Bekers graveren

Organiseer je binnenkort een sporttoernooi of heb je een familiedag die in het teken staat van sport? Of heb je om een andere reden een beker of trofee nodig? Schakel dan de hulp in van Pro-merchandise. Bij ons kun je namelijk een beker laten graveren voor iedere gelegenheid. Ga aan de slag met een eigen design en laat deze graveren op een beker. Je bent hierin helemaal vrij in de keuze voor het ontwerp. Niets is te gek en in overleg is alles mogelijk.

 

Geschikt voor iedere toepassing

Waar je een beker met gravering ook voor nodig hebt, een persoonlijke boodschap doet het altijd goed. Zoek je bijvoorbeeld een wisselbeker voor een voetbaltoernooi of een trofee voor een sportdag? Wat de reden ook is, een beker graveren is altijd een goed idee. Naast dat het een leuke beloning is, is het ook een waardevolle herinnering die je niet zomaar weg doet.

 

Waarom kiezen voor Pro-merchandise?

Bij Pro-merchandise vinden we het belangrijk om onze afspraken na te komen. Daarom bieden wij gegraveerde bekers aan tegen de scherpste prijzen. Top kwaliteit bekers inclusief gravering bestel je makkelijk en snel online via onze website. Wij leveren zowel grote aantallen als kleine oplages en streven naar een snelle levering. Om er zeker van te zijn dat het ontwerp aan alle wensen voldoet leveren wij voorafgaand altijd een werktekening. Gaat de voorkeur uit naar een eenvoudig ontwerp zonder gravering? Ook dan bieden wij tal van mogelijkheden aan. Bij Pro-merchandise vind je namelijk een breed assortiment bekers die uit voorraad leverbaar zijn.