patches kun je reeds bestellen vanaf 25 stuks. Voor PVC patches is de minimale bestelling 50 stuks per ontwerp. Levertermijn is standaard ca. 4 weken na ontvangst van de bestelling en goedkeuring op de werktekening. Geborduurde patches kunnen, mocht dat nodig zijn, sneller geleverd worden aangezien wij tevens over een eigen borduurstudio beschikken. Hou er dan wel rekening mee dat hiervoor wellicht andere prijzen gelden, vanwege spoed-toeslag. Je betaalt bij ons achteraf, dus geen kosten vooraf. Staat de prijs van jouw gewenste embleem niet op onze website? Neem dan even contact op voor een voorstel op maat.

Waar gebruik je Patches voor?

Patches zie je eigenlijk overal. Vaak worden ze gebruikt om kleding, caps, vesten, backpacks en ander textiel een persoonlijke tint te geven. Deels werk-gerelateerd, maar ook hobbymatig en op het sportieve vlak. Op kleding van politieagenten en militairen vind je patches, meestal met velcro (klittenband) bevestiging. Makkelijk afneembaar en je kunt ze zo wisselen met andere patches. Op (voetbal)shirts vind je vaak gewoven- of subtiele PVC patches, meestal het logo van de club, die er op worden gestreken en genaaid. Tevens vind je op de mouwen van deze shirts gewoven patches. Mede door het feit dat ze relatief licht in gewicht zijn.
Je ziet tegenwoordig steeds meer patches op duiken in de private label kleding. Vooral kleine merkembleempjes, zoals PVC patches en de zogenaamde ‘varisty patches’. Patches als deze worden steeds populairder. Hobbymatig zie je patches heel veel bij diverse scoutinggroepen- en verenigingen. De jongens en meisjes kunnen ieder jaar verschillende patches verdienen om op hun blouse te strijken bij de diverse opkomsten. Scouting Nederland is namelijk de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Ook gedurende de carnaval, zie je patches in vrijwel alle straten en kroegen. Carnavallisten fleuren daar hun kieltje of carnavalstenue mee op. Je kunt Patches bovendien gebruiken voor het labelen van je accessoires. De gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos!

 

Hoe ontwerp ik Patches?

Indien je zelf een beetje handig bent met je computer en een opmaakprogramma kun je vrij eenvoudig zelf je custom made patches ontwerpen. Maar natuurlijk kun je altijd de hulp van Pro-Merchandise inschakelen. Als jij het idee, artwork of logo en verdere details doorgeeft, maken wij met alle liefde een werktekening voor je op met bijbehorende, vrijblijvende, offerte. Pas na goedkeuring op de offerte en werktekening gaan wij over tot productie. Na akkoord duurt het ongeveer drie tot vier weken voordat jij jouw patches in huis hebt. Je betaalt pas na ontvangst van de patches. Er is bij ons geen aanbetaling nodig. Wij leveren boven de €75,- altijd franco huis (zonder extra verzendkosten). Borduur verder met emblemen en laat Patches tot leven komen.

Alles wat je wil weten over buttons!

Hoe kan ik buttons laten maken? Buttons bestellen doe je snel en simpel bij de button specialist uit het oosten. Want buttons kopen doe je makkelijk online bij Pro-Merchandise in Ootmarsum. In allerlei verschillende vormen en maten kun je buttons laten maken. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit, gemaakt van dun blikken metaal en de buttons worden full colour bedrukt. Bovendien worden ze op een milieuvriendelijke manier gemaakt. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een groen keurmerk. En, ook niet geheel onbelangrijk, buttons zijn gelukkig niet de duurste promotionele artikelen die er zijn en lekker snel leverbaar.

Waar gebruik je buttons voor?

Buttons zijn breed inzetbaar, hebben een hoge attentiewaarde en vallen meteen op omdat je negen van de tien keer buttons full colour laat bedrukken. Zo springen buttons meteen in het oog en dient het doel waar je je buttons in eerste instantie voor ging bestellen. Misschien ken je de band nog. Doe Maar, de nederpop sensatie uit de begin jaren tachtig met onder meer Hennie Vrienten en Ernst Jansz. Deze band ging als een speer en dat zorgde voor flink wat merchandise artikelen die als warme broodjes over de spreekwoordelijke toonbank gingen. Buttons waren niet aan te slepen want In die tijd werden miljoenen- en miljoenen buttons verkocht. Iedere puber en zekers de fans liepen rond  met tal van buttons in allerlei verschillende maten en uitdrukkingen op de jassen en overige kledij. Booming business was het. Maar je kunt ook buttons laten maken voor festivals, congressen, dierentuinen, vakantieparken, souvenirshops, pretparken, feestjes, (verkiezings)campagnes, manifestaties waar je op de buttons je (actie)slogan pontificaal in beeld kunt brengen. Verder voor scholen, universiteiten, voor open dagen, voor bedrijven, allerlei feestjes. Noem maar op, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel buttons voor bestellen.

Wat zijn de standaardformaten van buttons?

Bij Pro-Merchandise hanteren wij in totaal zes standaard formaten wat betreft buttons. Dat zijn de volgende:

  • Ø 25 mm
  • Ø 31 mm
  • Ø 37 mm
  • Ø 50 mm
  • Ø 56 mm
  • Ø 75 mm

Natuurlijk kun je ook custom made buttons laten maken in elke vorm die je wenst. Neem gerust contact op voor de vele mogelijkheden.

Hoe bevestig je buttons?

De normale buttons hebben een standaard bevestiging middels een speldsluiting. Maar tevens zijn andere bevestigingstechnieken mogelijk. Hieronder volgt een opsomming. De mogelijkheden verschillen per grootte van de buttons. Kijk ook zeker bij de desbetreffende button (maat) op de site wat eventueel de extra kosten zijn om het op die gewenste wijze te bevestigen.

Speld: de standaard bevestiging voor elke type button is een speldsluiting. Mogelijk op alle buttons.
Clip: de button blijft middels een clip, die je bevestig aan je shirt, borstzak of jas stevig vastzitten.
Buttons met deze bevestiging zijn ideaal voor kinderen aangezien ze zich niet kunnen prikken. Verkrijgbaar bij de standaard afmetingen van 56 en 37 mm
Pin&Clutch: de buttons met een pin&clutch sluiting zijn voorzien van een kleine pin die je eenvoudig door je kleding kunt steken en dan aan de andere kant vast kunt zetten met de sluiting (clutch). Leverbaar bij de standaard afmetingen van 31 en 25 mm.
Kledingmagneet: bij buttons met kledingmagneet krijg je een dubbele magneet op de achterzijde.
De tweede magneet bevestig je dan achter je kleding. Dit zijn sterke magneten die ervoor zorgt dat de buttons goed blijven zitten. Een mooi en fraai alternatief als je eventueel geen gaatjes in je dure jasje wilt. Verkrijgbaar bij de standaardformaten van 56, 37, 31 en 25 mm.

Nog meer attachments voor buttons!

Maar zoals gezegd worden de meeste buttons geleverd met een standaard speldsluiting.
Er zijn tevens nog andere (bevestigings)technieken mogelijk, waardoor je je buttons bijvoorbeeld op een koelkast kunt ‘plakken’, een spiegel op de achterzijde van de buttons of buttons met een flesopener. Altijd handig om zoiets bij de hand te hebben, vooral die laatste.
Magneet: Buttons met een magneet worden dan voorzien van één magneet aan de achterzijde die je vervolgens op metalen oppervlakten kunt bevestigen. Op het fornuis, koelkast, magnetische schrijf- en wandborden of bijvoorbeeld een afzuigkap. Beschikbaar voor standaardformaten van buttons met de volgende afmetingen van 56, 37, 31 en 25 mm.

Spiegel: In plaats van een speld of magneet kun je ook voor een spiegel kiezen, zodat op de voorzijde een bedrukking komt en de achterzijde wordt afgewerkt met een spiegel. Zodat het een leuk effect krijgt en eventueel handig voor onderweg om je snel even op te tutten. Alleen mogelijk bij de standaardformaten van 75 en 56 mm

Flesopener: deze buttons kun je dus tevens niet opspelden maar ze worden wel voorzien van een flesopener aan de achterzijde. Alleen mogelijk bij buttons van het formaat 56 mm. Zo’n flesopener valt wel op als je ‘m zoekt om bijv. je flesje bier mee te ontkurken.

Waar kan ik buttons laten ontwerpen en bedrukken?

Je eigen buttons laten ontwerpen en je eigen buttons laten bedrukken kan dus snel en eenvoudig bij Pro-Merchandise in Ootmarsum. Laat maar weten wat jij graag op je buttons als bedrukking wilt zien.
Buttons bestellen kan al vanaf slechts 10 stuks. Stuur ons het artwork, logo of tekst. Geef het formaat door, het aantal, de gewenste bevestigingstechniek en overige details en binnen afzienbare tijd krijg je van ons een werktekening. Na akkoord gaan wij met jouw bestelling aan de slag. Buttons vallen niet alleen meteen op maar zijn ook een blijvende herinnering aan dat leuke feestje, evenement of de opening van je bedrijf. De meeste prijzen van buttons staan vermeld op de site van Pro-Merchandise. Kijk voor de juiste prijs bij het formaat button wat je graag wilt bestellen. Betaling is bij ons altijd achteraf dus je hoeft niet vooruit te betalen. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening mits je bestelling boven de € 25 is, anders betaal je €7,95 aan verzendkosten.

Ga nu nog aan de slag om je eigen buttons te maken. De levertijd is niet lang. Normaal gesproken kunnen wij buttons leveren binnen 5 werkdagen. Vanaf 2500 stuks zijn de levertijden van buttons in overleg. Mocht je nog vragen hebben over buttons bestellen, buttons ontwerpen of welke vraag dan ook schroom dan niet om Pro-Merchandise te contacteren. Wij staan je graag te woord via mail of telefoon. Hoe werkt het om je eigen buttons te laten maken? Zo dus….

Meest gestelde vragen over pins en speldjes

Heb jij de taak op je genomen om voor het eerstvolgende evenement, feest of jubileum de merchandise- en promotieartikelen te verzorgen? En hebben jullie besloten om pins te laten maken? Liefst custom made pins in 2D of 3D, emaille en ingelakt in diverse kleuren?

Nu ben je aan het zoeken naar deze speldjes en bovendien naar een goede en betrouwbare leverancier die je mooie pins kan laten maken voor een scherpe prijs en misschien nog wel belangrijker: een fantastisch eindresultaat? Zoek dan niet verder. Je hebt ons nu gevonden.

Waar kan ik pins en speldjes laten maken?

Pro-Merchandise, de custom made specialist uit het Oosten met o.a. hard emaille pins, zacht emaille pins, 2D pins, 3D pins of geprinte pins met epoxy in de collectie.

De experts bij uitstek. Pin ons er maar op vast.

 

Hoe laat ik pins maken (tips)?

Nu je een betrouwbare leverancier hebt gevonden voor het maken van pins kunnen we ons samen volledig gaan richten op het ontwerp, productie en realisatie van je custom made speldjes. Want voor elke gelegenheid zijn er wel pins te verkrijgen.

Pins laten maken is al mogelijk vanaf 25 stuks. Pins zijn verder in diverse varianten en vormen verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. 

Een gratis tip (!) laat altijd een werktekening maken door je leverancier!

 

Wat heb ik nodig om pins te laten maken

Om pins te laten maken heb je een artwork nodig. Dat kan een logo van het evenement en/of het bedrijf zijn, waar het voor bedoeld is. De onderscheiding van een carnavalshoogheid, of een willekeurig ander beeldmerk.

Als je daarbij opgeeft wat het formaat mag zijn, aantal pins die je wilt bestellen, hoe de bevestiging dient te zijn, en het aantal kleuren, dan maakt onze studio een werktekening voor je op. Dat is meestal het vertrekpunt van het laten maken van custom made pins.

Aan de hand van je gegevens, hoe meer details – hoe beter het is, kunnen wij een scherpe prijs voor je maken. Levering is bij ons altijd franco thuis, je betaalt dus geen verzendkosten, en je betaalt bij ons altijd achteraf, dus er is geen vooruitbetaling nodig.

Wat kosten custom made pins?

De prijs van custom made pins, speldjes of bijvoorbeeld dasspelden hangt af van vele factoren. Het aantal pins dat je wilt bestellen maar ook in welke grootte je de pins wenst.

Verder is de prijs afhankelijk van het aantal kleuren, welk materiaal en welke bedrukkings- en veredelingstechniek je graag wilt toepassen bij het laten maken van je pins. Voor de bevestiging van de pins zijn er tevens diverse mogelijkheden.

 

Welke sluitingen zijn er voor pins- of speldjes?

De meeste pins worden geleverd met een vlindersluiting maar je kunt ook pins bestellen met een magneetsluiting, veiligheidsspeld, schroefdopje, brochesluiting, verticale of horizontale naad of een schroefdopje.

