Recent nieuws

Merchandise producten verkopen over de grens met onze Duitse website

Naast dat wij merchandise maken voor klanten in Nederland en België, gaan wij nu ook merchandise maken voor Duitse klanten met de lancering van onze Duitstalige website!

Tijd voor de volgende stap..

..in de richting van onze ooster-buren. Wij leveren op dit moment merchandise aan klanten in Nederland, maar ook in België. Maar toen de Nederlandse regering de eerste coronamaatregelen invoerde, hebben hebben wij direct besloten om te beginnen met het creëren van een Duitse variant van onze website. Alle teksten moesten vertaald worden en vervolgens geplaatst worden. Niet alles liep even soepel, maar we zijn er. Want op dit moment staat www.pro-merchandise.de live!

Merchandise maken in Duitsland

Nieuwe merchandise producten

We hebben niet stilgezeten. Zo hebben wij niet alleen de Duitse website gelanceerd, ook hebben wij nieuwe merchandise producten toegevoegd aan de Nederlandse website. Hieronder lees je in het kort welke merchandise dit is. Klik op de links om meer te lezen over de producten en om voorbeelden te bekijken.

En binnenkort wordt onze website ook aangevuld met informatie over: onderzetters, biervilten, fansjaals, beanies, custom made caps (petten), textiel polsbandjes en tyvec polsbandjes. Deze merchandise is natuurlijk al wel bij ons te bestellen.

Sportieve acties met unieke medailles [CASE]

Helaas is het niet anders, veel sportevenementen voor goede doelen zijn afgelast. Gelukkig zijn er daarom veel virtuele evenementen gestart met elk hun eigen unieke medailles.

In deze tijd is het erg mooi om te zien dat er toch erg veel leuke en goede initiatieven zijn. Wij zijn zelf dan ook erg blij om voor veel van die initiatieven de medailles, bedrukte shirts en andere merchandise te mogen leveren. Stuk voor stuk uniek!

Welke medailles heb jij al in de pocket?

Hier zie je een selectie van sportmedailles voor een selectie aan gave en sportieve intiatieven voor verschillende goede doelen. 

eerste 3 medailles van sportevenementen1. Roparun Team Hollander

De echte Roparun gaat helaas niet door. Maar Team Hollander heeft een oplossing gevonden: een virtuele Roparun! Schrijf je in (tot 1 juni) en ren, wandel, skeeler, step of zwem 5 kilometer om het goede doel te steunen én de creatieve medaille (de wieken kunnen draaien) te ontvangen! Schrijf je in via www.teamhollander.nl.

2. Virtual Tukker Run

Dit virtuele hardloop event is zowel voor de fanatieke sporter als de recreant. Wandelaars kunnen een vrije (5 of 10 km) of een uitgezette (5km) route lopen. De fanatieke hardloper kan voor extra prijzen strijden door een zo goed mogelijke tijd neer te zetten op de uitgezette routes. Bij deelname steun je de Twentse Wens ambulance en elke deelnemer ontvangt de gave medaille! Inschrijven kan via www.virtualtukkerrun.nl.

3. Roparun AETV

AETV Runs kan net zoals Team Hollander helaas niet meedoen aan de Roparun, daarom presteneren zij "AETV Run Rotterdam Edition". Wandel, ren, fiets of ruiter tenminste 5 kilometer vóór 31 mei. Dit doe je waar en wanneer je maar wilt. De opbrengsten gaan naar de Roparun. Inschrijven? Kijk op www.aetvrun.nl voor meer informatie.

sportmedailles kopen voor virtuele runs?4. Pinksterun

Veel hardloopevenementen zijn stilgelegd, zo ook de Pinksterun 2020. Maar niet getreurd, want je kunt nu ook mee doen aan de Virtual Stay Home Pinksterun. Je rent voor de Zonnebloem, dus kom in actie en ren mee! Schrijf je in tot 31 mei en ren mee. Je mag zelf weten wanneer en welke afstand. Inschrijven doe je via de website van www.inschrijven.nl. Doe het snel en ontvang die unieke 'Stay Home Pinksterun' medaille!

5. Runoninsulin

Tot en met 31 mei heb jij de kans om je in te zetten voor het goede doel. De Virtual Run On Insulin zet zich namelijk in voor het Diabetes Fonds. Het complete inschrijfgeld wordt gedoneerd en jij ontvangt een finishers medaille voor jouw inspanningen. Wat moet je doen? Je kunt hardlopen/wandelen wanneer en maar je waar wilt. Ook de afstand bepaal je zelf. De inschrijvingen zijn helaas gesloten omdat alle plekken zijn gevuld.

6. "Actie voor Kika" zorg voor elkaar

Bij deze virtual actie voor KiKa Zorg voor elkaar kun je wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen, waar en wanneer je maar wilt op een veilige en verantwoorde manier. Of het nu 1 of 40 kilometer is, jij bepaalt. Geef je nu op voor KiKa en maak kans op één van de gave medailles! Inschrijven doe je via www.inschrijven.nl.

Virtuele runs met unieke medailles

Medailles nodig voor jouw initiatief?

Heb jij ook unieke, custom made medailles nodig voor jouw initiatief of ander evenement/activiteit? Bij Pro-Merchandise is het mogelijk om jouw medaille van idee naar eindproduct te laten maken. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen van de medailles wanneer je hier zelf niet uit komt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en voorsteltekening van jouw medailles!

#SAMENSTERK met deze acties

Het zijn rare tijden nu. In deze moeilijke periode is het belangrijk om er samen wat van te maken. Bekijk daarom de volgende acties: #samensterk!

Hieronder zie je verschillende flyers en acties. Denk aan verschillende thuiswerkpakketten voor jouw collega's en/of medewerkers! Of zorg ervoor dat iedereen in jouw winkel of ander bedrijf voorzien is van een reflecterend veiligheidsvest om andere mensen te herinneren om 1,5 meter afstand te houden. Of zorg jij misschien voor extra veiligheid met de antibacteriële iProtect pen? Bekijk alle acties hieronder en vergeet niet te bestellen door contact met ons op te nemen. Wij werken dan wel thuis, maar wij leveren nog steeds! Kijk dus rustig en mail of bel ons voor vragen en bestellingen.

#1 Veiligheidsvest

Zorg voor meer veiligheid en herinner iedereen eraan om 1,5 meter afstand te houden door bijvoorbeeld winkelpersoneel te voorzien van deze veiligheidsvesten. Bekijk de flyer en bestel vandaag nog om ze op tijd binnen te krijgen! Het is morgelijk om de voorkant te voorzien van jouw eigen logo. Aanvullend op de volgende flyer kunnen wij ook 25 vesten leveren voor € 7,45 per stuk. Andere aantallen nodig? Dat is in overleg mogelijk, op speciale aanvraag.

Veiligheidsvesten opdruk 1,5 meter afstand

#2 Thuiswerkpakketten

Laat jouw werknemers zien dat je hun inzet en energie wardeert met een van de volgende thuiswerkpakketten. Of geef ze een extra energy boost of hart onder de riem met een kids pakket of workout pakket. De thuiswerk gift sets zijn gevuld met handige producten om het nieuwe werken te veraangenamen. Een fijne werkplek tijdens deze coronaquarantaine is belangrijk voor een effectieve en leuke werksfeer. Een plek waar je je gelukkig voelt en ideeën ontstaan. Met deze producten geeft je de werkplek van jouw werknemers een opkikker die inspireert. Een klein lichtpuntje tijdens deze onzekere en vervelende periode, speciaal voor hen.

