Gepersonaliseerde manchetknopen

Ben je op zoek naar manchetknopen waarbij je de mogelijkheid hebt om zelf het design te bepalen? Dan zit bij Pro-merchandise helemaal goed. Bij ons kun je namelijk zelf bepalen hoe de gepersonaliseerde manchetknoop eruit moet komen te zien. Bepaal zelf welke kleur je voorkeur heeft en welk ontwerp je er in wilt laten graveren. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn vrijwel geen beperkingen. Heb je al een ontwerp in je hoofd? En wil je deze graag terugzien op je eigen gepersonaliseerde manchetknopen? Ga dan direct aan de slag en geef je design aan ons door!  

 

Maak je eigen ontwerp

Op het gebied van manchetknopen kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Hou het simpel en kies bijvoorbeeld voor een enkele foto zonder tekst. Of maak er juist een extra persoonlijke gepersonaliseerde manchetknoop van door een datum of tekst toe te voegen. Zo wordt het ook nog eens een prachtige herinnering. Perfect geschenk binnen een vereniging of locale club. Probeer verschillende mogelijkheden uit en bepaal zelf welke het beste aansluit bij jouw smaak. Het gaat niet voor niets om gepersonaliseerde manchetknopen, en het is daarom belangrijk dat je kiest voor een design wat aansluit bij jouw smaak.  

 

Manchetknopen met initialen

Vind je het lastig om zelf een design te maken voor je gepersonaliseerde manchetknopen? Waarom kies je er dan niet voor om het ontwerp eenvoudig te houden en gebruik te maken van initialen. Afhankelijk voor wie de gepersonaliseerde manchetknopen zijn, kun je initialen verwerken in je ontwerp. Dit maakt het ontwerp extra persoonlijk, zeker wanneer je van plan bent om de manchetknopen aan iemand cadeau te geven. Beslis zelf waar je de initialen wilt positioneren en welk lettertype je hiervoor wilt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor sierlijk gekrulde letters of juist een strak en duidelijk leesbare variant. Ook hierbij geldt dat je het lettertype en -grootte helemaal naar wens kunt vormgeven.

 

Nog meer inspiratie

Vind je het nog steeds lastig om zelf een ontwerp te maken voor je gepersonaliseerde knopen? Doe dan zelf online inspiratie op en vergelijk verschillende manchetknopen met elkaar. Kies hierbij naar vorm, kleur en gravering. Misschien vind je zo een leuk detail wat je ook kunt toepassen in je eigen ontwerp. Kom je er zelfs dan niet helemaal uit? Vraag dan een van onze specialisten om hulp. Door je idee zo concreet mogelijk uit te leggen kunnen we bij Pro-merchandise helpen met ontwerpen van het perfecte design.

 

Leuk als cadeau of relatiegeschenk

Het vinden van een origineel en persoonlijk cadeau kan soms erg lastig zijn, en zeker voor mannen. Want, wat geef je iemand die alles al heeft? Gepersonaliseerde manchetknopen zijn altijd een gepast cadeau om weg te geven. Zowel in je vrienden- en familiekring als aan een zakenrelatie. Omdat het cadeau erg persoonlijk is, is direct te zien dat er veel tijd in is gestoken en dat er goed over na is gedacht. Het is niet alleen leuk om een persoonlijk cadeau te ontvangen, maar ook om weg te geven. Zoek je nog een leuk cadeau voor een man? Wat de aanleiding hiervoor ook is, met gepersonaliseerde manchetknopen zit je altijd goed!