Buttons maken

De leukste buttons maak je bij Pro-merchandise. Dankzij de eindeloze mogelijkheden kun je een button maken zoals je het zelf wilt. Je wordt hierbij niet beperkt door afmetingen, kleuren of lettertypes. Alles is mogelijk en daarom kun je buttons maken met je eigen design of ontwerp. Ga aan de slag met afbeeldingen, teksten, symbolen en meer! Kies voor een design dat helemaal past bij jouw smaak en bestel je buttons in zowel kleine als zeer grote oplage.

 

Online buttons maken

Het maken van je eigen buttons doe je makkelijk en snel online via onze website. Heb je buttons nodig voor een bepaald evenement of een bepaalde activiteit? En moeten de buttons snel geleverd worden? Dan is dat geen enkel probleem. Wanneer je online buttons maakt bij Pro-merchandise gaan de specialisten direct aan de slag met jouw ideeën en maken aan de hand hiervan een werktekening. Wanneer deze tekening akkoord is wordt de button direct geproduceerd en zo snel mogelijk verstuurd.

 

Ontwerp je eigen design

Wil je je buttons zelf ontwerpen en laten maken door Pro-merchandise? Dat is geen enkel probleem. Maak een origineel design en stuur deze naar ons op samen met extra informatie over je idee, de afmeting die je graag wilt en het aantal buttons. Aan de hand daarvan gaan wij aan de slag om je design te verwerken in een werktekening. Om er zeker van te zijn dat het ontwerp klopt voordat we de buttons maken, vragen we eerst goedkeuring aan de hand van de werktekening. Zo weet je zeker dat de buttons helemaal naar wens zijn en dat het ontwerp precies is zoals het moet.

 

Inspiratie opdoen

Aangezien er vrijwel geen beperkingen zijn om je buttons mee te bedrukken, kan het best lastig zijn om een mooi ontwerp te maken. Om je alvast op weg te helpen geven we je een paar ideeën die je kunt toepassen in de vormgeving van je ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een button met logo of een button met de website van je bedrijf erop. Deze zijn leuk om zelf te hebben, maar ook heel leuk om weg te geven. Want ook een leuke inspiratiebron is, is om je buttons te voorzien van een kleurverloop of een tekst die meegaat met de ronding van de button. Kies voor contrasterende kleuren, of juist voor kleuren die mooi bij elkaar aansluiten voor een speels verloop.

 

Eindeloos combineren

Buttons zijn ontzettend leuk om te combineren met speldjes en pins. Speld buttons kun je natuurlijk met elkaar combineren. Maar voor de afwisseling kun je er ook voor kiezen om ze te dragen met speldjes en pins. Dit geeft een speels effect waarbij je nooit vast zit aan één design. Je kunt je verzameling altijd afwisselen en nieuwe buttons toevoegen. Zo kun je eindeloze combinaties maken met buttons en andere versieringen. Kies er bijvoorbeeld voor om allerlei verschillende designs met elkaar te combineren, of juist buttons, pins en speldjes met dezelfde opdruk.