De gift set 'kids' is speciaal voor de medewerkers die thuiswerken met kinderen in huis. Want dat kan het soms best wel lastig maken. Uit jouw waardering door een leuke gift set te geven die met zorg is samengesteld. Uiteraard speciaal voor de kinderen maar ook voor de ouder die ermee even de tijd mag nemen zich te vermaken met zijn/haar kinderen. Wil je jouw werknemers een extra energy boost geven? Kies dan voor de workout gift set. De gift set is gevuld met diverse fitness essentials voor een sportieve work-out in eigen huis. Sporten tijdens deze quarantaine is belangrijk om een betere weerstand en conditie op te bouwen of te behouden. regelmatige work-outs geven energie, werken stressverlagend en maken een mens veel opgewekter. Met de gadgets uit deze gift set zorg jij ervoor dat jouw werknemers hun sportieve behoefte kwijt kunnen!

Hoet het werkt? Heel eenvoudig. Stap 1: pakket keuze doorgeven. Stap 2: aantal opgeven. Stap 3: wij doen de rest!

Heb jij je keuze kunnen maken? Vraag dan de gift sets aan door het aanvraagformulier in te vullen of mail naar info@pro-merchandise.nl.

#3 iProtect antibacteriële pen

Keuze kunnen maken? Bestel nu jouw #samensterk actie(s)!

Neem eenvoudig contact met ons op door te mailen naar info@pro-merchandise.nl of bel naar +31(0)85 0608854. Wij staan nog steeds voor je klaar. Pas op jezelf en de mensen om je heen, blijf positief en vooral gezond!

Vier 75 jaar vrijheid met merchandise van Pro-Merchandise!

Dit jaar, 2020, viert Nederland haar 75e jaar vrijheid! En hoe kun je dat beter vieren dan je blijdschap te delen met (gepersonaliseerde) merchandise producten? Bekijk hier de aanbieding.

Bij Pro-Merchandise kun je verschillende merchandise producten bestellen om de vrijheid te vieren. Geniet nu nog van deze actie! Ga bijvoorbeeld voor één van onze twee soorten emblemen vanaf €0,69 met strijklaag. Koop onze vrijheidsmokken die je zonder extra kosten aan de andere zijde ook kunt voorzien van jouw eigen logo en/of tekst. Of ga jij pins kopen met de enige echte 75 jaar vrijheid 'fakkel'? Misschien koop je het allemaal wel! Vergeet ook zeker niet om vlaggen te kopen zodat jij laat zien dat jij blij bent met 75 jaar vrijheid. 

Klik op de onderstaande flyer om deze in een hogere resolutie te bekijken en/of te downloaden!

Bekijk de flyer

 

Vier de vrijheid met Pro-Merchandise!!

Behoefte aan meer informatie? Bel naar +31(0)85-0517533, app naar +31(0)6-64715371 of mail naar info@pro-merchandise.nl

Hou jij een evenement of activiteit rondom 75 jaar vrijheid? Dan kunnen wij ook voor jou medailles maken of je kunt geheel andere gepersonaliseerde pins kopen of buttons laten maken. Wat je ook nodig hebt, wij hebben de juiste merchandise producten voor jou!


 

Nieuwe sublimatie printer en pers beoordeeld met een dikke voldoende***** [CASE]

Eind februari is onze spiksplinternieuwe sublimatie printer goed getest door barmatjes en bierpullen met sublimatie te bedrukken. Bekijk hier de case!

Nu ook sublimatie drukken bij Pro-Merchandise

Dat je bij ons verschillende merchandise producten kunt laten bedrukken wist je misschien al wel. Denk hierbij aan bedrukte keycords, bedrukte kleding en bedrukte mokken. Maar sinds maart 2020 hebben wij een gloednieuwe sublimatie printer en sublimatie pers aangeschaft. Zo kunnen wij vanaf nu een groter aanbod merchandise aanbieden met de speciale sublimatie druktechniek.

[CASE] Barmatjes en bierpullen bedrukken door middel van sublimatie

In de laatste week van februari 2020 kwam hij dan eindelijk binnen, onze gloednieuwe Epson sublimatie printer én de sublimatie pers. Deze 2 top-of-the-line machines zorgen samen voor geweldige producten. De printer werd op dezelfde dag nog geïnstalleerd en direct getest. Op schrikkeldag had onze klant namelijk een groot verjaardagsfeest in de nieuwe huiskroeg van haar zwager. En wat geef je dan? Juist: gepersonaliseerde bierpullen en barmatjes.

Allereerst werd er een ontwerp gemaakt. Dit in de vorm van een bierlabel met de mopshond (pug) van de jarige zwager genaamd ‘Karel’. Het ontwerp werd vervolgens in het juiste formaat en in spiegelbeeld geprint met de sublimatie printer. Vervolgens worden de onbedrukte barmatjes en de onbedrukte keramische bierpullen op temperatuur gebracht. Het geprinte ontwerp wordt hierop aangebracht en vervolgens gaat het product onder een hittepers voor een bepaald aantal seconden (afhankelijk van het type product).

Et voilà! Het ontwerp is door de speciale sublimatie techniek in het materiaal van het product bedrukt. De bedrukking is dan ook niet voelbaar. Dat maakt het dat deze producten zonder moeite gewoon gebruikt kunnen worden. Benieuwd wat sublimeren inhoudt? Lees dan verder!

Wat is sublimatie drukken?

Het woord sublimatie betekent in de scheikunde “een overgang van de vaste fase naar de gasvormige fase”. De vloeibare fase wordt hierbij overgeslagen. Sublimatie is dus een chemisch proces waarbij het ontwerp wordt ‘ingebakken’ in het materiaal van het product. Om een ontwerp op een product te sublimeren heb je een sublimatie printer en een (warmte)pers nodig. Daarnaast kan niet elk product gesublimeerd worden, omdat het product een speciale polyester coating moet hebben.

Wat is het verschil tussen ‘normaal’ bedrukken en sublimatie?

Sublimatie kan gebruikt worden om bijvoorbeeld mokken, kleding en laptop sleeves te bedrukken. Het ontwerp wordt allereerst geprint. Vervolgens wordt de verf onder hoge druk en hoge temperatuur aangebracht op het te bedrukken voorwerp. Deze manier zorgt ervoor dat de verf niet op het oppervlak wordt gedrukt, wat wel het geval is met een ‘normale’ bedrukking (zeefdruk). Bij sublimatie hecht de verf zich in het materiaal. Hierdoor ontstaat er een krasbestendig oppervlak. Gesublimeerde producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge levensduur.

Het grootste zichtbare verschil? Een zeefdruk voel je zitten op het product en een sublimatie bedrukking niet. Gesublimeerde producten zijn dan ook vaak gebruiksvriendelijker.

Wat is een sublimatie printer?

Voor het sublimeren van producten hebben wij een sublimatie printer. Deze wordt speciaal gebruikt voor het bedrukken van verschillende producten, zoals de bierpullen en barmatjes in deze case. Het ontwerp wordt hiermee afgedrukt op speciaal papier. Sublimatie drukken kan niet zonder deze printer.

Maar met alleen een sublimatie printer zijn we er nog niet. Daarom hebben wij 2 verschillende sublimatie transferpersen. 1 voor mokken, kopjes en bijvoorbeeld bierpullen en 1 voor vlakke oppervlakten zoals bedrukte kleding, barmatjes, laptop sleeves, noem maar op! Met de transferpersen wordt het ontwerp op het papier onder hoge temperatuur en onder hoge druk gedrukt.