Bij dasspelden kun je tevens gebruik maken van een krokodillensluiting die je vervolgens aan een stropdas vastklemt. De mogelijkheden zijn eindeloos, en daarom maken wij per case een passende prijs voor je op.

 

Uit welke pins kan ik kiezen?

Je kunt pins laten maken in verschillende soorten en maten. Van kleine naar grote pins tot speldjes, opstekers en dasspelden. In 2D of 3D, met de hand ingelakt of voorzien van fullcolour print afgewerkt met epoxy. De meest voorkomende pins zijn: 

·       Zacht emaille pins

·       Hard emaille pins

·       Geprinte pins met epoxy

·       Geslagen 2D pins

·       Geslagen 3D pins

·       Dasspelden

·       Opsteekspeldjes

Waarvoor gebruik je pins?


Pins kun je laten maken voor vele gelegenheden of evenementen. Voor jubilea bij bedrijven, clubs- of verenigingen. Tijdens carnaval, elke prins of hoogheid laat zijn eigen pins maken want deze speldjes zijn tevens een blijvende herinnering en gewilde verzamelobjecten gebleken.

Pins vind je steevast bij souvenirshops in drukke steden of op populaire plaatsen. Iets meenemen voor thuis of als fijne herinnering aan die mooie vakantie. In avonturen- en themaparken zoals de Efteling of Disney Parijs. Daar liggen de winkels vol met de mooiste speldjes in de gekste kleuren.

Natuurlijk wil je niet alleen Donald Duck als speldje maar ook dat kekke Mickey Mouse pinnetje. Maar pins worden tevens uitgegeven door non-profit organisaties, goede doelen en verkrijgbaar op drukbezochte festivals. Pins laten maken is misschien net zo oud als de weg naar Rome. Pins zijn niet onderhevig aan een hype of rage. Pins zijn van alle tijden. Want wie herinnert zich tegenwoordig nog flippo’s, wat zeg je? Juist ja, flippo’s. Ooit trokken ze daar de zakken chips in de winkels voor open.

Zo gek laten pins zich echt niet maken. Pins zijn al tientallen jarenlang een absolute topper in bijvoorbeeld de promotionele- en reclamewereld. Als je een top-10 zou samenstellen van de meest populairste relatieartikelen staan pins er vast en zeker tussen, pin ons daar maar op vast! Kortom, laat je pins, dasspelden of speldjes maar ontwerpen en maken door de specialisten van Pro-Merchandise in Ootmarsum. 

 

Interessante feiten over pins & speldjes

De jaarlijkse lintjesregen voorafgaande aan Koningsdag zijn in feite ook custom made pins of beter gezegd luxe speldjes met een fraai oranje lintje. Weet je trouwens dat er een heus speldjesmuseum in Nederland is? We spelden je niks op de mouw hoor. Want als het om pins maken gaan zijn wij hier in het Oosten bloedserieus en bovendien lekker nuchter.

De Pin Art Gallery is een heus museum in het dorpje Klaaswaal onder de rook van Rotterdam in de Zuid-Hollandse gemeente Hoeksche Waard. Pin Art Gallery toont een uitgebreide collectie speldjes, pins, medailles en aanverwante opstekers. Veel pins zijn er tentoongesteld van bedrijven, festivals, thema-parken maar ook veel custom made pins gemaakt voor diverse evenementen.

Regelmatig zijn er thema-exposities van speldjes en pins rondom een bepaald onderwerp. Hoe leuk zou het zijn dat de custom made pins die je laat maken ooit in dit museum beland. Kicken toch! Het lijkt ons zelf ook eens leuk om Pin Art Gallery met een bezoek te vereren, wie weet kunnen wij nog enkele fraaie exemplaren aan de collectie toevoegen.

Pins blijven hoe dan ook een mooi en passend relatiegeschenk, zowel om te geven alsmede om te ontvangen. Reeds mogelijk vanaf 25 stuks. De levertijd is na akkoord op de voorsteltekening ca. 4 weken. Want om af te sluiten, pins laten maken is helemaal weer in opkomst. Want als je op je kleding een pin draagt voeg je een mooi detail toe aan je uitstraling.

 

Pins en speldjes bij Pro-Merchandise

Met speldjes val je op, hoe klein ze soms ook zijn. Nogmaals ze zijn in allerlei soorten materialen verkrijgbaar. Je kunt ook pins laten maken van pvc of aluminium. Heb je nog vragen of wil je gewoon pins laten maken, laat het ons maar weten. 

Medailles 6 antwoorden op vragen over medailles

Jij bent op zoek naar medailles maar je weet niet precies hoe je dat moet aanpakken? Waar kun je medailles kopen, hoe ontwerp je nou je eigen medailles? Ben ik daar bij Pro-Merchandise aan het juiste adres? Vanaf welk aantal kun je eigenlijk medailles laten maken?
Kan ik ook custom made medailles laten maken voor carnaval of een ander leuk evenement?

Wat is er allemaal mogelijk? Op al deze vragen, en meer, geven wij jou graag de antwoorden.

Medailles kopen, kan dat ook online?

Ja hoor, geen probleem! Online koop je simpel en eenvoudig de mooiste medailles, zo lang je maar weet waar je digitaal kunt winkelen en waar je bij online shoppen zeker op moet letten.

Want je kunt medailles via de digitale snelweg bestellen maar je bent tevens van harte welkom, zonder afspraak, bij ons aan de Tijinkskamp 2a. Een kop koffie of thee is snel gezet terwijl wij jou ondertussen bijpraten over medailles en aanverwante artikelen. Tevens laat je heel eenvoudig de medailles ontwerpen door ons.

 

Medailles zijn er zeker alleen in goud, zilver of brons te krijgen?

Dat zou je misschien denken als je afgelopen zomer naar de Olympische spelen zat te kijken of een ander (sport)evenement op TV zag. Daar krijgen meestal alleen de winnaars een gouden medaille omgehangen. Of zilveren- of bronzen medailles als ze tweede of derde zijn geworden.

Maar je hebt zoveel meer mogelijkheden als het gaat om medailles. Bij Pro-merchandise maken wij diverse medailles, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij hebben het even op een rijtje gezet.

-        Emaille medailles, in goud, zilver en brons (maar ook allerlei andere metaalkleur variaties)

-        Houten medailles met lasergravures

-        RVS of Aluminium medailles met daarop een print en epoxy afwerking

-        En vele andere varianten van bovenstaande medailles.

Ere wie ere toekomt. Je hebt ze in alle soorten en maten. Groot, klein, enkel- of dubbelzijdig. Bijna alles kan met custom made medailles. Nogmaals laat je verrassen en goed informeren door de enthousiaste medewerkers van Pro-Merchandise.

Medailles laten maken Pro-merchandise

Standaard afmetingen zijn er dus niet bij Medailles?

Néé joh. Dat was misschien vroeger als je op de jaarlijkse sportdag van school een “recht toe-recht aan medaille” kreeg omgehangen. Van die niks geen-poespas-aan medailles met een leuke afbeelding er op. Waar op zich natuurlijk niets mis mee is (voor de juiste gelegenheden maken wij die ook nog altijd!). Echter gaan we bij Pro-Merchandise het liefst voor Next Level! Carnavals- en sportmedailles in eigen vorm, kleur, en uitvoering, dat is wel waar onze grootste passie ligt. Geen standaard afmetingen meer, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Medailles 2.0, noemen we ze ook wel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Je wilt medailles bestellen, maar hoe?

Je eigen medailles laten maken is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Je moet alleen even weten waar je moet zijn en aangezien je deze blog leest weet je ondertussen wel waar je moet wezen. Natuurlijk bij Pro-Merchandise in Ootmarsum, de custom made specialisten uit het Oosten. Zo vaak kloppen wij ons zelf niet op de borst, maar wij hebben de laatste jaren mooie exemplaren gemaakt. Al zeggen wij het zelf, niet geheel onbescheiden. Nuchter als we zijn haha..maar ook creatief, professioneel, flexibel en uniek. Medailles laten ontwerpen kan al in kleine aantallen, vanaf 25 stuks zijn er reeds medailles te koop. De prijs voor medailles hangt af van diverse factoren. Het aantal, welk materiaal, afmetingen, aantal kleuren. Het mooie is: we kunnen ook medailles ontwerpen o.b.v. het voor jou beschikbare budget. Zo haal je altijd het maximale resultaat uit je middelen. Zoveel wegen er naar Rome leiden zoveel medailles zijn er ook. Laat je vakkundig adviseren. Samen komen wij er altijd uit. Dan zul je zien dat medailles bestellen een fluitje van een cent is.

 

Kan ik zelf mijn medailles ontwerpen?


Als je handig bent met de muis en grafische programma’s dan ontwerp je zelf je eigen custom made medailles. Maar ben je dat nou niet? Ook geen enkel probleem. Stuur je logo en ideeën naar ons op en wij maken een voorsteltekening voor je. Zo komen jouw idee van medailles al reeds tot leven op het spreekwoordelijke papier. En een tip van onze kant, neem gewoon contact op met Pro-Merchandise uit Ootmarsum, je zit nu toch al op onze site. De medaille- en custom made specialisten uit het Oosten. Succes gegarandeerd met alleen maar winnaars!

 

Waar kan ik prijzen zien van Medailles?

Aangezien wij (bijna) alleen custom made medailles aanbieden hebben wij geen standaard prijslijst maar het voordeel is dat wij razendsnel op jouw vragen reageren. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte op. Je hoeft tevens niets vooruit te betalen bij Pro-Merchandise als je éénmaal je keus hebt gemaakt. Betalen gaat bij ons namelijk achteraf. Nog weer zo’n voordeel van medailles bestellen bij Pro-Merchandise.

 

Merklabels? Dit moet je weten!

Je eigen merklabels maken? Hoe gaaf zou dat zijn? Maar kan dat eigenlijk wel? Natuurlijk! Pro-Merchandise wil je daar graag bij helpen. Bestel bij ons je eigen gepersonaliseerde merklabels! Simpel en eenvoudig.

Welke merklabels kun je laten maken?

Merklabels zijn er in alle kleuren, soorten en formaten. De meest voorkomende merklabels bij Pro-Merchandise zijn de volgende:

·       Metalen Labels: Merklabels gemaakt van metaal of aluminium. In verschillende diktes en formaten verkrijgbaar. Reeds mogelijk vanaf kleine aantallen. Custom made metalen labels in 2D of 3D, emaille uitvoering of gewoon bedrukt.

·       PVC Labels: Gegoten merklabels van PVC in 2D of 3D reliëf. Tevens mogelijk vanaf slechts 25 stuks. Echte eye-catchers, een streling voor het oplettende oog.

·       Kledinglabels: met stoffen labels maak je (werk)kleding extra bijzonder en nog persoonlijker door je eigen merklabels in de kleding te naaien of te strijken.

·       Leren Labels: Gemaakt van echt leer. Robuuste merklabel. Voor diverse doeleinden geschikt, custommized je product met deze stoere merklabels.

Merklabels kleding private label

Merklabels, waarvoor zijn te gebruiken?

Gepersonaliseerde merklabels, ook wel brand labels genoemd, worden veelal gebruikt om jouw merk, indentiteit of logo op een unieke wijze te ‘branden’, te presenteren. Zodat het opvalt, compleet anders is dan de doorsnee reclame-uiting. Je laat zien, middels het maken van je eigen merklabels, waar je als bedrijf of product voor staat. Het mag gewoon iets meer zijn en normaal gesproken ook iets meer kosten.

Ook kun je denken aan het personaliseren van je eigen kleding. Je werkkleding customizen door het aanbrengen van je eigen merk kledinglabels. Of private labels laten maken om jouw artikelen nog meer onder de aandacht te brengen met oog voor detail. Metalen labels kun je bevestigen op meubels, kaarsen, fietsen, tassen etc. Zeg het maar, op elk potje past wel een merklabel. In elk gewenst formaat, type merklabel of het aantal kleuren.

Kortom, merklabels voor allerlei accessoires, die ‘gewoon iets stoers, robuust en unieks moeten uitstralen.

Wat zijn de prijzen van Merklabels?

Wat kosten merklabels? Elk merklabel is uniek in zijn of haar soort! Je wilt geen merklabel kopen die je vervolgens op iedere hoek van de straat ziet. Dan schiet je namelijk je doel voorbij en valt jouw product niet op.

Aangezien merklabels unieke merchandise artikelen zijn, maken we hier ook altijd een prijs op maat bij op. Prijzen van merklabels zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren, zoals het aantal merklabels, de kleuren, het type merklabel, het formaat en hoe ze moeten worden bevestigd.

Wil je merklabels kopen maar heb je geen idee wat zoiets moet gaan kosten, vraag een offerte aan of stuur een mail naar Pro-Merchandise. Wij helpen je graag verder.

Private label kleding merklabels

Hoe bevestig ik merklabels?

