Insignes laten maken

Heb je altijd al eens een insignes willen laten maken met een eigen opdruk? Dan heb je daar nu de kans voor. Bij Pro-merchandise kun je zowel standaard insignes verkrijgen als insignes laten maken. Hierbij is vrijwel alles mogelijk. Je wordt namelijk niet beperkt in het ontwerp en ook op het gebied van afmetingen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en ga direct aan de slag met een origineel eigen ontwerp.

 

Insignes met eigen design

Wil je graag een insigne laten maken met een eigen print? Geen enkel probleem bij Pro-merchandise. Bij ons kun je helemaal zelf je insignes ontwerpen en laten maken. Geef aan ons door wat precies je idee is, welke kleuren je graag wilt terugzien en in welke oplage je de insignes wilt bestellen. Aan de hand van deze gegevens maken wij een werktekening voor het definitieve ontwerp. Na akkoord gaan we direct voor je aan de slag zodat je de insignes zo snel mogelijk in huis hebt!

 

Online bestellen

Insignes laten maken en bestellen? Dat kan gewoon via onze website. Laat ons weten wat precies je wensen zijn en wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk je insignes in huis hebt. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij zowel grote als kleine aantallen snel leveren. Ook als je insignes laat maken met een eigen ontwerp zijn de levertijden zeer snel. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.