Andere mogelijkheden met sublimatie drukken

Bij ons kun je vele soorten sublimatie producten bestellen. In de case zie je al 2 voorbeelden, maar denk ook eens aan de volgende producten:

 • Bierpullen (zie case)
 • Barmatjes (zie case)
 • Mokken
 • Laptop- of tablethoes
 • Tassen
 • Drinkbekers
 • Handdoeken
 • Sokken
 • Snijplanken
 • Onderzetters
 • En nog veel meer!

Wil jij ook merchandise laten maken en meer weten over sublimatie producten? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen naar info@pro-merchandise.nl.

Een kijkje achter de schermen: kleding borduren

Kleding borduren, het klinkt simpel. Maar is het dat ook? Lees hier meer over hoe het in zijn werk gaat en vergeet niet om de video te bekijken!

Bij ons kun je jouw kleding laten borduren, maar wij borduren natuurlijk ook andere merchandise producten zoals mutsen, handdoeken en petten. En onze borduurmachines kunnen zelfs emblemen borduren! Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Wij geven jou een kijkje achter de schermen.

Zó wordt jouw kleding geborduurd!

In ons bedrijfspand aan de Tijinkskamp 2a in Ootmarsum hebben wij 2 borduurmachines die elke dag volop bezig zijn. Met die machines kunnen wij bedrijfskleding borduren, maar ook werkkleding, verenigingskleding, accessoires én geborduurde emblemen. In principe heb je dus verschillende manieren voor kleding borduren: rechtstreeks op de kleding borduren of emblemen bevestigen op de kleding.

Kleding borduren video

Het proces van kleding borduren bij Pro-Merchandise

Het proces van kleding borduren is niet zo eenvoudig als je zult denken. Er komt namelijk aardig wat bij kijken! Niet voor jou natuurlijk, want na het aanvragen van geborduurde kleding, het verzenden van jouw logo of ontwerp en goedkeuring van de werktekening hoef jij alleen nog maar te wachten op het mooie eindresultaat. Laten we eens het proces van kleding borduren onder de loep nemen.

#1 Aanvraag van geborduurde kleding van de klant

Ons interne proces van kleding borduren begint natuurlijk bij jouw aanvraag. Hierbij is het ontwerp of jouw logo belangrijk, maar ook jouw kledingkeuze. Het kan voorkomen dat jij al een kledingstuk in bezit hebt die je wilt laten borduren, maar je kunt ook bij ons de kleding afnemen. Net zo handig, want dan hoef jij zelf nergens achter aan! De kledingkeuze is belangrijk om mee te nemen in het ontwerp. Wil je bijvoorbeeld jouw logo op het borstzakje van een polo borduren? Let er dan op dat de tekst niet te klein is, want deze kan dan moeilijker leesbaar worden. Wij geven jou graag advies met betrekking tot het ontwerp en de kledingkeuze of wanneer je er niet helemaal uit komt.

Niet alleen waar de kleding geborduurd moet worden, maar ook welke stof of welke kleur de kleding heeft is van belang. Een ontwerp met veel zwart valt op een zwarte of andere donkere blouse minder goed op. En stoffen van zware kwaliteit (zoals jassen en tassen) vragen om een andere aanpak dan lichtere materialen (t-shirts en poloshirts) Klinkt lastig? Nee hoor, wij helpen je graag met al jouw vragen over kleding borduren!

Geborduurde kleding laten maken

#2 Van ontwerp naar borduurkaart

Kleding borduren begint natuurlijk met jouw ontwerp of logo en de kleding. Op basis van het ontwerp maken wij een digitale borduurkaart. Hierop zijn niet alleen de kleuren van de garen en het ontwerp te zien, maar ook het aantal ‘steken’ die de borduurmachine gaat maken om het ontwerp op de kleding te borduren. Een ‘steek’ is de benaming van de naald met draad die één keer in en uit de stof gaat om een stukje garen in de stof te ‘steken’. Het aantal steken vertelt ons onder andere hoelang het ongeveer zal duren tot het kledingstuk is geborduurd.

#3 Borduurmachine gereed maken om kleding te borduren

Kleding borduren gaat veelal mechanisch. Maar er komen ook zeker handen aan te pas. Want de borduurkaart moet natuurlijk in de computer van de borduurmachine geladen worden om de kleding te borduren. Vervolgens is het belangrijk om de stof of de kleding goed in te spannen, zodat de borduring op de juiste plek gezet wordt en er geen ‘golven’ in de stof ontstaan. Dit wordt allemaal handmatig gedaan door onze geweldige borduursters. Jouw geborduurde kleding heb je dus ook zeker aan hen te danken! Doordat wij de machines in eigen beheer hebben is er een directe kwaliteitscontrole op de geborduurde kleding. Dit voorkomt fouten en het zorgt voor de best mogelijke kwaliteit geborduurde kleding van Pro-Merchandise.

Borduurmachines voor kleding borduren

#4 Let’s stitch it up!

Nu is alles startklaar en ready to go. Maar voordat we direct de kleding borduren, gaan we eerst controleren op een stukje stof of het borduren goed gaat en het er uit gaat zien zoals we voor ogen hebben. Daarom gaan de borduursters eerst testen en die test controleren. Wanneer nodig kunnen er daarom nog aanpassingen worden gemaakt (in overleg met de klant). Alles goed? Mooi, dan kan het kleding borduren helemaal beginnen. Tussendoor kan het zijn dat er een naald afbreekt, daarom zijn er ook in deze stap nog steeds mensenhanden nodig. Maar dat doen we graag voor een gave geborduurde kleding van hoge kwaliteit.

Waarom moet ik mijn kleding borduren?

Nou, je móét natuurlijk niets! Maar geborduurde kleding heeft wel een aantal voordelen ten opzichte van bedrukte kleding. Allereerst misschien wel het belangrijkste voordeel van kleding borduren: het heeft een professionele uitstraling en oogt chiquer dan een bedrukt ontwerp/logo. Ten tweede is borduren ideaal voor kleding met een wat ruwere of grovere stof. Kleding borduren is daarentegen voor een zeer lichte en dunne stof (zoals een sportshirtje) minder geschikt. Daarom zie je vaak dat bedrijfskleding en werkkleding geborduurd worden en bijvoorbeeld sportkleding bedrukt.

En ten slotte is geborduurde kleding is goed wasbaar en strijkbaar. Bedrukkingen kunnen aan het strijkijzer blijven plakken (wanneer jij vergeet de kleding binnenste buiten te strijken, dom!). Maar in de wasmachine zie je toch vaak dat de bedrukking er minder mooi uitkomt, met stukjes die loslaten of barsten. Bij geborduurde kleding heb je hier geen last van. De kleding kun je gewoon wassen en strijken. Echter zal met verloop van tijd de borduring wel valer worden, net zoals dat bij alle kleding gebeurd, maar geborduurde kleding blijft zeker langer mooi dan bedrukte kleding.

Kleding laten borduren

Carnaval komt eraan: vergeet je carnavalsonderscheidingen niet!

Het is een rare tijd waarin iedereen wel toe is aan afleiding. Wat beter dan Carnaval 2021 op gepaste wijze door te laten gaan? Moet jij nog carnavalsonderscheidingen kopen? Lees dan snel dit blog! 