Merklabels van Pro-Merchandise zijn op verschillende manieren te bevestigen. Het is maar net hoe jij het wilt hebben. Vele merklabels zijn eenvoudig op het product te lijmen. Metalen en roestvrijstalen merklabels zijn tevens verkrijgbaar met boorgaten als je de merklabels met spijkers of schroeven wilt vastklinken.

PVC labels kun je lijmen maar ook laten voorzien van een stikrand zodat je deze PVC Labels op het artikel vast kunt naaien. Kleding labels worden vaak in de kleding gestreken of genaaid. Dat kan met een midden- of eindvouw. Leren labels kunnen ook opgestikt of gelijmd worden, of we ponsen er enkele oogjes in, zodat je die later op de door jouw gewenste wijze kunt bevestigen

Wil jij ook een merklabel voor jouw eigen kleding?
Merklabels bestellen doe je simpel en eenvoudig bij Pro-Merchandise!

 

Inspirerende en originele relatiegeschenken voor 2021

Oké, om maar met de deur in huis te vallen.. 2020 was door de pandemie voor velen gewoonweg géén leuk jaar. Maar op het gebied van relatiegeschenken zorgde dit wel voor nieuwe ontwikkelingen. Wij zaten op de eerste rij en willen graag de meest inspirerende en originele relatiegeschenken met jou delen!

Dit zijn dé relatiegeschenken trends van 2021

2021 is nog maar net begonnen voor ons gevoel, maar wij kunnen toch al snel nieuwe, creatieve trends ontdekken in de wereld van de relatiegeschenken en merchandise! Aan gave opdrachten ontbrak het ons gelukkig niet, waarvoor we iedereen ontzettend dankbaar zijn. Maar ook dit jaar willen we nog meer gaan knallen! Jij toch ook? Bekijk zelf de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken en doe inspiratie op.

Duurzaamheid als prioriteit

Duurzaamheid is trend die de laatste jaren al niet meer weg te denken is uit de wereld van de merchandise. Zo kwam dit nog voor in ons blog van vorig jaar, over de merchandise trends van 2020. Hier spraken we vooral van houten medailles. Maar de trend heeft ook haar weg gevonden in de wereld van de relatiegeschenken. Hoe? Nou, neem eens een voorbeeld aan een bamboe waterfles of duurzame aluminium waterflessen. Maar ook houten serveerplankjes en kaasplanken met logo waren favoriete weggevers. En vergeet ook niet hetgeen waar je dagelijks jouw koffie uit drinkt: een duurzame mok met bedrukking.

Thuiswerkpakketten

Het heeft zijn voor- en nadelen, dat thuiswerken. Een nadeel kon bijvoorbeeld zijn dat je toch net niet de juiste 'gereedschappen' had thuis om jouw werkplek in te richten. Niet voor niets dat er thuiswerkpakketten werden bezorgd bij werknemers. Hierin zaten bijvoorbeeld handige gadgets zoals een bureauoplader voor de telefoon, omdat je toch opeens vaker moet bellen of appen in plaats van even iemand erbij kan roepen. En denk eens aan de simpele dingen, die je thuis misschien niet hebt zoals pennen met logo of notitieboekjes.

Voorbeelden relatiegeschenken trends 2021

Relatiegeschenken voor jouw werknemers, doe er je voordeel mee!

Gelukkig zien wij dat jullie echt oog hebben voor jullie werknemers. Wij worden hier happy van, want dat betekent voor ons dat wij aan de slag mogen gaan met mooie projecten. Doe zelf eens inspiratie op!

De "komt-altijd-van-pas" relatiegeschenken

Naast de hierboven genoemde mokken, pennen en notitieboekjes, zijn er natuurlijk buiten kantoorgerelateerde relatiegeschenken ook andere leuke producten die altijd wel van pas komen. Zo leveren wij ook regelmatig custom made flesopeners aan bedrijven die deze vervolgens verspreiden onder hun klanten en medewerkers. En ook aanstekers en bierviltjes met logo zijn bij velen welkom. 

Zomerse geschenken

Dit zijn relatiegeschenken die geen overbodige luxe zijn voor jouw medewerkers in de zomer. Waar je aan moet denken? Wij hebben al meerdere "zomerpakketten" geleverd aan verschillende klanten, die daarmee hun werknemers hebben voorzien van een koeltas of koelbox, lunchbox, thermosfles of waterfles en zonnenbril met logo. Zo'n lunchbox of koel(rug)tas komt altijd van pas, maar zéker bij werknemers die vaak onderweg zijn of bijvoorbeeld buiten of op de bouw aan het werk zijn. Hun drankjes en lunch blijven heerlijk koel. En dat werkt natuurlijk veel lekkerder!

voorbeelden relatiegeschenken voor werknemers

Tip: verruiming van de werkkostenregeling in 2021

Vorig jaar zagen we al een verruiming van de WKR, maar ook dit jaar is deze weer verruimt van maar liefst 1,7% naar 3,0% (tot een gezamenlijke loonsom van €400.000). Via de werkkosten-regeling kunnen werkgevers onbelaste vergoedingen aan werknemers geven. Geef jouw werknemers dus wat extra's dit jaar, nu alle bedrijfsuitjes niet door kunnen gaan, zoals thuiswerkpakketten en andere bedanktgeschenken! Weten wat jouw opties zijn? Neem contact met ons op!

Emblemen, patches, badges of insignes – What’s in a name?

Het wordt nog wel eens door elkaar gebruikt, de termen emblemen, patches, badges en insignes. Maar wat zijn nu de verschillen en welke soorten zijn er te onderscheiden?

Officieel betekenen alle 5 de woorden wat anders, maar wanneer we het hebben over logo’s of ontwerpen voor op kleding en accessoires, dan worden ze veelal door elkaar gebruikt. Alles wat je al wilde weten over emblemen lees je in dit blog.

Wat is het verschil en wat zijn de overeenkomsten tussen de termen?

De termen emblemen, patches, badges en insignes worden vandaag de dag veelal als synoniemen gebruikt. Laten we voorop stellen dat dit zéker niet fout is! Maar wist je dat er van origine eigenlijk wel degelijk een verschil is in de termen?

Allereerst, wat is een insigne? Insignes zijn een symbool of bewijs om macht, status of een overheids- of juridische positie aan te tonen. Je kunt dus zeggen dat insignes gebruikt worden om een specifieke autoriteit te uiten. Daarom worden ze bijvoorbeeld ook gebruikt bij de scouting.

Vervolgens, wat is een badge? Een badge is een logo, ontwerp of een naam op een apart stuk stof, metaal, hout, PVC en dergelijke. Ze worden draagbaar gemaakt door middel van velcro (klittenband), (strijkbare) lijmlaag, een speld of door middel van stikwerk. In principe kun je dus zeggen dat van origine de term “badges” de juiste term is. Maar wat is dan een patch? Een patch lijkt erg op een badge. Het verschil zit hem erin dat een patch veelal gebruikt werd om gaten in bijvoorbeeld kleding dicht te maken met een stuk stof.

Ten slotte, wat zijn dan emblemen? Het woord embleem representeert eigenlijk iets abstracts. Het is een object of een afbeelding van een object, zoals een logo. Een embleem kan worden gedragen of gebruikt worden als een type identificatie. Daarom kunnen de logo’s op auto’s ook emblemen genoemd worden.

Je merkt het al, iedereen gebruikt een andere term. Maar de titel van dit blog zegt het al: “what’s in a name?” Want vandaag de dag mogen wat ons betreft deze termen gewoon door elkaar gebruikt. Wij houden veelal de term emblemen hoofdterm aan, maar gebruiken patches, badges en insignes als synoniemen. Dus maak je niet druk om de juiste term!

Welke toepassingen van emblemen en patches zijn er?

Iedereen komt dagelijks wel eens emblemen tegen. Denk aan de insignes op de uniformen van politie, het logo op de werk- of bedrijfskleding, het ontwerp of de logo op de kleding die je draagt. Maar patches worden nog voor talloze andere doeleinden gebruikt. Zo worden scouting badges gebruikt te laten zien dat je bepaalde activiteiten of vaardigheden hebt behaald. En bij motorclubs zien we vaak dat leden leren jacks dragen die meerdere biker patches bevatten. Deze bevatten vaak de clubkleuren of geven aan welke functie het lid bekleedt.

En ben jij wel eens in Den Bosch geweest tijdens carnaval? Want dan zie je overal om je heen carnaval emblemen op de kleding van de carnavalsvierders. Veel feesten en activiteiten worden georganiseerd door verschillende carnavalsverenigingen, zeker in grotere steden zijn meerdere verenigingen actief. Een opvallend carnavalsembleem is dan ook dé manier om herkenbaar te zijn als vereniging.

Verder worden er ook vaak emblemen gemaakt voor verschillende sportverenigingen en -activiteiten. Zo merken wij dat airsoft patches steeds populairder worden om te laten zien bij welk airsoft team jij hoort. En jij hebt ook vast wel eens een beveiliger gezien met de bekende “V” op zijn kleding? Emblemen worden namelijk ook veel gebruikt in de beveiliging en dienstverlening.

Emblemen gebruiken als merklabels, onderzetters en sleutelhangers

Patches kunnen kennen nog andere toepassingen buiten het plaatsten op kleding en kledingaccessoires. Want wist je dat Pro-Merchandise ook emblemen maakt die worden gebruikt als merklabels op producten, als kledinglabels voor kledingmerken, als onderzetters en als sleutelhangers? Merklabels kom je bijvoorbeeld tegen op de achterkant van stoelen, zoals een rubberen label met het merk er op. Ook op kleding kom je dit vaak tegen. Kledinglabels bevatten vaak het kledingmerk en worden vooral gemaakt voor in de kleding en de accessoires.

Emblemen bestellen

Welke soorten emblemen zijn er?

De meest gangbare en klassieke uitvoering zijn geborduurde emblemen. Wat zijn geborduurde emblemen? De naam zegt het al.. hierbij worden logo’s of designs geborduurd op een stevige stof. Je kunt deze emblemen laten maken door de patch gedeeltelijk of in zijn geheel te borduren. Deze type badges hebben een chique uitstraling en worden veelal gebruikt om gemakkelijk bedrijfskleding te voorzien van logo’s. Maar ook voor motorclubs, scoutings en (sport)verenigingen worden deze emblemen veelal gebruikt en natuurlijk als merchandise voor bands, artiesten en merken. Met hun robuustere uitstraling, door het gebruik van de dikkere garen, is het in tegenstelling tot geweven en bedrukte emblemen niet mogelijk om erg kleine details te weergeven.

Op zoek naar emblemen waarin je meer details kwijt kunt? Dan is het een goede keuze om geweven emblemen te kopen. Geweven emblemen worden gemaakt door dunne garen verticaal en horizontaal met elkaar te weven waardoor er een stuk stof ontstaat. Dit is dan de patch. Geweven emblemen hebben een fijne structuur, doordat er niet op een stuk stof wordt geborduurd. Door de dunne garen is het mogelijk om jou embleem te maken met mooie details. Kleurverlopen en schaduweffecten zijn echter niet mogelijk.

Verschil tussen geborduurde en geweven emblemen: geborduurde emblemen zijn grover dan geweven emblemen en kunnen daarom niet zo gedetailleerd worden gemaakt. Een geweven embleem maken kan dus met meer details in jouw ontwerp.

Sublimatie of bedrukte emblemen zijn badges waarbij het ontwerp of de logo op een stuk stof wordt gedrukt. Daardoor zijn álle soorten ontwerpen mogelijk zijn inclusief kleurverlopen en schaduweffecten. Zo simpel kan het zijn!

De voorgaande 3 type emblemen zijn de meest voorkomende technieken om een patch te maken. Maar bij Pro-Merchandise is er altijd meer mogelijk. Bij hen is het namelijk ook mogelijk om rubberen of PVC emblemen te kopen en badstof of vilten patches. PVC patches worden op een andere manier gemaakt dan de voorgaande 3 type badges. In plaats van dat de basis ligt bij stof en garen, wordt dit product gemaakt van een soort van rubber, ook wel PVC genoemd. Het bijzondere aan deze emblemen is dat er veel mooie details naar voren komen in reliëf-vorm (2D) en dat er zelfs een 3D effect mogelijk is. De emblemen worden gemaakt via een mal waar het materiaal in wordt gegoten.

Badstof en vilten emblemen worden ook wel varsity patches genoemd. Waarom? Ze worden vooral gebruikt op de sweaters en hoodies van sportverenigingen en universiteitsverenigingen in de USA. Deze patches van vilt of badstof hebben hun eigen unieke uitstraling en voelen heerlijk zacht aan. Daarnaast zit er ook een mooie diepte in dit type omdat het ontwerp of logo bovenop de stof ‘ligt’.

Hoe bevestig ik emblemen en patches op kleding?

