Plastic armbandjes bedrukken

Wil je graag plastic armbandjes bedrukken met een eigen ontwerp? Schakel dan de hulp in van Pro-merchandise. Je kunt bij ons namelijk plastic bandjes bedrukken tegen scherpe prijzen. Je bent hierbij helemaal vrij in het design. Bepaal zelf welke kleuren, teksten en lettertypes je wilt gebruiken en geef dit vorm op je eigen manier. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom is het ook zo leuk om plastic armbandjes te laten maken met je eigen designs. Geef een persoonlijke twist aan de armbandjes en maak ze helemaal eigen. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag inspiratie opdoen? Wij vertellen je meer!

Polsbandjes met eigen opdruk

Plastic armbandjes laten maken kan al vanaf zeer kleine oplage. Maar ook voor grote aantallen kun je bij ons terecht. Stuur ons een kant en klaar ontwerp of enkele ideeën en wij gaan aan de slag met een werktekening. Geef hierbij aan hoe de plastic armbandjes bedrukt moeten worden, in welke maat je ze wil bestellen en het precieze aantal. Wil je gebruik maken van een specifieke kleurstelling? Omdat dit bijvoorbeeld aansluit bij de huisstijl van je organisatie? Stuur ons dan de PMS kleuren door en wij zorgen dat dit in orde komt.

Koop je bandjes online

Bij Pro-merchandise koop je bedrukte plastic armbandjes gewoon online. Je kunt op deze manier makkelijk je wensen doorgeven zodat wij zo snel mogelijk voor je aan de slag kunnen gaan.