Custom made carnavalsonderscheidingen laten maken kost tijd. Wees daarom op tijd met het bestellen van jouw onderscheidingen, verenigingskleding, emblemen en dergelijke!

Wanneer jij te laat jouw carnavalsonderscheidingen koopt kan het zijn dat deze niet op tijd geleverd kunnen worden. Wees er daarom NU al bij! Lees snel verder of neem dan contact op via info@pro-merchandise.nl en dan hoor jij precies wat wij nog voor jou kunnen betekenen! Of bel naar: 06-54715371.

Carnavalsonderscheidingen bestellen en laten maken

Carnavalsonderscheidingen laten maken?

Carnavalsmedailles, pins en speldjes, emblemen, buttons.. Er zijn een tal aan typen carnavalsonderscheidingen die jouw vereniging kan gebruiken tijdens het aankomende carnavalsseizoen. Wij hebben ze voor jou op een rij gezet in een checklist, zodat er geen een vergeten wordt!

⇒ 1 Originele carnavalsmedaille laten maken

Vaak hoor je de carnavalsvierders al van een grote afstand aankomen lopen door het ‘kling-kling-kling’ van de carnavalsonderscheidingen. Deze traditiegetrouwe carnavalsmedaille mag dus echt niet ontbreken tijdens de carnavalsperiode. En wat is er nou mooier dan carnavalsonderscheidingen die perfect past bij jouw vereniging? Zo kun je een medaille kopen geheel naar eigen ontwerp.

Je hebt de keuze uit een zacht emaille, print of plastic medaille of carnavalsonderscheiding. Bij een emaille medaille wordt jouw ontwerp als een lijntekening op een metalen plaat uitgezet en ingekleurd met verf of poederlak. Hierbij is het belangrijk om te weten dat er geen schaduweffecten en kleurverlopen te creëren zijn. Dit kan wel bij een print medaille waarbij jouw ontwerp fullcolour geproduceerd wordt. Vervolgens kun je ook jouw carnavalsonderscheiding in de vorm van een plastic medaille laten maken. Deze laatste is de meest voordelige versie van een carnavalsmedaille en wordt veelal gebruikt voor de kleinere budgetten, of om uit te delen bij een schoolcarnaval.

Deze carnavalsonderscheidingen zijn in vele soorten en maten te bestellen. De medailles zijn uniek omdat ze geheel naar jouw wens zijn gemaakt. Heeft jouw vereniging nog geen eigen ontwerp? Dan kun je jouw carnavalsmedaille laten ontwerpen door onze ervaren ontwerpers. Bestel nu nog jouw carnavalsonderscheiding door het aanvraagformulier in te vullen en ontvang direct een offerte inclusief werktekening.

Emaille medailles carnaval

⇒ 2 Vergeet de pins en speldjes niet!

De tenues van de leden van jouw carnavalsvereniging zijn niet compleet zonder de volgende carnavalsonderscheidingen: pins en speldjes. De carnaval pins laten duidelijk zien bij welke vereniging jij hoort en het zijn unieke herinneringen aan elke carnavalsperiode. Of ze showen de vriendschap tussen bevriende leden van diverse verenigingen en carnavalsgroepen. Net als de carnavalsmedailles kun je deze carnavalsonderscheidingen geheel naar eigen ontwerp laten maken. Zo kun je ze zó laten maken dat ze perfect bij de medailles passen.

Pins zijn te bestellen als zacht of hard emaille pins, print pins of geslagen pins. Kijk voor alle opties van deze carnavalsonderscheiding op de productpagina van de pins en speldjes.

⇒ 3 Misschien wel de belangrijkste carnavalsonderscheiding: de prinsenketting

Een prins carnaval is geen carnavalsprins zonder een prinsenketting. Deze carnavalsonderscheiding is een must voor iedere vereniging. Een prinsenketting of carnaval ketting voor de adjudant is net als de voorgaande benoemde carnavalsonderscheidingen geheel naar eigen ontwerp te bestellen. De Prins en Adjudant kunnen op deze manier een unieke carnavalsonderscheiding laten ontwerpen en laten maken waardoor zij het carnavalsseizoen top kunnen starten.

"De Prins en Adjudant vinden het prachtig. We zullen jullie naam zeker onthouden." – C.V. de Noamatters

Een ereketting voor de prins en adjudant is een niet te missen carnavalsonderscheiding. Deze mag daarom zeker niet vergeten worden. Je kunt de carnavalsonderscheidingen zo uitgebreid personaliseren als je maar wilt, maar dan moet je ze wel op tijd betellen! Neem daarom nu contact met ons op.

⇒ 4 Versier je kleding met carnavalsemblemen en badges

Jouw kiel is niet compleet zonder de emblemen in de stijl van jouw stad, dorp of vereniging. Laat zien waar je vandaan komt of waar je bij hoort door deze carnavalsonderscheidingen te bestellen en uit te delen aan jouw leden, vrienden of klanten voor op hun outfit. Laat daarom carnaval emblemen maken met bijvoorbeeld het logo van de vereniging of met hetzelfde design als jouw andere carnavalsonderscheidingen voor een mooi geheel.

De badges zijn met verschillende technieken te maken en kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kun jij deze carnavalsonderscheidingen bevestigen op je jasje, kiel, broek of misschien wel op een sjaal of ander kledingstuk naar keuze!

⇒ 5 Carnaval buttons: leuke uit te delen carnavalsonderscheidingen

Jij bent trots op jouw carnavalsvereniging en dat wil je natuurlijk graag laten zien! Met een carnavals buttons kun je dit perfect doen. Daarnaast zijn deze carnavalsonderscheidingen ook erg leuk om uit te delen tijdens het carnaval om promotie te maken of misschien wel om nieuwe leden te werven? De carnavalsonderscheidingen zijn te bestellen in verschillende formaten geheel naar eigen ontwerp. Standaard bevestig je ze door middel van een speldsluiting, maar er zijn op aanvraag ook andere manieren mogelijk. Misschien is het ook wel handig om van de buttons flesopeners te maken zodat je eenvoudig tijdens carnaval de nodige bierflesjes kunt openen. Maak jouw keuze, kies het ontwerp en bestel nu nog deze carnavalsonderscheidingen.

carnavalsbuttons bestellen

Carnavalsonderscheidingen kopen nu het nog kan? Wees er snel bij!

Vier carnaval in stijl met de meest unieke en originele carnavalsonderscheidingen. Laat een carnavalsmedaille ontwerpen, bestel jouw carnaval pins en prinsenketting, koop emblemen en buttons en jouw vereniging is helemaal klaar voor het aankomende carnavalsseizoen! Het feest is zonder deze carnavalsonderscheidingen niet compleet. Wees er daarom snel bij en koop jouw carnavalsonderscheidingen nu!

Embleem maken? Dit zijn de 3 opties!

Wil jij een embleem maken? Dan ben je hier op de juiste plek. Met de keuze uit 3 eenvoudige opties laat jij eenvoudig jouw embleem maken. Lees het blog!

Voordat wij jouw embleem maken is het belangrijk dat je een ontwerp hebt van jouw embleem. Dan is het namelijk mogelijk voor ons om jou een werktekening en prijsopgave toe te sturen, gratis en vrijblijvend. Een uniek embleem begint bij een uniek ontwerp. Maar hoe ontstaat het ontwerpproces nu eigenlijk? Simpelweg gezegd heb je bij ons 3 opties waarmee we een ontwerp van jouw embleem maken.