Het is vaak zo dat de meeste bedrijven emblemen maken met een strijklaag. Deze strijkpatches kun je op die manier eenvoudig op je kleding of accessoire strijken. Voor een extra stevige bevestigingen zodat je zeker weet dat de badges goed blijven zitten is het ook zeker aan te raden om ze vast te maken met naald en draad. Het is ook mogelijk, zoals bij Pro-Merchandise, om de patches door hen te laten vaststikken op de kleding of accessoires. Strijken en vastborduren zijn zeker niet de enige manieren voor het bevestigen van badges. Je kunt namelijk ook emblemen bestellen met klittenband (velcro) of een zelfklevende stickerlaag (3M-tape).

Strijkemblemen vastmaken op kleding en/of accessoires

Hoe strijk je patches vast op kleding of accessoires? Dit is eenvoudig te doen in 8 simpele stappen. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

(1) Wat heb je nodig? Een strijkijzer met strijkplank (of hittepers) en een oude, licht vochtige doek of bakpapier. Eventueel ook naald en draad voor extra bevestiging van de strijkpatches (zie stap 8). (2) Zet je strijkijzer aan en laat deze verwarmen tot circa 140-150°C. Vergeet niet om de stoomfunctie uit te zetten. (3) Leg je kledingstuk strak uit over de strijkplank. Zorg er voor dat de kleding kreukvrij is. Positioneer je strijkembleem op de plek waar deze moet komen. (4) Leg vervolgens de oude, licht vochtige doek of bakpapier over het embleem. Dit voorkomt verbranden van je embleem en houdt de lijmresten van het strijkijzer.

(5) Druk nu het strijkijzer stevig op het embleem en maak een licht draaiende beweging. Zorg dat je de randen goed raakt. Doe dit voor ongeveer 15 seconden. De exacte tijd is afhankelijk van het formaat van de strijkpatch, de dikte van de kleding en vochtigheid van de oude doek. (6) Om te controleren of de lijm van de patch goed vloeibaar wordt, kun je het embleem bij de rand iets optillen. Strijk deze vervolgens weer even kort vast. De lijm kan inmiddels teveel gestold zijn. (7) Gelukt? Laat alles dan een paar minuten afkoelen. Controleer daarna nog voorzichtig alle randen om te zien of de patch goed vast zit. De randen moet je niet meer op kunnen tillen. (8) Voor permanente of extra stevige bevestiging adviseren we altijd het strijkembleem rondom de rand met naald en draad vast te stikken.

Strijkpatches

Waar kan ik patches en emblemen kopen?

Patches kun je online bij verschillende websites kopen. Denk aan Etsy, webshops van bands en artiesten.. maar wist je dat zelf emblemen maken veel leuker is? Zo kun je bij Pro-Merchandise al vanaf circa 10 stuks emblemen bestellen, geheel naar jouw ontwerp. En zelfs bij het ontwerpen kunnen zij jou helpen. Pro-Merchandise levert al jaren patches aan bedrijven, merchandise verkopers, designers, kledinglijnen, scoutingen, bikerclubs, airsoft teams en noem maar op. Wil jij emblemen laten maken? Check dan hun website voor meer uitleg en voorbeelden van de meest mooie en unieke custom made emblemen en patches.

Hoe kun je makkelijk emblemen laten maken?

Voordat wij jouw embleem maken is het belangrijk dat je een ontwerp hebt van jouw embleem. Dan is het namelijk mogelijk voor ons om jou een werktekening en prijsopgave toe te sturen, gratis en vrijblijvend. Een uniek embleem begint bij een uniek ontwerp. Maar hoe ontstaat het ontwerpproces nu eigenlijk? Simpelweg gezegd heb je bij ons 3 opties waarmee we een ontwerp van jouw embleem maken.

Optie 1 - compleet ontwerp aanleveren: De eerste optie is erg simpel, want jij levert namelijk het ontwerp aan. Met jouw grafische design skills (of van jouw collega/vriend/bekende) is jouw ontwerp klaar om te gaan. Wij zullen dan alleen alles gaan ‘finetunen’ en vervolgens een werktekening van jouw embleem maken. De werktekening wordt ter goedkeuring naar jou verstuurd. Ben jij het er helemaal mee eens? Dan plaatsen wij de bestelling en gaan wij jouw unieke emblemen laten maken.

Optie 2 - schets aanleveren: Ben je minder handig met de computer maar wel handig met je handen? Dan kun je er voor kiezen om een schets van jouw embleem te maken. Maak hier een zo duidelijk mogelijke foto van of scan het in en verstuur het vervolgens naar info@pro-merchandise.nl of voeg hem toe bij het aanvraagformulier. Wij zullen de schets van jouw embleem verder uitwerken. Vervolgens gaan wij een digitale werktekening van jouw embleem maken, die ter goedkeuring naar jou verstuurd wordt. Allemaal geheel vrijblijvend. Je hebt pas een bestelling geplaatst wanneer jij de werktekening van jouw embleem hebt goedgekeurd. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een schets en de werktekening van een embleem.

Optie 3 - het ontwerp van het embleem maken wij: Heb jij moeite om een design of schets van jouw embleem te maken? Ga dan voor optie 3. Hierbij gaan wij het ontwerp van het embleem maken van A tot Z. Hierbij is het wel belangrijk dat wij weten wat jij in jouw embleem terug wilt zien. Het ontwerp van het embleem maken wij dan op basis van steekwoorden, losse afbeeldingen, logo’s, foto’s en gewenst kleurgebruik. Dan gaan wij voor jou aan de slag! Je krijg een voorstel schets of direct een voorsteltekening aangeleverd. Vervolgens geef jij aan of deze is goedgekeurd of dat je sommige dingen toch iets anders wilt hebben. Pas wanneer jij de werktekening hebt goedgekeurd is jouw bestelling geplaatst. Bij het ontwerpen van jouw emblemen zit jij dus nergens aan vast!

Voordelige sjaals en mutsen met logo [ACTIE GELDIG T/M 31 DECEMBER 2021]

[UPDATE] Nou, we konden er niet omheen, "winter is coming" kunnen we veranderen naar "winter is here". Daarom is de 'najaarsactie' omgetoverd tot WINTERACTIE.

Gun je collega's/medewerkers lekkere warme sjaals en mutsen inclusief geborduurd of ingebreid logo. Of misschien is het wel wat voor jouw vereniging of (web)shop? Perfect passend bij jouw huisstijl of met jouw logo of eigen ontwerp. Er is echt van álles mogelijk. Lees snel verder om te zien wat de mogelijkheden zijn.

ACTIE GELDIG T/M 31 DECEMBER 2021!

Zonder prutsen jouw eigen gebreide sjaals, gebreide beanies of geborduurde mutsen

Professionele en warme werkkleding voor de koude winter is je geld zeker waard. En al helemaal nu je ze bij ons kunt laten maken met een mooie korting! 

Klik op de afbeelding om deze te beter te bekijken of doe direct een aanvraag via ons aanvraagformulier.

gebreide mutsen met logomuts bordurensjaals laten borduren met logo

In alle kleuren mogelijk! Andere aantallen nodig? Dat is op aanvraag zeker mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Custom made gebreide beanies | Alle kleuren mogelijk

Naast onze geborduurde mutsen kun je ook kiezen voor gebreide beanies. Want als specialist in custom made producten is het bij ons ook mogelijk mutsen te laten maken vanaf de eerste draad. De kleur(stelling) bepaal jij! Een pompom op de muts? Dat kan ook, wel tegen een meerprijs. Meer weten over de opties, materialen, mogelijke afmetingen en kleuren? Bekijk het hier: gebreide mutsen

Kwaliteitsmutsen met geborduurd logo of ander ontwerp

Bij onze geborduurde mutsen wordt er op een standaard beanie van goede kwaliteit een mooi logo op de muts geborduurd. Voor meer informatie over het productieproces en alle opties ga naar: geborduurde mutsen.

Gebreide sjaals laat je maken bij Pro-Merchandise | Diverse kleuren!

Bij een muts hoort natuurijk ook een fijne zachte en warme sjaal. Zo voorkom je een stijve nek en blijven jij en jouw medewekers/collega's extra warm en beschermd tegen de kou en sneeuw. Gebreide sjaals kun je helemaal naar wens laten maken. Laat jouw logo of ontwerp in de sjaal breien voor een uniek product! Neem voor meer informatie over dit product contact met ons op of bekijk deze pagina: gebreide sjaals.

Carnaval komt eraan: vergeet je carnavalsonderscheidingen niet!

Het is een rare tijd waarin iedereen wel toe is aan afleiding.. Wat beter dan jouw leden te verrassen met custom made carnavalsonderscheidingen? Lees nu dit blog!

Custom made carnavalsonderscheidingen laten maken kost tijd. Wees daarom op tijd met het bestellen van jouw onderscheidingen, verenigingskleding, emblemen en dergelijke!

Carnavalsonderscheidingen ten tijde van COVID-19

In februari 2021 staat helaas de boel niet op stelten.. Geen optochten, geen opkomsten, geen gezellige feestvreugde.. Het is een groot gemis. Maar dit gemist kan verlicht worden. Trakteer de leden van jouw vereniging op ietst extra's in de vorm van een carnavalsonderscheiding. Ga daarom nieuwe medailles laten maken met de logo van jouw carnavalsvereniging of wagenbouwvereniging. Of deel pins en speldjes uit. Misschien is het een idee om tijdens de carnavalsperiode jouw leden een gevelvlag van jouw vereniging op te laten hangen? Geef jouw leden iets vrolijks en hoopvols in deze gekke tijden met custom made carnavalsonderscheidingen!

Carnavalsonderscheidingen bestellen en laten maken

Carnavalsonderscheidingen laten maken?

Carnavalsmedailles, pins en speldjes, emblemen, buttons.. Er zijn een tal aan typen carnavalsonderscheidingen die jouw vereniging kan gebruiken tijdens het aankomende carnavalsseizoen. Wij hebben ze voor jou op een rij gezet in een checklist, zodat er geen een vergeten wordt!

⇒ 1 Originele carnavalsmedaille laten maken

Vaak hoor je de carnavalsvierders al van een grote afstand aankomen lopen door het ‘kling-kling-kling’ van de carnavalsonderscheidingen. Deze traditiegetrouwe carnavalsmedaille mag dus echt niet ontbreken tijdens de carnavalsperiode. En wat is er nou mooier dan carnavalsonderscheidingen die perfect past bij jouw vereniging? Zo kun je medailles laten maken geheel naar eigen ontwerp.

Je hebt de keuze uit een zacht emaille, print of plastic medaille of carnavalsonderscheiding. Bij een emaille medaille wordt jouw ontwerp als een lijntekening op een metalen plaat uitgezet en ingekleurd met verf of poederlak. Hierbij is het belangrijk om te weten dat er geen schaduweffecten en kleurverlopen te creëren zijn. Dit kan wel bij een print medaille waarbij jouw ontwerp fullcolour geproduceerd wordt. Vervolgens kun je ook jouw carnavalsonderscheiding in de vorm van een plastic medaille laten maken. Deze laatste is de meest voordelige versie van een carnavalsmedaille en wordt veelal gebruikt voor de kleinere budgetten, of om uit te delen bij een schoolcarnaval.

Deze carnavalsonderscheidingen zijn in vele soorten en maten te bestellen. De medailles zijn uniek omdat ze geheel naar jouw wens zijn gemaakt. Heeft jouw vereniging nog geen eigen ontwerp? Dan kun je jouw carnavalsmedaille laten ontwerpen door onze ervaren ontwerpers. Bestel nu nog jouw carnavalsonderscheiding door het aanvraagformulier in te vullen en ontvang direct een offerte inclusief werktekening.

Emaille medailles carnaval

⇒ 2 Vergeet de pins en speldjes niet!

De tenues van de leden van jouw carnavalsvereniging zijn niet compleet zonder de volgende carnavalsonderscheidingen: pins en speldjes. De carnaval pins laten duidelijk zien bij welke vereniging jij hoort en het zijn unieke herinneringen aan elke carnavalsperiode. Of ze showen de vriendschap tussen bevriende leden van diverse verenigingen en carnavalsgroepen. Net als de carnavalsmedailles kun je deze carnavalsonderscheidingen geheel naar eigen ontwerp laten maken. Zo kun je ze zó laten maken dat ze perfect bij de medailles passen.

Pins zijn te bestellen als zacht of hard emaille pins, print pins of geslagen pins. Kijk voor alle opties van deze carnavalsonderscheiding op de productpagina van de pins en speldjes.

⇒ 3 Misschien wel de belangrijkste carnavalsonderscheiding: de prinsenketting

Een prins carnaval is geen carnavalsprins zonder een prinsenketting. Deze carnavalsonderscheiding is een must voor iedere vereniging. Een prinsenketting of carnaval ketting voor de adjudant is net als de voorgaande benoemde carnavalsonderscheidingen geheel naar eigen ontwerp te bestellen. De Prins en Adjudant kunnen op deze manier een unieke carnavalsonderscheiding laten ontwerpen en laten maken waardoor zij het carnavalsseizoen top kunnen starten.

