Siliconene ambandjes bedrukken

Siliconen armbandjes zijn te verkrijgen in alle kleuren van de regenboog. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om je eigen siliconen armbandjes te bedrukken? Je kunt dan helemaal zelf kiezen welke kleuren je met elkaar wilt combineren en of je eventueel tekst wil laten drukken op je polsbandjes. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op het gebied van siliconen armbandjes bedrukken? Bij Pro-merchandise is vrijwel alles mogelijk en geen enkel design is te gek. Ga daarom snel aan de slag met je unieke ontwerp en stuur deze naar ons op!

 

Siliconen bandjes met eigen opdruk

Wil je graag siliconen polsbandjes bedrukken voor een speciale gelegenheid? Bij Pro-merchandise kun je goedkoop siliconen armbandjes bedrukken met een eigen ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor blauwe glow-in-the-dark bandjes met een zwarte tekst aan de binnenzijde van de bandjes of een zwart-wit bandje met roze symbolen. Combineer verschillende kleuren met elkaar en maak zo je eigen unieke armbandjes.

 

Kies voor Pro-merchandise

Siliconen armbanden met een eigen opdruk bestel je makkelijk en snel online via onze website. Met keuze uit ontelbaar veel kleuren is alles mogelijk. Beslis zelf welke tekst, getallen of symbolen je op de armbandjes wilt laten drukken en wij gaan direct voor je aan de slag. Stuur ons zo concreet mogelijk je idee en wij maken een werktekening op maat. Zo weet je zeker dat het siliconen bandje precies zo wordt als jij in gedachten hebt. De beste kwaliteit en prijs vind je gegarandeerd bij Pro-merchandise!