Ja, ik wil emblemen maken!

Optie 1: compleet ontwerp aanleveren

De eerste optie is erg simpel, want jij levert namelijk het ontwerp aan. Met jouw grafische design skills (of van jouw collega/vriend/bekende) is jouw ontwerp klaar om te gaan. Wij zullen dan alleen alles gaan ‘finetunen’ en vervolgens een werktekening van jouw embleem maken. De werktekening wordt ter goedkeuring naar jou verstuurd. Ben jij het er helemaal mee eens? Dan plaatsen wij de bestelling en gaan wij jouw unieke emblemen maken.

Optie 2: schets aanleveren

Ben je minder handig met de computer maar wel handig met je handen? Dan kun je er voor kiezen om een schets van jouw embleem te maken. Maak hier een zo duidelijk mogelijke foto van of scan het in en verstuur het vervolgens naar verkoop@pro-merchandise.nl of voeg hem toe bij het aanvraagformulier. Wij zullen de schets van jouw embleem verder uitwerken. Vervolgens gaan wij een digitale werktekening van jouw embleem maken, die ter goedkeuring naar jou verstuurd wordt. Allemaal geheel vrijblijvend. Je hebt pas een bestelling geplaatst wanneer jij de werktekening van jouw embleem hebt goedgekeurd. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een schets en de werktekening van een embleem.

Voorbeeld van ontwerp van embleem maken

Optie 3: het ontwerp van het embleem maken wij

Heb jij moeite om een design of schets van jouw embleem te maken? Ga dan voor optie 3. Hierbij gaan wij het ontwerp van het embleem maken van A tot Z. Hierbij is het wel belangrijk dat wij weten wat jij in jouw embleem terug wilt zien. Het ontwerp van het embleem maken wij dan op basis van steekwoorden, losse afbeeldingen, logo’s, foto’s en gewenst kleurgebruik. Dan gaan wij voor jou aan de slag! Je krijg een voorstel schets of direct een voorsteltekening aangeleverd. Vervolgens geef jij aan of deze is goedgekeurd of dat je sommige dingen toch iets anders wilt hebben. Pas wanneer jij de werktekening hebt goedgekeurd is jouw bestelling geplaatst. Bij het ontwerpen van jouw embleem zit jij dus nergens aan vast!

Op speciaal verzoek: fotosample van het embleem maken

Alleen op speciaal verzoek is het soms mogelijk voor ons om een sample van het embleem te maken. Hierbij gaan wij een eerste versie van het embleem maken. Vervolgens sturen wij jou een foto, zodat jij kunt zien hoe het embleem eruit komt te zien. Wil je hier graag gebruik van maken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voorbeeld van werktekening, sample en eindproduct embleem

Embleem maken: de juiste techniek kiezen voor jouw ontwerp

Jij wilt van jouw ontwerp een embleem maken. Dan is het afhankelijk van het ontwerp welk type embleem het beste bij jou past. Hier lees je de verschillende technieken waarmee wij een embleem maken. Welk embleem past het beste bij jou?

Geborduurde emblemen

Geborduurde emblemen zien er over het algemeen stoer uit door de robuuste uitstraling. Deze heeft het embleem te danken aan de techniek waarbij er op een stevig stuk stof wordt geborduurd. Kleurverlopen en schaduweffecten zijn niet mogelijk. Daarnaast zijn té gedetailleerde ontwerpen en kleine details niet mogelijk of niet goed zichtbaar.

Geweven emblemen

Geweven emblemen hebben een fijne structuur, doordat er niet op een stuk stof wordt geborduurd. In plaats daarvan worden verschillende dunne garen met elkaar verweven tot een embleem. Door de dunne garen kunnen wij jouw embleem maken met mooie details. Kleurverlopen en schaduweffecten zijn echter niet mogelijk.

Verschil tussen geborduurde en geweven emblemen: geborduurde emblemen zijn grover dan geweven emblemen en kunnen daarom niet zo gedetailleerd worden gemaakt. Een geweven embleem maken kan dus met meer details in jouw ontwerp.

Bedrukte emblemen

Bedrukte emblemen, de naam zegt het al. Hierbij wordt jouw ontwerp op een stuk stof gedrukt, waardoor álle soorten ontwerpen mogelijk zijn inclusief kleurverlopen en schaduweffecten. Wil jij dus van jouw gedetailleerde ontwerp een embleem maken? Kies dan voor dit type.

PVC emblemen

PVC emblemen zijn gemaakt van rubber. Er wordt een mal gemaakt waarin het rubber wordt gegoten. Er zijn geen kleurverlopen en schaduweffecten mogelijk, maar dit type embleem heeft wel een gaaf 3D-effect.

Badstof en vilten emblemen

Badstof of vilten emblemen worden ook wel chenille of varsity patches genoemd. Dit embleem voelt zacht aan en heeft een uniek uiterlijk.

Emblemen laten maken

Een embleem maken bij Pro-Merchandise: bestel nu!

Want een embleem maken bij ons is erg eenvoudig. Het begint namelijk allemaal bij het ontwerp van het embleem. Van daaruit kiezen wij samen met jou de beste techniek waarmee wij jouw embleem maken. Werktekening check? Techniek check? Prijs check? Pas dan is jouw bestelling geplaatst en gaan wij jouw embleem maken.

Embleem maken? Bestel nu!

 

Populair: Emblemen

Vorige blog: Dit zijn dé merchandise trends in 2020

Dit zijn dé 6 merchandise trends in 2020

Ook merchandise producten zijn onderhevig aan trends. Benieuwd wat 2020 brengt op het gebied van merchandise? Lees verder en doe inspiratie op!

Bepaalde ontwikkelingen zijn zelfs in de merchandise niet te negeren. Zo waren glow-in-the-dark producten en powerbanks voorbeelden van de belangrijkste merchandise trends in 2019. In 2020 draait merchandise onder andere meer om milieubewust consumeren, individualisering en relevantie.

#1 Don’t be mean, go green!

Dit is misschien wel de belangrijkste merchandise trend. Want in 2019 konden we er niet omheen en ook 2020 staat in het teken van duurzaam en milieubewust zijn. We worden er misschien ‘mee doodgegooid’, maar het levert uiteindelijk wel gave, unieke merchandise producten op. Denk bijvoorbeeld aan houten medailles. Deze medailles zijn gemaakt van reststukken hout uit de industrie of uit snoeiwerkzaamheden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er meer bomen gekapt worden door deze merchandise. En het mooie is dat er veel varianten zijn op dit product. Laat bijvoorbeeld houten schijven graveren met jouw (bedrijfs)logo of ander ontwerp en geef ze weg als onderzetters!

Voorbeeld houten medailles

#2 Het moet wel matchen

Matching merchandise producten zoals zorgvuldig afgestemde cadeausets en goodiebags worden gezien als waardevol. Denk aan producten met je logo of merchandise met een specifiek thema. Maak hier een pakket van en geef het aan je relaties. Zij zijn hier gegarandeerd blij mee, want wie houdt er nu niet van unboxing?

#3 Bureauaccessoires zijn hot!

Jazeker, bureauaccessoires zijn terug van weggeweest. Deze merchandise producten zijn niet zó 2010 maar echt zó 2020. Vergeet even de geheugensticks en powerbanks, maar ga voor de simpele bureauaccessoires die hun comeback maken. Je wilt toch zorgen dat de merchandise met jouw logo effectief en zichtbaar is? Ga dan voor telefoonhouders, pennenbakjes, pennen, muismatten, notitieblokken, memoblaadjes of zelfs handige lunchboxen. Maar ook draadloze opladers zijn natuurlijk ontzettend handig!