"De Prins en Adjudant vinden het prachtig. We zullen jullie naam zeker onthouden." – C.V. de Noamatters

Een ereketting voor de prins en adjudant is een niet te missen carnavalsonderscheiding. Deze mag daarom zeker niet vergeten worden. Je kunt de carnavalsonderscheidingen zo uitgebreid personaliseren als je maar wilt, maar dan moet je ze wel op tijd betellen! Neem daarom nu contact met ons op.

⇒ 4 Versier je kleding met carnavalsemblemen en badges

Jouw kiel is niet compleet zonder de emblemen in de stijl van jouw stad, dorp of vereniging. Laat zien waar je vandaan komt of waar je bij hoort door deze carnavalsonderscheidingen te bestellen en uit te delen aan jouw leden, vrienden of klanten voor op hun outfit. Laat daarom carnaval emblemen maken met bijvoorbeeld het logo van de vereniging of met hetzelfde design als jouw andere carnavalsonderscheidingen voor een mooi geheel.

De badges zijn met verschillende technieken te maken en kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kun jij deze carnavalsonderscheidingen bevestigen op je jasje, kiel, broek of misschien wel op een sjaal of ander kledingstuk naar keuze!

⇒ 5 Verenigingskleding laten borduren of bedrukken

Naast het plaatsen van emblemen is het ook mogelijk om verenigingskleding te laten borduren of bedrukken. Denk aan lekkere warme geborduurde mutsen of gebreide beanies voor de koude dagen (en nachten). En als je dan toch bezig bent, vergeet de bijpassende sjaals en/of handschoenen niet! Maar jouw leden van de vereniging kunnen natuurlijk ook niet zonder een geborduurde jas, slipjas of blouse toch? Naast alle 'standaard' carnavalsonderscheidingen kom je met professionele geborduurde kleding of bedrukte kleding goed voor de dag.

⇒ 6 Carnaval buttons: carnavalsonderscheidingen om uit te delen

Jij bent trots op jouw carnavalsvereniging en dat wil je natuurlijk graag laten zien! Met een carnavals buttons kun je dit perfect doen. Daarnaast zijn deze carnavalsonderscheidingen ook erg leuk om uit te delen tijdens het carnaval om promotie te maken of misschien wel om nieuwe leden te werven? De carnavalsonderscheidingen zijn te bestellen in verschillende formaten geheel naar eigen ontwerp. Standaard bevestig je ze door middel van een speldsluiting, maar er zijn op aanvraag ook andere manieren mogelijk. Misschien is het ook wel handig om van de buttons flesopeners te maken zodat je eenvoudig tijdens carnaval de nodige bierflesjes kunt openen. Maak jouw keuze, kies het ontwerp en bestel nu nog deze carnavalsonderscheidingen.

Wanneer jij te laat jouw carnavalsonderscheidingen koopt kan het zijn dat deze niet op tijd geleverd kunnen worden. Wees er daarom NU al bij! Lees snel verder of neem dan contact op via info@pro-merchandise.nl en dan hoor jij precies wat wij nog voor jou kunnen betekenen! Of bel naar: 06-54715371.

carnavalsbuttons bestellen

Carnavalsonderscheidingen kopen nu het nog kan? Wees er snel bij!

Vier carnaval in stijl met de meest unieke en originele carnavalsonderscheidingen. Laat een carnavalsmedaille ontwerpen, bestel jouw carnaval pins en prinsenketting, koop emblemen en buttons en jouw vereniging is helemaal klaar voor het aankomende carnavalsseizoen! Het feest is zonder deze carnavalsonderscheidingen niet compleet. Wees er daarom snel bij en koop jouw carnavalsonderscheidingen nu!

Merchandise producten verkopen over de grens met onze Duitse website

Naast dat wij merchandise maken voor klanten in Nederland en België, gaan wij nu ook merchandise maken voor Duitse klanten met de lancering van onze Duitstalige website!

Tijd voor de volgende stap..

..in de richting van onze ooster-buren. Wij leveren op dit moment merchandise aan klanten in Nederland, maar ook in België. Maar toen de Nederlandse regering de eerste coronamaatregelen invoerde, hebben hebben wij direct besloten om te beginnen met het creëren van een Duitse variant van onze website. Alle teksten moesten vertaald worden en vervolgens geplaatst worden. Niet alles liep even soepel, maar we zijn er. Want op dit moment staat www.pro-merchandise.de live!

Merchandise maken in Duitsland

Nieuwe merchandise producten

We hebben niet stilgezeten. Zo hebben wij niet alleen de Duitse website gelanceerd, ook hebben wij nieuwe merchandise producten toegevoegd aan de Nederlandse website. Hieronder lees je in het kort welke merchandise dit is. Klik op de links om meer te lezen over de producten en om voorbeelden te bekijken.

En binnenkort wordt onze website ook aangevuld met informatie over: onderzetters, biervilten, fansjaals, beanies, custom made caps (petten), textiel polsbandjes en tyvec polsbandjes. Deze merchandise is natuurlijk al wel bij ons te bestellen.

Sportieve acties met unieke medailles [CASE]

Helaas is het niet anders, veel sportevenementen voor goede doelen zijn afgelast. Gelukkig zijn er daarom veel virtuele evenementen gestart met elk hun eigen unieke medailles.

In deze tijd is het erg mooi om te zien dat er toch erg veel leuke en goede initiatieven zijn. Wij zijn zelf dan ook erg blij om voor veel van die initiatieven de medailles, bedrukte shirts en andere merchandise te mogen leveren. Stuk voor stuk uniek!

Welke medailles heb jij al in de pocket?

Hier zie je een selectie van sportmedailles voor een selectie aan gave en sportieve intiatieven voor verschillende goede doelen. 

eerste 3 medailles van sportevenementen1. Roparun Team Hollander

De echte Roparun gaat helaas niet door. Maar Team Hollander heeft een oplossing gevonden: een virtuele Roparun! Schrijf je in (tot 1 juni) en ren, wandel, skeeler, step of zwem 5 kilometer om het goede doel te steunen én de creatieve medaille (de wieken kunnen draaien) te ontvangen! Schrijf je in via www.teamhollander.nl.

2. Virtual Tukker Run

Dit virtuele hardloop event is zowel voor de fanatieke sporter als de recreant. Wandelaars kunnen een vrije (5 of 10 km) of een uitgezette (5km) route lopen. De fanatieke hardloper kan voor extra prijzen strijden door een zo goed mogelijke tijd neer te zetten op de uitgezette routes. Bij deelname steun je de Twentse Wens ambulance en elke deelnemer ontvangt de gave medaille! Inschrijven kan via www.virtualtukkerrun.nl.

3. Roparun AETV

AETV Runs kan net zoals Team Hollander helaas niet meedoen aan de Roparun, daarom presteneren zij "AETV Run Rotterdam Edition". Wandel, ren, fiets of ruiter tenminste 5 kilometer vóór 31 mei. Dit doe je waar en wanneer je maar wilt. De opbrengsten gaan naar de Roparun. Inschrijven? Kijk op www.aetvrun.nl voor meer informatie.

sportmedailles kopen voor virtuele runs?4. Pinksterun

Veel hardloopevenementen zijn stilgelegd, zo ook de Pinksterun 2020. Maar niet getreurd, want je kunt nu ook mee doen aan de Virtual Stay Home Pinksterun. Je rent voor de Zonnebloem, dus kom in actie en ren mee! Schrijf je in tot 31 mei en ren mee. Je mag zelf weten wanneer en welke afstand. Inschrijven doe je via de website van www.inschrijven.nl. Doe het snel en ontvang die unieke 'Stay Home Pinksterun' medaille!

5. Runoninsulin

Tot en met 31 mei heb jij de kans om je in te zetten voor het goede doel. De Virtual Run On Insulin zet zich namelijk in voor het Diabetes Fonds. Het complete inschrijfgeld wordt gedoneerd en jij ontvangt een finishers medaille voor jouw inspanningen. Wat moet je doen? Je kunt hardlopen/wandelen wanneer en maar je waar wilt. Ook de afstand bepaal je zelf. De inschrijvingen zijn helaas gesloten omdat alle plekken zijn gevuld.

6. "Actie voor Kika" zorg voor elkaar

Bij deze virtual actie voor KiKa Zorg voor elkaar kun je wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen, waar en wanneer je maar wilt op een veilige en verantwoorde manier. Of het nu 1 of 40 kilometer is, jij bepaalt. Geef je nu op voor KiKa en maak kans op één van de gave medailles! Inschrijven doe je via www.inschrijven.nl.

Virtuele runs met unieke medailles

Medailles nodig voor jouw initiatief?

Heb jij ook unieke, custom made medailles nodig voor jouw initiatief of ander evenement/activiteit? Bij Pro-Merchandise is het mogelijk om jouw medaille van idee naar eindproduct te laten maken. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen van de medailles wanneer je hier zelf niet uit komt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en voorsteltekening van jouw sportmedailles!

Vier 75 jaar vrijheid met merchandise van Pro-Merchandise!

Dit jaar, 2020, viert Nederland haar 75e jaar vrijheid! En hoe kun je dat beter vieren dan je blijdschap te delen met (gepersonaliseerde) merchandise producten? Bekijk hier de aanbieding.

Bij Pro-Merchandise kun je verschillende merchandise producten bestellen om de vrijheid te vieren. Geniet nu nog van deze actie! Ga bijvoorbeeld voor één van onze twee soorten emblemen vanaf €0,69 met strijklaag. Koop onze vrijheidsmokken die je zonder extra kosten aan de andere zijde ook kunt voorzien van jouw eigen logo en/of tekst. Of ga jij pins kopen met de enige echte 75 jaar vrijheid 'fakkel'? Misschien koop je het allemaal wel! Vergeet ook zeker niet om vlaggen te kopen zodat jij laat zien dat jij blij bent met 75 jaar vrijheid. 

Klik op de onderstaande flyer om deze in een hogere resolutie te bekijken en/of te downloaden! (update: deze flyer is niet meer beschikbaar)

Bekijk de flyer

 

Vier de vrijheid met Pro-Merchandise!!

Behoefte aan meer informatie? Bel naar +31(0)85-0517533, app naar +31(0)6-64715371 of mail naar info@pro-merchandise.nl

Hou jij een evenement of activiteit rondom 75 jaar vrijheid? Dan kunnen wij ook voor jou medailles maken of je kunt geheel andere gepersonaliseerde pins kopen of buttons laten maken. Wat je ook nodig hebt, wij hebben de juiste merchandise producten voor jou!


 

Nieuwe sublimatie printer en pers beoordeeld met een dikke voldoende***** [CASE]

Eind februari is onze spiksplinternieuwe sublimatie printer goed getest door barmatjes en bierpullen met sublimatie te bedrukken. Bekijk hier de case!

Nu ook sublimatie drukken bij Pro-Merchandise

Dat je bij ons verschillende merchandise producten kunt laten bedrukken wist je misschien al wel. Denk hierbij aan bedrukte keycords, bedrukte kleding en bedrukte mokken. Maar sinds maart 2020 hebben wij een gloednieuwe sublimatie printer en sublimatie pers aangeschaft. Zo kunnen wij vanaf nu een groter aanbod merchandise aanbieden met de speciale sublimatie druktechniek.

[CASE] Barmatjes en bierpullen bedrukken door middel van sublimatie

In de laatste week van februari 2020 kwam hij dan eindelijk binnen, onze gloednieuwe Epson sublimatie printer én de sublimatie pers. Deze 2 top-of-the-line machines zorgen samen voor geweldige producten. De printer werd op dezelfde dag nog geïnstalleerd en direct getest. Op schrikkeldag had onze klant namelijk een groot verjaardagsfeest in de nieuwe huiskroeg van haar zwager. En wat geef je dan? Juist: gepersonaliseerde bierpullen en barmatjes.

Allereerst werd er een ontwerp gemaakt. Dit in de vorm van een bierlabel met de mopshond (pug) van de jarige zwager genaamd ‘Karel’. Het ontwerp werd vervolgens in het juiste formaat en in spiegelbeeld geprint met de sublimatie printer. Vervolgens worden de onbedrukte barmatjes en de onbedrukte keramische bierpullen op temperatuur gebracht. Het geprinte ontwerp wordt hierop aangebracht en vervolgens gaat het product onder een hittepers voor een bepaald aantal seconden (afhankelijk van het type product).

Et voilà! Het ontwerp is door de speciale sublimatie techniek in het materiaal van het product bedrukt. De bedrukking is dan ook niet voelbaar. Dat maakt het dat deze producten zonder moeite gewoon gebruikt kunnen worden. Benieuwd wat sublimeren inhoudt? Lees dan verder!

Wat is sublimatie drukken?

