Prijzen bekers

Ben je op zoek naar prijzen bekers in grote of kleine oplage? En wil je deze het liefst online bestellen? Schakel dan de hulp in van Pro-merchandise. Wij staan voor je klaar om je te helpen met het graveren of bedrukken van prijzen bekers met een eigen design. Je hebt daarnaast ook de keuze uit tal van prijzen bekers die uit voorraad leverbaar zijn. Kortom: mogelijkheden genoeg.  

 

Bekers met eigen ontwerp

Een eigen ontwerp bedrukken op een sportbeker of wedstrijd beker is persoonlijk en origineel. Echte winnaars verdienen een kampioensbeker als beloning. En hoe leuk is het om dan een beker met eigen design te kunnen overhandigen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak het perfecte ontwerp voor op een trofee. Vind je het lastig om zelf een design te maken? Stuur dan je ideeën naar ons op en wij gaan aan de slag met de vormgeving van je prijzen bekers. Aan de hand van de input maken we een werktekening van hoe de beker er uit komt te zien. Zo weet je zeker dat het uiteindelijke product helemaal naar wens is.

 

Schakel Pro-merchandise in

Goedkope prijzen bekers bestel je makkelijk en snel via onze website. Dankzij ons brede assortiment zit er altijd een trofee, beker of andere sportprijs naar wens bij. Daarnaast kun je bij Pro-merchandise ook bijpassende (gouden) medailles kopen en andere aanverwante zaken. De beste kwaliteit tegen de laagste prijzen, dat vind je alleen bij Pro-merchandise.