En vooral matching bureauartikelen zijn de trend, wat natuurlijk perfect aansluit bij #2! Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Toppoint relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben, zoals in de volgende foto is te zien.

Voorbeeld bureauaccessoires

#4 Merchandise voor het individu

Merchandise producten moeten dit jaar een verlengstuk zijn van iemands persoonlijkheid. Denk hierbij aan emblemen waarmee je de kleding, schoenen en andere accessoires helemaal kunt stijlen naar jouw smaak. Een perfect voorbeeld hiervan zijn de emblemen die wij hebben geleverd voor de Uggs schoenen. Hiermee zijn de Uggs voor de gebruiker helemaal te personaliseren naar zijn of haar eigen smaak.

 “Express yourself” - Madonna

#5 Multifunctionele gadgets

Wie houdt er nou niet van leuke gadgets? Wij in ieder geval wel. Een vijfde belangrijke merchandise producten trend dit jaar zijn de gadgets die multifunctioneel zijn en daarmee ook veel duurzamer. Minimalisme, consuminderen, Marie Kondo’en.. dit zijn woorden die je vorig jaar al vaak voorbij hoorde komen, maar deze trend zet zich stevig door in 2020. Denk hierbij aan pennen met een pointer of sleutelhangers met een bieropener/zaklamp.

Maar waarom zijn multifunctionele gadgets veel duurzamer? Deze merchandise producten helpen overdaad, verspilling en overbodige rommel te minimaliseren omdat ze op verschillende wijzen te gebruiken zijn. Ze worden door hun dubbele (of drie-, vierdubbele) nut vaker gebruikt. Daardoor worden ze ook sneller bewaard en dat is natuurlijk wat jij wilt voor jouw merchandise producten. Jouw offline zichtbaarheid wordt vergroot door het grote bereik en langere levensduur van de merchandise producten.

#6 Giveaways waar je wat aan hebt

Giveaways zijn erg populair voor bedrijven en evenementen om weg te geven. Jammer genoeg worden veel van die giveaways uiteindelijk weggegooid of niet gebruikt door de ontvanger, omdat de relevantie ontbreekt. Geef daarom merchandise producten weg waar de klant of ontvanger daadwerkelijk iets aan heeft.

Heb je bijvoorbeeld een beurs buiten in de zomer of een zomers buitenevenement? Ga dan niet direct voor het standaard drinkflesje. Kies juist voor een kleine giveaway tas met bijvoorbeeld een petje, zonnebril en zonnebrand. Merchandise nodig voor jouw sportevenement of buiten activiteit? Geef de deelnemers dan allemaal een zweetbandje, een handige bidon of zelfs een sporttas cadeau. Of kies voor een luxueuzer merchandise product zoals een eenvoudige stappenteller of een sportarmband voor hun mobiele telefoon. Bij een herfst- of winterachtig evenement kun je bijvoorbeeld weer kiezen voor een ijskrabber, muts of paraplu.

Alle 6 de merchandise trends op een rijtje

Ben je op zoek naar merchandise producten die helemaal in 2020 thuishoren?

De merchandise producten behandelt in deze blog zijn bij ons te bestellen, geheel met jouw eigen ontwerp of logo. Maar ons assortiment is eigenlijk nog veel groter. Neem daarom direct contact met ons op om een bestelling te doen of om meer informatie te krijgen over onze merchandise producten.

[UPDATE] Werkkleding en andere merchandise in de vernieuwde showroom

Werkkleding nodig? In onze vernieuwde showroom kun jij nu ook de werkkleding van Dassy bewonderen! Meer weten? Lees dan vooral verder.

Ja hoor, zoals gezegd hebben wij onze showroom vernieuwd. De éne na de andere verandering vindt bij ons plaats, want wij gaan graag door met het ontwikkelen van gave merchandise producten en werkkleding. Daarom blijven wij ons assortiment constant uitbreiden. Door onze showroom te bekijken krijg jij een goed idee van alle mogelijkheden.

Vanuit huis een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan! Bekijk de video op onze Facebook of LinkedIn pagina’s.

Voorbeeld artikelen showroom merchandise en werkkleding

Vernieuwde showroom

We zijn nog niet zo lang geleden verhuisd naar het bedrijfspand aan de Tijinkskamp 2a in Ootmarsum of onze showroom is alweer geüpdatet. Grote stappen zetten! Daar houden we van. Kom jij binnenkort eens een keer een stap zetten in onze showroom?

Wat je ook zoekt, wij hebben het. Van carnavalsonderscheidingen tot relatiegeschenken, van werkkleding tot promotieartikelen, van sportprijzen tot drukwerk en van merchandise producten tot bedrijfskleding. Er is voor ieder wat wils en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Door ons grote assortiment merchandise leveren wij aan verschillende soorten klanten. Denk aan carnavalsverenigingen, sportverenigingen, outdoor events, festivals, zakelijke coöperaties, horeca, industriële ondernemingen, bouwbedrijven, modebedrijven en veel meer. En veel klanten komen gezellig langs in onze showroom om eens rustig rond te kijken en alle opties te bespreken onder het genot van een lekkere bak koffie. Kom ook eens langs!

Werkkleding laten maken bij Pro-Merchandise!

Dassy is een vooraanstaand kledingmerk voor werkkleding. Het assortiment is eindeloos, daarom kunnen wij ook alles leveren met bedrukking of borduring van jouw bedrijfslogo of ander ontwerp. Jouw werknemers lopen er altijd goed herkenbaar bij. Offline zichtbaarheid mag namelijk niet vergeten worden, omdat het zorgt voor een betere naamsbekendheid. Vergeet daarom niet om jouw werknemers te kleden met werkkleding met logo of bedrijfskleding met logo. Dit kan door de kleding te borduren of te bedrukken.

Voorbeeld Dassy werkkleding

Ook andere toonaangevende merken werkkleding, bedrijfskleding, sportkleding en andere soorten kleding beschikbaar

Naast de nieuwe Dassy kledingrekken vol met werkkleding, hebben wij ook een selectie van Santino kleding in onze showroom liggen. Maar wij leveren nóg veel meer toonaangevende kledingmerken, waaronder (maar niet beperkt tot):

 • Printer
 • Stanley/Stella
 • Engelbert Strauss
 • Tricorp
 • En anderen..

Benieuwd waar we nog meer mee aan het ontwikkelen zijn?

 • Online portals voor het beheer van jouw eigen werkkleding
 • Was- en reparatieservice; voor altijd schone en goed onderhouden werkkleding en bedrijfskleding

Binnenkort meer informatie hierover op onze website. Maar ben jij nu al benieuwd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@pro-merchandise.nl. Welke vragen jij ook hebt over jouw werkkleding of bedrijfskleding; wij staan voor je klaar!

Merken werkkleding en bedrijfskleding

Werkkleding met logo laten maken? Bestel het nu!

Op zoek naar werkkleding met logo? De beste kwaliteit werkkleding vind je nu bij ons. En wij kunnen deze geheel naar jouw wens voorzien van een bedrukking of borduring. In onze showroom hangt een selectie Dassy werkkleding zodat jij deze rustig kunt bekijken en eventueel kunt passen. Kom eens langs en kom erachter hoe eenvoudig het is om werkkleding te kopen bij ons!