Het woord sublimatie betekent in de scheikunde “een overgang van de vaste fase naar de gasvormige fase”. De vloeibare fase wordt hierbij overgeslagen. Sublimatie is dus een chemisch proces waarbij het ontwerp wordt ‘ingebakken’ in het materiaal van het product. Om een ontwerp op een product te sublimeren heb je een sublimatie printer en een (warmte)pers nodig. Daarnaast kan niet elk product gesublimeerd worden, omdat het product een speciale polyester coating moet hebben.

Wat is het verschil tussen ‘normaal’ bedrukken en sublimatie?

Sublimatie kan gebruikt worden om bijvoorbeeld mokken, kleding en laptop sleeves te bedrukken. Het ontwerp wordt allereerst geprint. Vervolgens wordt de verf onder hoge druk en hoge temperatuur aangebracht op het te bedrukken voorwerp. Deze manier zorgt ervoor dat de verf niet op het oppervlak wordt gedrukt, wat wel het geval is met een ‘normale’ bedrukking (zeefdruk). Bij sublimatie hecht de verf zich in het materiaal. Hierdoor ontstaat er een krasbestendig oppervlak. Gesublimeerde producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge levensduur.

Het grootste zichtbare verschil? Een zeefdruk voel je zitten op het product en een sublimatie bedrukking niet. Gesublimeerde producten zijn dan ook vaak gebruiksvriendelijker.

Wat is een sublimatie printer?

Voor het sublimeren van producten hebben wij een sublimatie printer. Deze wordt speciaal gebruikt voor het bedrukken van verschillende producten, zoals de bierpullen en barmatjes in deze case. Het ontwerp wordt hiermee afgedrukt op speciaal papier. Sublimatie drukken kan niet zonder deze printer.

Maar met alleen een sublimatie printer zijn we er nog niet. Daarom hebben wij 2 verschillende sublimatie transferpersen. 1 voor mokken, kopjes en bijvoorbeeld bierpullen en 1 voor vlakke oppervlakten zoals bedrukte kleding, barmatjes, laptop sleeves, noem maar op! Met de transferpersen wordt het ontwerp op het papier onder hoge temperatuur en onder hoge druk gedrukt.

Andere mogelijkheden met sublimatie drukken

Bij ons kun je vele soorten sublimatie producten bestellen. In de case zie je al 2 voorbeelden, maar denk ook eens aan de volgende producten:

  • Bierpullen (zie case)
  • Barmatjes (zie case)
  • Mokken
  • Laptop- of tablethoes
  • Tassen
  • Drinkbekers
  • Handdoeken
  • Sokken
  • Snijplanken
  • Onderzetters
  • En nog veel meer!

Wil jij ook merchandise laten maken en meer weten over sublimatie producten? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen naar info@pro-merchandise.nl.

Een kijkje achter de schermen: kleding borduren

Kleding borduren, het klinkt simpel. Maar is het dat ook? Lees hier meer over hoe het in zijn werk gaat en vergeet niet om de video te bekijken!

Bij ons kun je jouw kleding laten borduren, maar wij borduren natuurlijk ook andere merchandise producten zoals mutsen, handdoeken en petten. En onze borduurmachines kunnen zelfs emblemen borduren! Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Wij geven jou een kijkje achter de schermen.

Zó wordt jouw kleding geborduurd!

In ons bedrijfspand aan de Tijinkskamp 2a in Ootmarsum hebben wij 2 borduurmachines die elke dag volop bezig zijn. Met die machines kunnen wij bedrijfskleding borduren, maar ook werkkleding, verenigingskleding, accessoires én geborduurde emblemen. In principe heb je dus verschillende manieren voor kleding borduren: rechtstreeks op de kleding borduren of emblemen bevestigen op de kleding.

Kleding borduren video

Het proces van kleding borduren bij Pro-Merchandise

Het proces van kleding borduren is niet zo eenvoudig als je zult denken. Er komt namelijk aardig wat bij kijken! Niet voor jou natuurlijk, want na het aanvragen van geborduurde kleding, het verzenden van jouw logo of ontwerp en goedkeuring van de werktekening hoef jij alleen nog maar te wachten op het mooie eindresultaat. Laten we eens het proces van kleding borduren onder de loep nemen.

#1 Aanvraag van geborduurde kleding van de klant

Ons interne proces van kleding borduren begint natuurlijk bij jouw aanvraag. Hierbij is het ontwerp of jouw logo belangrijk, maar ook jouw kledingkeuze. Het kan voorkomen dat jij al een kledingstuk in bezit hebt die je wilt laten borduren, maar je kunt ook bij ons de kleding afnemen. Net zo handig, want dan hoef jij zelf nergens achter aan! De kledingkeuze is belangrijk om mee te nemen in het ontwerp. Wil je bijvoorbeeld jouw logo op het borstzakje van een polo borduren? Let er dan op dat de tekst niet te klein is, want deze kan dan moeilijker leesbaar worden. Wij geven jou graag advies met betrekking tot het ontwerp en de kledingkeuze of wanneer je er niet helemaal uit komt.

Niet alleen waar de kleding geborduurd moet worden, maar ook welke stof of welke kleur de kleding heeft is van belang. Een ontwerp met veel zwart valt op een zwarte of andere donkere blouse minder goed op. En stoffen van zware kwaliteit (zoals jassen en tassen) vragen om een andere aanpak dan lichtere materialen (t-shirts en poloshirts) Klinkt lastig? Nee hoor, wij helpen je graag met al jouw vragen over kleding borduren!

Geborduurde kleding laten maken

#2 Van ontwerp naar borduurkaart

Kleding borduren begint natuurlijk met jouw ontwerp of logo en de kleding. Op basis van het ontwerp maken wij een digitale borduurkaart. Hierop zijn niet alleen de kleuren van de garen en het ontwerp te zien, maar ook het aantal ‘steken’ die de borduurmachine gaat maken om het ontwerp op de kleding te borduren. Een ‘steek’ is de benaming van de naald met draad die één keer in en uit de stof gaat om een stukje garen in de stof te ‘steken’. Het aantal steken vertelt ons onder andere hoelang het ongeveer zal duren tot het kledingstuk is geborduurd.

#3 Borduurmachine gereed maken om kleding te borduren

Kleding borduren gaat veelal mechanisch. Maar er komen ook zeker handen aan te pas. Want de borduurkaart moet natuurlijk in de computer van de borduurmachine geladen worden om de kleding te borduren. Vervolgens is het belangrijk om de stof of de kleding goed in te spannen, zodat de borduring op de juiste plek gezet wordt en er geen ‘golven’ in de stof ontstaan. Dit wordt allemaal handmatig gedaan door onze geweldige borduursters. Jouw geborduurde kleding heb je dus ook zeker aan hen te danken! Doordat wij de machines in eigen beheer hebben is er een directe kwaliteitscontrole op de geborduurde kleding. Dit voorkomt fouten en het zorgt voor de best mogelijke kwaliteit geborduurde kleding van Pro-Merchandise.

Borduurmachines voor kleding borduren

#4 Let’s stitch it up!

Nu is alles startklaar en ready to go. Maar voordat we direct de kleding borduren, gaan we eerst controleren op een stukje stof of het borduren goed gaat en het er uit gaat zien zoals we voor ogen hebben. Daarom gaan de borduursters eerst testen en die test controleren. Wanneer nodig kunnen er daarom nog aanpassingen worden gemaakt (in overleg met de klant). Alles goed? Mooi, dan kan het kleding borduren helemaal beginnen. Tussendoor kan het zijn dat er een naald afbreekt, daarom zijn er ook in deze stap nog steeds mensenhanden nodig. Maar dat doen we graag voor een gave geborduurde kleding van hoge kwaliteit.

Waarom moet ik mijn kleding borduren?

Nou, je móét natuurlijk niets! Maar geborduurde kleding heeft wel een aantal voordelen ten opzichte van bedrukte kleding. Allereerst misschien wel het belangrijkste voordeel van kleding borduren: het heeft een professionele uitstraling en oogt chiquer dan een bedrukt ontwerp/logo. Ten tweede is borduren ideaal voor kleding met een wat ruwere of grovere stof. Kleding borduren is daarentegen voor een zeer lichte en dunne stof (zoals een sportshirtje) minder geschikt. Daarom zie je vaak dat bedrijfskleding en werkkleding geborduurd worden en bijvoorbeeld sportkleding bedrukt.

En ten slotte is geborduurde kleding is goed wasbaar en strijkbaar. Bedrukkingen kunnen aan het strijkijzer blijven plakken (wanneer jij vergeet de kleding binnenste buiten te strijken, dom!). Maar in de wasmachine zie je toch vaak dat de bedrukking er minder mooi uitkomt, met stukjes die loslaten of barsten. Bij geborduurde kleding heb je hier geen last van. De kleding kun je gewoon wassen en strijken. Echter zal met verloop van tijd de borduring wel valer worden, net zoals dat bij alle kleding gebeurd, maar kleding borduren blijft zeker langer mooi dan bedrukte kleding.

Kleding laten borduren

Embleem maken? Dit zijn de 3 opties!

Wil jij een embleem maken? Dan ben je hier op de juiste plek. Met de keuze uit 3 eenvoudige opties laat jij eenvoudig jouw embleem maken. Lees het blog!

Voordat wij jouw embleem maken is het belangrijk dat je een ontwerp hebt van jouw embleem. Dan is het namelijk mogelijk voor ons om jou een werktekening en prijsopgave toe te sturen, gratis en vrijblijvend. Een uniek embleem begint bij een uniek ontwerp. Maar hoe ontstaat het ontwerpproces nu eigenlijk? Simpelweg gezegd heb je bij ons 3 opties waarmee we een ontwerp van jouw embleem maken.

Optie 1: compleet ontwerp aanleveren

De eerste optie is erg simpel, want jij levert namelijk het ontwerp aan. Met jouw grafische design skills (of van jouw collega/vriend/bekende) is jouw ontwerp klaar om te gaan. Wij zullen dan alleen alles gaan ‘finetunen’ en vervolgens een werktekening van jouw embleem maken. De werktekening wordt ter goedkeuring naar jou verstuurd. Ben jij het er helemaal mee eens? Dan plaatsen wij de bestelling en gaan wij jouw unieke emblemen laten maken.

Optie 2: schets aanleveren

Ben je minder handig met de computer maar wel handig met je handen? Dan kun je er voor kiezen om een schets van jouw embleem te maken. Maak hier een zo duidelijk mogelijke foto van of scan het in en verstuur het vervolgens naar verkoop@pro-merchandise.nl of voeg hem toe bij het aanvraagformulier. Wij zullen de schets van jouw embleem verder uitwerken. Vervolgens gaan wij een digitale werktekening van jouw embleem maken, die ter goedkeuring naar jou verstuurd wordt. Allemaal geheel vrijblijvend. Je hebt pas een bestelling geplaatst wanneer jij de werktekening van jouw embleem hebt goedgekeurd. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een schets en de werktekening van een embleem.

Voorbeeld van ontwerp van embleem maken

Optie 3: het ontwerp van het embleem maken wij

Heb jij moeite om een design of schets van jouw embleem te maken? Ga dan voor optie 3. Hierbij gaan wij het ontwerp van het embleem maken van A tot Z. Hierbij is het wel belangrijk dat wij weten wat jij in jouw embleem terug wilt zien. Het ontwerp van het embleem maken wij dan op basis van steekwoorden, losse afbeeldingen, logo’s, foto’s en gewenst kleurgebruik. Dan gaan wij voor jou aan de slag! Je krijg een voorstel schets of direct een voorsteltekening aangeleverd. Vervolgens geef jij aan of deze is goedgekeurd of dat je sommige dingen toch iets anders wilt hebben. Pas wanneer jij de werktekening hebt goedgekeurd is jouw bestelling geplaatst. Bij het ontwerpen van jouw embleem zit jij dus nergens aan vast!

Op speciaal verzoek: fotosample van het embleem maken

Alleen op speciaal verzoek is het soms mogelijk voor ons om een sample van het embleem te maken. Hierbij gaan wij een eerste versie van het embleem maken. Vervolgens sturen wij jou een foto, zodat jij kunt zien hoe het embleem eruit komt te zien. Wil je hier graag gebruik van maken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorbeeld van werktekening, sample en eindproduct embleem

Embleem maken: de juiste techniek kiezen voor jouw ontwerp

Jij wilt van jouw ontwerp een embleem maken. Dan is het afhankelijk van het ontwerp welk type embleem het beste bij jou past. Hier lees je de verschillende technieken waarmee wij een embleem maken. Welk embleem past het beste bij jou?

Geborduurde emblemen

Geborduurde emblemen zien er over het algemeen stoer uit door de robuuste uitstraling. Deze heeft het embleem te danken aan de techniek waarbij er op een stevig stuk stof wordt geborduurd. Kleurverlopen en schaduweffecten zijn niet mogelijk. Daarnaast zijn té gedetailleerde ontwerpen en kleine details niet mogelijk of niet goed zichtbaar.

