[UPDATE] Werkkleding en andere merchandise in de vernieuwde showroom

Werkkleding nodig? In onze vernieuwde showroom kun jij nu ook de werkkleding van Dassy bewonderen! Meer weten? Lees dan vooral verder.

Ja hoor, zoals gezegd hebben wij onze showroom vernieuwd. De éne na de andere verandering vindt bij ons plaats, want wij gaan graag door met het ontwikkelen van gave merchandise producten en werkkleding. Daarom blijven wij ons assortiment constant uitbreiden. Door onze showroom te bekijken krijg jij een goed idee van alle mogelijkheden.

Vanuit huis een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan! Bekijk de video op onze Facebook of LinkedIn pagina’s.

Voorbeeld artikelen showroom merchandise en werkkleding

Vernieuwde showroom

We zijn nog niet zo lang geleden verhuisd naar het bedrijfspand aan de Tijinkskamp 2a in Ootmarsum of onze showroom is alweer geüpdatet. Grote stappen zetten! Daar houden we van. Kom jij binnenkort eens een keer een stap zetten in onze showroom?

Wat je ook zoekt, wij hebben het. Van carnavalsonderscheidingen tot relatiegeschenken, van werkkleding tot promotieartikelen, van sportprijzen tot drukwerk en van merchandise producten tot bedrijfskleding. Er is voor ieder wat wils en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Door ons grote assortiment merchandise leveren wij aan verschillende soorten klanten. Denk aan carnavalsverenigingen, sportverenigingen, outdoor events, festivals, zakelijke coöperaties, horeca, industriële ondernemingen, bouwbedrijven, modebedrijven en veel meer. En veel klanten komen gezellig langs in onze showroom om eens rustig rond te kijken en alle opties te bespreken onder het genot van een lekkere bak koffie. Kom ook eens langs!

Werkkleding laten maken bij Pro-Merchandise!

Dassy is een vooraanstaand kledingmerk voor werkkleding. Het assortiment is eindeloos, daarom kunnen wij ook alles leveren met bedrukking of borduring van jouw bedrijfslogo of ander ontwerp. Jouw werknemers lopen er altijd goed herkenbaar bij. Offline zichtbaarheid mag namelijk niet vergeten worden, omdat het zorgt voor een betere naamsbekendheid. Vergeet daarom niet om jouw werknemers te kleden met werkkleding met logo of bedrijfskleding met logo. Dit kan door de kleding te borduren of te bedrukken.

Voorbeeld Dassy werkkleding

Ook andere toonaangevende merken werkkleding, bedrijfskleding, sportkleding en andere soorten kleding beschikbaar

Naast de nieuwe Dassy kledingrekken vol met werkkleding, hebben wij ook een selectie van Santino kleding in onze showroom liggen. Maar wij leveren nóg veel meer toonaangevende kledingmerken, waaronder (maar niet beperkt tot):

  • Printer
  • Stanley/Stella
  • Engelbert Strauss
  • Tricorp
  • En anderen..

Benieuwd waar we nog meer mee aan het ontwikkelen zijn?

  • Online portals voor het beheer van jouw eigen werkkleding
  • Was- en reparatieservice; voor altijd schone en goed onderhouden werkkleding en bedrijfskleding

Binnenkort meer informatie hierover op onze website. Maar ben jij nu al benieuwd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@pro-merchandise.nl. Welke vragen jij ook hebt over jouw werkkleding of bedrijfskleding; wij staan voor je klaar!

Merken werkkleding en bedrijfskleding

Werkkleding met logo laten maken? Bestel het nu!

Op zoek naar werkkleding met logo? De beste kwaliteit werkkleding vind je nu bij ons. En wij kunnen deze geheel naar jouw wens voorzien van een bedrukking of borduring. In onze showroom hangt een selectie Dassy werkkleding zodat jij deze rustig kunt bekijken en eventueel kunt passen. Kom eens langs en kom erachter hoe eenvoudig het is om werkkleding te kopen bij ons!

Psssst.. heb jij onze werkkleding actie al gezien? Sjaals en mutsen met borduring.. bekijk het hier!


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Studio Piraat
Ook aan de Haagse Studio Piraat hebben we in zeer korte tijd levering van een klein aantal speldjes in een mooie geschenkverpakking weten te...