Psssst.. heb jij onze werkkleding actie al gezien? Sjaals en mutsen met borduring.. bekijk het hier!

Tips: merchandise en promotiemateriaal om de offline zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten

Maakt jouw bedrijf gebruik van merchandise of promotiemateriaal? Online is hip, waardoor offline vaak wordt vergeten. Lees snel verder voor onze tips!

Veel organisaties zijn de laatste jaren vooral bezig om hun online zichtbaarheid te vergroten en vergeten hierbij de offline zichtbaarheid. Zonde, want hierdoor laat je veel kansen lopen. Het inzetten van de juiste relatiegeschenken, promotionele artikelen en merchandise levert een voorname bijdrage aan jouw marketingcampagne. Wil jij weten hoe je dit moet doen? Wij leggen het je uit. 

Merchandise draait veelal om één ding: zichtbaarheid vergroten. Het gebruik van de juiste promotiemiddelen zorgt ervoor dat jouw doelgroep een positieve associatie krijg met jouw merk of bedrijf. Dit komt jouw naamsbekendheid alleen maar ten goede. Niet voor niets hebben sterke merken één belangrijk ding gemeen: ze zijn altijd herkenbaar. Helaas besteden veel organisaties en marketeers weinig aandacht aan persoonlijke merchandise en promotiemateriaal. Tijd om dit te veranderen! Daarom geven wij de 3 voornaamste tips voor het vergroten van jouw offline zichtbaarheid.

#1 Promotiemateriaal meenemen naar beurzen en evenementen

Door mee te doen aan beurzen en evenementen kun je jouw bedrijf op nieuwe plekken zichtbaar maken. Daarnaast is het de perfecte plek om jouw netwerk verder uit te breiden. Vergeet dan niet om vooraf persoonlijke merchandise te bestellen en mee te nemen. Uit onderzoek van de ASI (Advertising Specialty Institute) bleek dat ontvangers en gebruikers van promotiemateriaal deze gemiddeld 8 maanden bewaren. Door gratis merchandise uit te delen is jouw ‘advertentie’ langer in beeld dan bijvoorbeeld een Facebook-advertentie. Daarnaast worden de producten soms doorgegeven, waardoor het bereik wordt vergroot. Met de hoge ROI-waarde is het dus geen gekke manier om hier in te investeren.

Soorten promotiemateriaal voor beurzen en evenementen

Wanneer je een stand heeft op een beurs kun je de stand aankleden met gepersonaliseerde merchandise zoals ballonnen en vlaggen. Op die manier is het direct duidelijk welke stand van jouw bedrijf is, wie je bent en zo val je goed op. Daarnaast kan iedereen van het bedrijf allen keycords dragen in een kleur die past bij de huisstijl van de organisatie, bedrukt met bijvoorbeeld een slogan of logo. Zo vorm je op de beurs één geheel.

Sta je met jouw bedrijf op een evenement? Vergeet dan niet om gepersonaliseerde polsbandjes en buttons te laten maken met bijvoorbeeld een slogan die bij het event past en een logo of naam van jouw bedrijf. Deel deze uit als gratis giveaway en geniet van een grotere naamsbekendheid. Wil je meer weten over de verschillende promotiemateriaal voor beurzen en evenementen? Bekijk dan ons complete aanbod merchandise producten.

Merchandise en promotieartikelen voorbeelden van buttons, blouse met opdruk en keycords

#2 Deel relatiegeschenken uit!

Relatiegeschenken zijn de perfecte manier om jouw klanten te bedanken en tegelijkertijd je offline zichtbaarheid te vergroten. Geef je klanten bijvoorbeeld gepersonaliseerde dasspelden of manchetknopen tijdens kerst als bedankje voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. Des te creatiever het cadeau, des te beter. De ontvanger zal een uniek en persoonlijk cadeau echt kunnen waarderen. Misschien wordt dit zelfs gedeeld op social media, waardoor ook jouw online zichtbaarheid en merk wordt versterkt.

De nieuwste trend zijn gepersonaliseerde wandborden van tin of aluminium. Wandborden zie je overal en zijn in veel winkels te koop, echter is een gepersonaliseerd wandbord vrijwel nergens te vinden, behalve bij Pro-Merchandise! Wandborden zijn ideale relatiegeschenken voor jouw bier- of drankenwerk. Maar ook voor verenigingen zijn dit perfecte merchandise geschenken.

#3 Textiel als merchandise

Een goede manier van offline promotie is promotiekleding. Geborduurde of bedrukte kleding kan voor verscheidene doeleinden ingezet worden. Bedrukt textiel als promotie zorgt voor een groot bereik bij zowel jouw eigen doelgroep als daarbuiten, is duurzaam, opvallend en te personaliseren naar al je wensen. Allereerst kun je kiezen voor bedrijfskleding voor jouw medewerkers. Het personeel is het visitekaartje van jouw bedrijf. Kies daarom voor kwaliteit en maak een keuze tussen bedrukte kleding of geborduurde kleding. Of misschien ga jij wel voor emblemen voor op de kleding?

Het uitdragen van jouw bedrijfsnaam door jouw medewerkers zorgt voor een grotere naamsbekendheid. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten kledingstukken, zoals t-shirts, sweaters, fleece jacks, broeken, mutsen, petten, sjaals, tassen, polo’s, jassen en nog veel meer! Vraag direct een offerte aan voor jouw merchandise.

Bestel jouw merchandise en promotiemateriaal hier!

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf met persoonlijke merchandise

Jouw offline zichtbaarheid is eenvoudig te vergroten met gepersonaliseerde merchandise. Denk hierbij aan promotiemateriaal voor beurzen, evenementen en festivals in de vorm van vlaggen, ballonnen, polsbandjes en buttons. Of laat je klanten zien hoe belangrijk zij zijn door het uitdelen van relatiegeschenken zoals dasspelden, manchetknopen of wandborden. En last but not least: laat jouw bedrijfskleding bedrukken of borduren voor een grotere naamsbekendheid. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat je al snel jouw gepersonaliseerde merchandise kunt bestellen!

[ACTIE] Werkkleding voor de koude, winterse dagen!

[VERLOPEN] Brrr… it’s cold outside! Het echte winterweer is in aantocht. Hou jezelf en je werknemers daarom droog en warm met deze actie. Bekijk de actie!

Onze mutsen en sjaals zijn nu extra voordelig!

Het is al heerlijk fris buiten en het echte winterweer met sneeuw, ijs en ijzel komt er ook aan. Natuurlijk blijf je bij die temperaturen het liefste in je warme bedje liggen, maar helaas.. je moet aan de bak! Het is daarom belangrijk om jezelf en anderen te beschermen tegen de kou en nattigheid door middel van de juiste werkkleding. Maar welke werkkleding zorgt ervoor dat jij en jouw werknemers bewapend zijn tegen de koude dagen? Wij hebben een kleine selectie voor jou op een rijtje gezet!

Warm blijven met een muts en sjaal

Via ons hoofd verliezen we veel lichaamswarmte. Om dit te voorkomen kies je voor een lekkere, warme wintermuts. Zo blijven de oren en het hoofd heerlijk warm. Laat de mutsen voorzien van jouw logo zodat ze perfect bij de rest van de werkkleding passen. Het grote voordeel van mutsen? Ze zijn ook te dragen onder veiligheidshelmen!