Geweven emblemen

Geweven emblemen hebben een fijne structuur, doordat er niet op een stuk stof wordt geborduurd. In plaats daarvan worden verschillende dunne garen met elkaar verweven tot een embleem. Door de dunne garen kunnen wij jouw embleem maken met mooie details. Kleurverlopen en schaduweffecten zijn echter niet mogelijk.

Verschil tussen geborduurde en geweven emblemen: geborduurde emblemen zijn grover dan geweven emblemen en kunnen daarom niet zo gedetailleerd worden gemaakt. Een geweven embleem maken kan dus met meer details in jouw ontwerp.

Bedrukte emblemen

Bedrukte emblemen, de naam zegt het al. Hierbij wordt jouw ontwerp op een stuk stof gedrukt, waardoor álle soorten ontwerpen mogelijk zijn inclusief kleurverlopen en schaduweffecten. Wil jij dus van jouw gedetailleerde ontwerp een embleem maken? Kies dan voor dit type.

PVC emblemen

PVC emblemen zijn gemaakt van rubber. Er wordt een mal gemaakt waarin het rubber wordt gegoten. Er zijn geen kleurverlopen en schaduweffecten mogelijk, maar dit type embleem heeft wel een gaaf 3D-effect.

Badstof en vilten emblemen

Badstof of vilten emblemen worden ook wel chenille of varsity patches genoemd. Dit embleem voelt zacht aan en heeft een uniek uiterlijk.

Een embleem maken bij Pro-Merchandise: bestel nu!

Want een embleem maken bij ons is erg eenvoudig. Het begint namelijk allemaal bij het ontwerp van het embleem. Van daaruit kiezen wij samen met jou de beste techniek waarmee wij jouw embleem maken. Werktekening check? Techniek check? Prijs check? Pas dan is jouw bestelling geplaatst en kun jij jouw emblemen laten maken.

Embleem maken? Bestel nu!

Dit zijn dé 6 merchandise trends in 2020

Ook merchandise producten zijn onderhevig aan trends. Benieuwd wat 2020 brengt op het gebied van merchandise? Lees verder en doe inspiratie op!

Bepaalde ontwikkelingen zijn zelfs in de merchandise niet te negeren. Zo waren glow-in-the-dark producten en powerbanks voorbeelden van de belangrijkste merchandise trends in 2019. In 2020 draait merchandise onder andere meer om milieubewust consumeren, individualisering en relevantie.

#1 Don’t be mean, go green!

Dit is misschien wel de belangrijkste merchandise trend. Want in 2019 konden we er niet omheen en ook 2020 staat in het teken van duurzaam en milieubewust zijn. We worden er misschien ‘mee doodgegooid’, maar het levert uiteindelijk wel gave, unieke merchandise producten op. Denk bijvoorbeeld aan houten medailles. Deze medailles zijn gemaakt van reststukken hout uit de industrie of uit snoeiwerkzaamheden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er meer bomen gekapt worden door deze merchandise. En het mooie is dat er veel varianten zijn op dit product. Laat bijvoorbeeld houten schijven graveren met jouw (bedrijfs)logo of ander ontwerp en geef ze weg als onderzetters!

Voorbeeld houten medailles

#2 Het moet wel matchen

Matching merchandise producten zoals zorgvuldig afgestemde cadeausets en goodiebags worden gezien als waardevol. Denk aan producten met je logo of merchandise met een specifiek thema. Maak hier een pakket van en geef het aan je relaties. Zij zijn hier gegarandeerd blij mee, want wie houdt er nu niet van unboxing?

#3 Bureauaccessoires zijn hot!

Jazeker, bureauaccessoires zijn terug van weggeweest. Deze merchandise producten zijn niet zó 2010 maar echt zó 2020. Vergeet even de geheugensticks en powerbanks, maar ga voor de simpele bureauaccessoires die hun comeback maken. Je wilt toch zorgen dat de merchandise met jouw logo effectief en zichtbaar is? Ga dan voor telefoonhouders, pennenbakjes, pennen, muismatten, notitieblokken, memoblaadjes of zelfs handige lunchboxen. Maar ook draadloze opladers zijn natuurlijk ontzettend handig!

En vooral matching bureauartikelen zijn de trend, wat natuurlijk perfect aansluit bij #2! Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Toppoint relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben, zoals in de volgende foto is te zien.

Voorbeeld bureauaccessoires

#4 Merchandise voor het individu

Merchandise producten moeten dit jaar een verlengstuk zijn van iemands persoonlijkheid. Denk hierbij aan emblemen waarmee je de kleding, schoenen en andere accessoires helemaal kunt stijlen naar jouw smaak. Een perfect voorbeeld hiervan zijn de emblemen die wij hebben geleverd voor de Uggs schoenen. Hiermee zijn de Uggs voor de gebruiker helemaal te personaliseren naar zijn of haar eigen smaak.

 “Express yourself” - Madonna

#5 Multifunctionele gadgets

Wie houdt er nou niet van leuke gadgets? Wij in ieder geval wel. Een vijfde belangrijke merchandise producten trend dit jaar zijn de gadgets die multifunctioneel zijn en daarmee ook veel duurzamer. Minimalisme, consuminderen, Marie Kondo’en.. dit zijn woorden die je vorig jaar al vaak voorbij hoorde komen, maar deze trend zet zich stevig door in 2020. Denk hierbij aan pennen met een pointer of sleutelhangers met een bieropener/zaklamp.

Maar waarom zijn multifunctionele gadgets veel duurzamer? Deze merchandise producten helpen overdaad, verspilling en overbodige rommel te minimaliseren omdat ze op verschillende wijzen te gebruiken zijn. Ze worden door hun dubbele (of drie-, vierdubbele) nut vaker gebruikt. Daardoor worden ze ook sneller bewaard en dat is natuurlijk wat jij wilt voor jouw merchandise producten. Jouw offline zichtbaarheid wordt vergroot door het grote bereik en langere levensduur van de merchandise producten.

#6 Giveaways waar je wat aan hebt

Giveaways zijn erg populair voor bedrijven en evenementen om weg te geven. Jammer genoeg worden veel van die giveaways uiteindelijk weggegooid of niet gebruikt door de ontvanger, omdat de relevantie ontbreekt. Geef daarom merchandise producten weg waar de klant of ontvanger daadwerkelijk iets aan heeft.

Heb je bijvoorbeeld een beurs buiten in de zomer of een zomers buitenevenement? Ga dan niet direct voor het standaard drinkflesje. Kies juist voor een kleine giveaway tas met bijvoorbeeld een petje, zonnebril en zonnebrand. Merchandise nodig voor jouw sportevenement of buiten activiteit? Geef de deelnemers dan allemaal een zweetbandje, een handige bidon of zelfs een sporttas cadeau. Of kies voor een luxueuzer merchandise product zoals een eenvoudige stappenteller of een sportarmband voor hun mobiele telefoon. Bij een herfst- of winterachtig evenement kun je bijvoorbeeld weer kiezen voor een ijskrabber, muts of paraplu.

Alle 6 de merchandise trends op een rijtje

Ben je op zoek naar merchandise producten die helemaal in 2020 thuishoren?

De merchandise producten behandelt in deze blog zijn bij ons te bestellen, geheel met jouw eigen ontwerp of logo. Maar ons assortiment is eigenlijk nog veel groter. Neem daarom direct contact met ons op om een bestelling te doen of om meer informatie te krijgen over onze merchandise producten.

[UPDATE] Werkkleding en andere merchandise in de vernieuwde showroom

Werkkleding nodig? In onze vernieuwde showroom kun jij nu ook de werkkleding van Dassy bewonderen! Meer weten? Lees dan vooral verder.

Ja hoor, zoals gezegd hebben wij onze showroom vernieuwd. De éne na de andere verandering vindt bij ons plaats, want wij gaan graag door met het ontwikkelen van gave merchandise producten en werkkleding. Daarom blijven wij ons assortiment constant uitbreiden. Door onze showroom te bekijken krijg jij een goed idee van alle mogelijkheden.

Vanuit huis een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan! Bekijk de video op onze Facebook of LinkedIn pagina’s.

Voorbeeld artikelen showroom merchandise en werkkleding

Vernieuwde showroom

We zijn nog niet zo lang geleden verhuisd naar het bedrijfspand aan de Tijinkskamp 2a in Ootmarsum of onze showroom is alweer geüpdatet. Grote stappen zetten! Daar houden we van. Kom jij binnenkort eens een keer een stap zetten in onze showroom?

Wat je ook zoekt, wij hebben het. Van carnavalsonderscheidingen tot relatiegeschenken, van werkkleding tot promotieartikelen, van sportprijzen tot drukwerk en van merchandise producten tot bedrijfskleding. Er is voor ieder wat wils en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Door ons grote assortiment merchandise leveren wij aan verschillende soorten klanten. Denk aan carnavalsverenigingen, sportverenigingen, outdoor events, festivals, zakelijke coöperaties, horeca, industriële ondernemingen, bouwbedrijven, modebedrijven en veel meer. En veel klanten komen gezellig langs in onze showroom om eens rustig rond te kijken en alle opties te bespreken onder het genot van een lekkere bak koffie. Kom ook eens langs!

Werkkleding laten maken bij Pro-Merchandise!

Dassy is een vooraanstaand kledingmerk voor werkkleding. Het assortiment is eindeloos, daarom kunnen wij ook alles leveren met bedrukking of borduring van jouw bedrijfslogo of ander ontwerp. Jouw werknemers lopen er altijd goed herkenbaar bij. Offline zichtbaarheid mag namelijk niet vergeten worden, omdat het zorgt voor een betere naamsbekendheid. Vergeet daarom niet om jouw werknemers te kleden met werkkleding met logo of bedrijfskleding met logo. Dit kan door de kleding te borduren of te bedrukken.

Voorbeeld Dassy werkkleding

Ook andere toonaangevende merken werkkleding, bedrijfskleding, sportkleding en andere soorten kleding beschikbaar

Naast de nieuwe Dassy kledingrekken vol met werkkleding, hebben wij ook een selectie van Santino kleding in onze showroom liggen. Maar wij leveren nóg veel meer toonaangevende kledingmerken, waaronder (maar niet beperkt tot):

  • Printer
  • Stanley/Stella
  • Engelbert Strauss
  • Tricorp
  • En anderen..

Benieuwd waar we nog meer mee aan het ontwikkelen zijn?

  • Online portals voor het beheer van jouw eigen werkkleding
  • Was- en reparatieservice; voor altijd schone en goed onderhouden werkkleding en bedrijfskleding

Binnenkort meer informatie hierover op onze website. Maar ben jij nu al benieuwd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@pro-merchandise.nl. Welke vragen jij ook hebt over jouw werkkleding of bedrijfskleding; wij staan voor je klaar!

Merken werkkleding en bedrijfskleding

Werkkleding met logo laten maken? Bestel het nu!

Op zoek naar werkkleding met logo? De beste kwaliteit werkkleding vind je nu bij ons. En wij kunnen deze geheel naar jouw wens voorzien van een bedrukking of borduring. In onze showroom hangt een selectie Dassy werkkleding zodat jij deze rustig kunt bekijken en eventueel kunt passen. Kom eens langs en kom erachter hoe eenvoudig het is om werkkleding te kopen bij ons!

Psssst.. heb jij onze werkkleding actie al gezien? Sjaals en mutsen met borduring.. bekijk het hier!

Tips: merchandise en promotiemateriaal om de offline zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten

Maakt jouw bedrijf gebruik van merchandise of promotiemateriaal? Online is hip, waardoor offline vaak wordt vergeten. Lees snel verder voor onze tips!

Veel organisaties zijn de laatste jaren vooral bezig om hun online zichtbaarheid te vergroten en vergeten hierbij de offline zichtbaarheid. Zonde, want hierdoor laat je veel kansen lopen. Het inzetten van de juiste relatiegeschenken, promotionele artikelen en merchandise levert een voorname bijdrage aan jouw marketingcampagne. Wil jij weten hoe je dit moet doen? Wij leggen het je uit. 

Merchandise draait veelal om één ding: zichtbaarheid vergroten. Het gebruik van de juiste promotiemiddelen zorgt ervoor dat jouw doelgroep een positieve associatie krijg met jouw merk of bedrijf. Dit komt jouw naamsbekendheid alleen maar ten goede. Niet voor niets hebben sterke merken één belangrijk ding gemeen: ze zijn altijd herkenbaar. Helaas besteden veel organisaties en marketeers weinig aandacht aan persoonlijke merchandise en promotiemateriaal. Tijd om dit te veranderen! Daarom geven wij de 3 voornaamste tips voor het vergroten van jouw offline zichtbaarheid.

#1 Promotiemateriaal meenemen naar beurzen en evenementen

Door mee te doen aan beurzen en evenementen kun je jouw bedrijf op nieuwe plekken zichtbaar maken. Daarnaast is het de perfecte plek om jouw netwerk verder uit te breiden. Vergeet dan niet om vooraf persoonlijke merchandise te bestellen en mee te nemen. Uit onderzoek van de ASI (Advertising Specialty Institute) bleek dat ontvangers en gebruikers van promotiemateriaal deze gemiddeld 8 maanden bewaren. Door gratis merchandise uit te delen is jouw ‘advertentie’ langer in beeld dan bijvoorbeeld een Facebook-advertentie. Daarnaast worden de producten soms doorgegeven, waardoor het bereik wordt vergroot. Met de hoge ROI-waarde is het dus geen gekke manier om hier in te investeren.

Soorten promotiemateriaal voor beurzen en evenementen

Wanneer je een stand heeft op een beurs kun je de stand aankleden met gepersonaliseerde merchandise zoals ballonnen en vlaggen. Op die manier is het direct duidelijk welke stand van jouw bedrijf is, wie je bent en zo val je goed op. Daarnaast kan iedereen van het bedrijf allen keycords dragen in een kleur die past bij de huisstijl van de organisatie, bedrukt met bijvoorbeeld een slogan of logo. Zo vorm je op de beurs één geheel.

Sta je met jouw bedrijf op een evenement? Vergeet dan niet om gepersonaliseerde polsbandjes en buttons te laten maken met bijvoorbeeld een slogan die bij het event past en een logo of naam van jouw bedrijf. Deel deze uit als gratis giveaway en geniet van een grotere naamsbekendheid. Wil je meer weten over de verschillende promotiemateriaal voor beurzen en evenementen? Bekijk dan ons complete aanbod merchandise producten.

Merchandise en promotieartikelen voorbeelden van buttons, blouse met opdruk en keycords

#2 Deel relatiegeschenken uit!

Relatiegeschenken zijn de perfecte manier om jouw klanten te bedanken en tegelijkertijd je offline zichtbaarheid te vergroten. Geef je klanten bijvoorbeeld gepersonaliseerde dasspelden of manchetknopen tijdens kerst als bedankje voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. Des te creatiever het cadeau, des te beter. De ontvanger zal een uniek en persoonlijk cadeau echt kunnen waarderen. Misschien wordt dit zelfs gedeeld op social media, waardoor ook jouw online zichtbaarheid en merk wordt versterkt.

De nieuwste trend zijn gepersonaliseerde wandborden van tin of aluminium. Wandborden zie je overal en zijn in veel winkels te koop, echter is een gepersonaliseerd wandbord vrijwel nergens te vinden, behalve bij Pro-Merchandise! Wandborden zijn ideale relatiegeschenken voor jouw bier- of drankenwerk. Maar ook voor verenigingen zijn dit perfecte merchandise geschenken.

#3 Textiel als merchandise

Een goede manier van offline promotie is promotiekleding. Geborduurde of bedrukte kleding kan voor verscheidene doeleinden ingezet worden. Bedrukt textiel als promotie zorgt voor een groot bereik bij zowel jouw eigen doelgroep als daarbuiten, is duurzaam, opvallend en te personaliseren naar al je wensen. Allereerst kun je kiezen voor bedrijfskleding voor jouw medewerkers. Het personeel is het visitekaartje van jouw bedrijf. Kies daarom voor kwaliteit en maak een keuze tussen bedrukte kleding of geborduurde kleding. Of misschien ga jij wel voor emblemen voor op de kleding?

Het uitdragen van jouw bedrijfsnaam door jouw medewerkers zorgt voor een grotere naamsbekendheid. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten kledingstukken, zoals t-shirts, sweaters, fleece jacks, broeken, mutsen, petten, sjaals, tassen, polo’s, jassen en nog veel meer! Vraag direct een offerte aan voor jouw merchandise.

Bestel jouw merchandise en promotiemateriaal hier!

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf met persoonlijke merchandise

Jouw offline zichtbaarheid is eenvoudig te vergroten met gepersonaliseerde merchandise. Denk hierbij aan promotiemateriaal voor beurzen, evenementen en festivals in de vorm van vlaggen, ballonnen, polsbandjes en buttons. Of laat je klanten zien hoe belangrijk zij zijn door het uitdelen van relatiegeschenken zoals dasspelden, manchetknopen of wandborden. En last but not least: laat jouw bedrijfskleding bedrukken of borduren voor een grotere naamsbekendheid. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat je al snel jouw gepersonaliseerde merchandise kunt bestellen!

[ACTIE] Werkkleding voor de koude, winterse dagen!

[VERLOPEN] Brrr… it’s cold outside! Het echte winterweer is in aantocht. Hou jezelf en je werknemers daarom droog en warm met deze actie. Bekijk de actie!

Onze mutsen en sjaals zijn nu extra voordelig!

Het is al heerlijk fris buiten en het echte winterweer met sneeuw, ijs en ijzel komt er ook aan. Natuurlijk blijf je bij die temperaturen het liefste in je warme bedje liggen, maar helaas.. je moet aan de bak! Het is daarom belangrijk om jezelf en anderen te beschermen tegen de kou en nattigheid door middel van de juiste werkkleding. Maar welke werkkleding zorgt ervoor dat jij en jouw werknemers bewapend zijn tegen de koude dagen? Wij hebben een kleine selectie voor jou op een rijtje gezet!

Warm blijven met een muts en sjaal

Via ons hoofd verliezen we veel lichaamswarmte. Om dit te voorkomen kies je voor een lekkere, warme wintermuts. Zo blijven de oren en het hoofd heerlijk warm. Laat de mutsen voorzien van jouw logo zodat ze perfect bij de rest van de werkkleding passen. Het grote voordeel van mutsen? Ze zijn ook te dragen onder veiligheidshelmen!

Een belangrijke accessoire die bij de werkkleding vaak wordt vergeten is de sjaal. Super jammer, want een sjaal zorgt ervoor dat de nek en keel lekker warm blijven. Zo voorkom je al snel dingen als verkoudheid waardoor jij en jouw werknemers niet snel ziek thuis zitten! Een sjaal kun je ook heerlijk over een deel van je gezicht trekken waardoor deze extra beschermd is tegen de kou. Vergeet daarom zeker ook geen sjaal aan te schaffen wanneer jij warme werkkleding koopt!

Actie poster werkkleding voor mutsen en sjaals

Klik op de afbeelding en vraag direct jouw sjaals, mutsen en/of andere werkkleding aan!

De winter werkjas mag natuurlijk niet ontbreken

Werken in de kou en nattigheid is nooit een pretje. Maar je kunt het al eenvoudig minder erg maken door een goede winter werkjas aan te hebben! Dit is misschien wel het belangrijkste winter kledingstuk voor werknemers die bijvoorbeeld buiten, in een koude loods of in een koelcel werken. Een water- en winddichte werkjas is een must om de temperaturen in de winter te trotseren.

"Hou jezelf en je werknemers warm met de juiste werkkleding voor de koude, winterse dagen!" – Pro-Merchandise

Het is wel belangrijk dat de jas van jouw werkkleding een goede pasvorm heeft zodat jouw werknemers zich goed kunnen bewegen tijdens de werkzaamheden en dat de jas goed aansluit. Daarnaast moet je erover nadenken of je een reflecterende, vlamvertragende of andere soort werkjas nodig hebt. Er zijn voldoende opties!

De veelzijdigheid van fleece-kleding

Extra warm onder de winterjas is fleece-kleding, heerlijk! Werkkleding van deze stof is onderhoudsvriendelijk, absorbeert geen vocht en zorgt voor een uitstekende isolatie. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk, want fleece werkkleding is gemakkelijk te wassen, rekt of krimpt nauwelijks en droogt snel. En het zit ook nog eens heerlijk! Fleece is vaak lekker zacht, maar ook super praktisch want het heeft slijtvaste eigenschappen waardoor het zeker tegen een stootje kan. Fleece werkkleding zijn er in allerlei soorten en maten. Voor informatie daarover kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

Banner werkkleding bestellen direct hier winter

Eerste hulp bij: werkkleding bestellen

Elk beroep en elke sector hebben verschillende soorten werkkleding nodig. Er zijn dan ook veel opties, wat het moeilijk kan maken om een keuze te maken. Wat welke werkkleding heb jij nou nodig? Welke stof, welke kleuren en waar wil jij jouw logo laten borduren op de werkkleding?

“De keuze is reuze!” – Pro-Merchandise

Wij bieden werkkleding aan voor elk beroep en elke sector. De keuze is reuze! Denk aan t-shirts, polo’s, longsleeve’s, sweaters, hoodies, vesten, fleece-kleding, broeken, jassen, mutsen, petten, sjaals, handschoenen, bodywarmers, schorten.. en alles kan voorzien worden van jouw logo! Het kan daarom goed zijn dat jij niet precies weet wat je moet hebben voor jouw werknemers. Geen probleem, want je mag altijd contact met ons opnemen voor advies door te mailen naar info@pro-merchandise.nl! Of kom gezellig langs voor een kopje koffie op onze nieuwe locatie in Ootmarsum! Dan praten we rustig over de verschillende mogelijkheden en kun je gerust al een paar voorbeelden van werkkleding bekijken in onze showroom.

Voordelen van de juiste werkkleding voor in de winter

Buiten werken in de winter, in een koude loods werken of zelfs in een koelcel werken.. met de juiste werkkleding is dit allemaal geen probleem. Door je werknemers warm genoeg te kleden voorkom je dat ze snel verkouden wordt of de griep krijgt. Dat scheelt je natuurlijk in de kosten. Maar dat is niet het belangrijkste voordeel. Het grootste voordeel is dat de productiviteit omhoog gaat. De functie van werkkleding is om het lichaam zo goed mogelijk te laten presteren tijdens de werkzaamheden. Slecht geïsoleerde kleding of werkkleding die niet ademt zorgen voor frustraties en tegenzin bij jouw werknemers. Dat voorkom je dus door de juiste werkkleding te bestellen.

Blijf jij lekker warm deze winter met de juiste werkkleding?

Bestel vandaag nog jouw werkkleding voor deze en de komende koude winterdagen!

Nieuwe buttons

Sinds kort hebben we 2 nieuwe maten buttons in ons assortiment, te weten Ø31mm en Ø50mm. Beide zijn typische "tussenmaatjes", maar waarnaar steeds meer vraag ontstond.

De capaciteit hierin is ca. 5.000st. buttons per week, waarmee we dus zowel kleine als grote aanvragen binnen zeer afzienbare tijd kunnen invullen.

Wil je meer informatie ontvangen over onze buttons, neem dan gerust contact met ons op.

Wandborden naar eigen ontwerp!

Vrijwel nergens te vinden, maar bij ons verkrijgbaar! De mooiste wandborden, helemaal naar uw eigen ontwerp te maken.

We leveren tinnen- en aluminium wandborden, in vrijwel alle afmetingen en vormen. Glad, of in relief, met uw ontwerp maken wij de mooiste producten. Zowel full colour borden, als met slechts enkele kleuren, of zelfs een (geborsteld) aluminium bord. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Al vanaf 10st. verkrijgbaar. Prijzen komen, vanwege de diversiteit in mogelijkheden, op aanvraag naar u toe. Stuur ons enkel het ontwerp, en de gewenste afmeting, en wij werken een vrijblijvend voorstel voor u uit.

Ideaal voor uw bier- of drankenmerk, voor verenigings-merchandise, band-merchandise of presentjes in uw gift-shop. Maar uiteraard voor alle doeleinden beschikbaar! De mooiste wandborden vindt u dus bij www.pro-merchandise.nl 

Nieuwe producten

Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment merchandise producten. Zo proberen we jou een zo volledig mogelijk idee te geven van wat er allemaal bij ons is te bestellen. Lees hier de laatste toevoegingen.

Nieuwe merchandise producten

Hieronder zie je alle updates van onlangs toegevoegde merchandise.

 

Update januari 2020

Wij kunnen nu ook meerdere soorten wandborden leveren. Deze pagina is op dit moment uitgebreid met:

  • Emaille wandborden

Daarnaast kunnen wij ook kleding borduren. De kleding zelf kun je ook bij ons kopen. Denk aan werkkleding, t-shirts, jassen, mutsen, sjaals, petten en ook:

  • Bedrijfskleding borduren

 

Update november 2019

Ons aanbod emblemen is uitgebreid met de volgende producten:

  • Badstof en vilten emblemen
  • PVC emblemen
  • Bedrukte emblemen
  • Geweven emblemen
  • Geborduurde emblemen

 

Update december 2018

Diverse nieuwe producten zijn aan ons assortiment toegevoegd. Zo maken we nu o.a. ook erekettingen voor aan onderscheidingen, en kunststof / plastic medailles.

 

Merchandise producten nodig?

Kijk rond bij onze merchandise producten en neem bij vragen gerust contact met ons op!

Direct aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Snowworld
Voor Snowworld hebben we een aantal merkuitingen mogen leveren. O.a. medailles, siliconen polsbandjes met sleutelhanger, keycords, en tyvek...