Een belangrijke accessoire die bij de werkkleding vaak wordt vergeten is de sjaal. Super jammer, want een sjaal zorgt ervoor dat de nek en keel lekker warm blijven. Zo voorkom je al snel dingen als verkoudheid waardoor jij en jouw werknemers niet snel ziek thuis zitten! Een sjaal kun je ook heerlijk over een deel van je gezicht trekken waardoor deze extra beschermd is tegen de kou. Vergeet daarom zeker ook geen sjaal aan te schaffen wanneer jij warme werkkleding koopt!

Actie poster werkkleding voor mutsen en sjaals

Klik op de afbeelding en vraag direct jouw sjaals, mutsen en/of andere werkkleding aan!

De winter werkjas mag natuurlijk niet ontbreken

Werken in de kou en nattigheid is nooit een pretje. Maar je kunt het al eenvoudig minder erg maken door een goede winter werkjas aan te hebben! Dit is misschien wel het belangrijkste winter kledingstuk voor werknemers die bijvoorbeeld buiten, in een koude loods of in een koelcel werken. Een water- en winddichte werkjas is een must om de temperaturen in de winter te trotseren.

"Hou jezelf en je werknemers warm met de juiste werkkleding voor de koude, winterse dagen!" – Pro-Merchandise

Het is wel belangrijk dat de jas van jouw werkkleding een goede pasvorm heeft zodat jouw werknemers zich goed kunnen bewegen tijdens de werkzaamheden en dat de jas goed aansluit. Daarnaast moet je erover nadenken of je een reflecterende, vlamvertragende of andere soort werkjas nodig hebt. Er zijn voldoende opties!

De veelzijdigheid van fleece-kleding

Extra warm onder de winterjas is fleece-kleding, heerlijk! Werkkleding van deze stof is onderhoudsvriendelijk, absorbeert geen vocht en zorgt voor een uitstekende isolatie. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk, want fleece werkkleding is gemakkelijk te wassen, rekt of krimpt nauwelijks en droogt snel. En het zit ook nog eens heerlijk! Fleece is vaak lekker zacht, maar ook super praktisch want het heeft slijtvaste eigenschappen waardoor het zeker tegen een stootje kan. Fleece werkkleding zijn er in allerlei soorten en maten. Voor informatie daarover kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

Banner werkkleding bestellen direct hier winter

Eerste hulp bij: werkkleding bestellen

Elk beroep en elke sector hebben verschillende soorten werkkleding nodig. Er zijn dan ook veel opties, wat het moeilijk kan maken om een keuze te maken. Wat welke werkkleding heb jij nou nodig? Welke stof, welke kleuren en waar wil jij jouw logo laten borduren op de werkkleding?

“De keuze is reuze!” – Pro-Merchandise

Wij bieden werkkleding aan voor elk beroep en elke sector. De keuze is reuze! Denk aan t-shirts, polo’s, longsleeve’s, sweaters, hoodies, vesten, fleece-kleding, broeken, jassen, mutsen, petten, sjaals, handschoenen, bodywarmers, schorten.. en alles kan voorzien worden van jouw logo! Het kan daarom goed zijn dat jij niet precies weet wat je moet hebben voor jouw werknemers. Geen probleem, want je mag altijd contact met ons opnemen voor advies door te mailen naar info@pro-merchandise.nl! Of kom gezellig langs voor een kopje koffie op onze nieuwe locatie in Ootmarsum! Dan praten we rustig over de verschillende mogelijkheden en kun je gerust al een paar voorbeelden van werkkleding bekijken in onze showroom.

Voordelen van de juiste werkkleding voor in de winter

Buiten werken in de winter, in een koude loods werken of zelfs in een koelcel werken.. met de juiste werkkleding is dit allemaal geen probleem. Door je werknemers warm genoeg te kleden voorkom je dat ze snel verkouden wordt of de griep krijgt. Dat scheelt je natuurlijk in de kosten. Maar dat is niet het belangrijkste voordeel. Het grootste voordeel is dat de productiviteit omhoog gaat. De functie van werkkleding is om het lichaam zo goed mogelijk te laten presteren tijdens de werkzaamheden. Slecht geïsoleerde kleding of werkkleding die niet ademt zorgen voor frustraties en tegenzin bij jouw werknemers. Dat voorkom je dus door de juiste werkkleding te bestellen.

Blijf jij lekker warm deze winter met de juiste werkkleding?

Bestel vandaag nog jouw werkkleding voor deze en de komende koude winterdagen!

Nieuwe buttons

Sinds kort hebben we 2 nieuwe maten buttons in ons assortiment, te weten Ø31mm en Ø50mm. Beide zijn typische "tussenmaatjes", maar waarnaar steeds meer vraag ontstond.

De capaciteit hierin is ca. 5.000st. buttons per week, waarmee we dus zowel kleine als grote aanvragen binnen zeer afzienbare tijd kunnen invullen.

Wil je meer informatie ontvangen over onze buttons, neem dan gerust contact met ons op.

Wandborden naar eigen ontwerp!

Vrijwel nergens te vinden, maar bij ons verkrijgbaar! De mooiste wandborden, helemaal naar uw eigen ontwerp te maken.

We leveren tinnen- en aluminium wandborden, in vrijwel alle afmetingen en vormen. Glad, of in relief, met uw ontwerp maken wij de mooiste producten. Zowel full colour borden, als met slechts enkele kleuren, of zelfs een (geborsteld) aluminium bord. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Al vanaf 10st. verkrijgbaar. Prijzen komen, vanwege de diversiteit in mogelijkheden, op aanvraag naar u toe. Stuur ons enkel het ontwerp, en de gewenste afmeting, en wij werken een vrijblijvend voorstel voor u uit.

Ideaal voor uw bier- of drankenmerk, voor verenigings-merchandise, band-merchandise of presentjes in uw gift-shop. Maar uiteraard voor alle doeleinden beschikbaar! De mooiste wandborden vindt u dus bij www.pro-merchandise.nl 

Nieuwe producten

Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment merchandise producten. Zo proberen we jou een zo volledig mogelijk idee te geven van wat er allemaal bij ons is te bestellen. Lees hier de laatste toevoegingen.

Nieuwe merchandise producten

Hieronder zie je alle updates van onlangs toegevoegde merchandise.

 

Update januari 2020

Wij kunnen nu ook meerdere soorten wandborden leveren. Deze pagina is op dit moment uitgebreid met:

 • Emaille wandborden

Daarnaast kunnen wij ook kleding borduren. De kleding zelf kun je ook bij ons kopen. Denk aan werkkleding, t-shirts, jassen, mutsen, sjaals, petten en ook:

 • Bedrijfskleding borduren

 

Update november 2019

Ons aanbod emblemen is uitgebreid met de volgende producten:

 • Badstof en vilten emblemen
 • PVC emblemen
 • Bedrukte emblemen
 • Geweven emblemen
 • Geborduurde emblemen

 

Update december 2018

Diverse nieuwe producten zijn aan ons assortiment toegevoegd. Zo maken we nu o.a. ook erekettingen voor aan onderscheidingen, en kunststof / plastic medailles.

 

Merchandise producten nodig?

Kijk rond bij onze merchandise producten en neem bij vragen gerust contact met ons op!

Direct aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

B Undaunted
Voor het kledingmerk B-Undaunted borduren we een zeer gevarieerd assortiment aan kleding. De kleding wordt toegeleverd, en wij voorzien deze van de...