Recent nieuws

Carnaval komt eraan: vergeet je carnavalsonderscheidingen niet!

Het aankomende weekend worden er al veel carnavalsonderscheidingen uitgedeeld. Dat betekent dat carnaval niet ver weg is! Moet jij nog carnavalsonderscheidingen kopen? Wees er dan snel bij. Lees dit blog en voorkom dat jij een onderscheiding vergeet.

Carnavalsmedailles, pins en speldjes, emblemen, buttons.. Er zijn een tal aan typen carnavalsonderscheidingen die jouw vereniging kan gebruiken tijdens het aankomende carnavalsseizoen. Wij hebben ze voor jou op een rij gezet in een checklist, zodat er geen een vergeten wordt!

Carnavalsonderscheidingen bestellen en laten maken

⇒ 1 Originele carnavalsmedaille laten maken

Vaak hoor je de carnavalsvierders al van een grote afstand aankomen lopen door het ‘kling-kling-kling’ van de carnavalsonderscheidingen. Deze traditiegetrouwe carnavalsmedaille mag dus echt niet ontbreken tijdens de carnavalsperiode. En wat is er nou mooier dan carnavalsonderscheidingen die perfect past bij jouw vereniging? Zo kun je een medaille laten maken geheel naar eigen ontwerp.

Je hebt de keuze uit een zacht emaille, print of plastic medaille of carnavalsonderscheiding. Bij een emaille medaille wordt jouw ontwerp als een lijntekening op een metalen plaat uitgezet en ingekleurd met verf of poederlak. Hierbij is het belangrijk om te weten dat er geen schaduweffecten en kleurverlopen te creëren zijn. Dit kan wel bij een print medaille waarbij jouw ontwerp fullcolour geproduceerd wordt. Vervolgens kun je ook jouw carnavalsonderscheiding in de vorm van een plastic medaille laten maken. Deze laatste is de meest voordelige versie van een carnavalsmedaille en wordt veelal gebruikt voor de kleinere budgetten, of om uit te delen bij een schoolcarnaval.

Deze carnavalsonderscheidingen zijn in vele soorten en maten te bestellen. De medailles zijn uniek omdat ze geheel naar jouw wens zijn gemaakt. Heeft jouw vereniging nog geen eigen ontwerp? Dan kun je jouw carnavalsmedaille laten ontwerpen door onze ervaren ontwerpers. Bestel nu nog jouw carnavalsonderscheiding door het aanvraagformulier in te vullen en ontvang direct een offerte inclusief werktekening.

Emaille medailles carnaval

⇒ 2 Vergeet de pins en speldjes niet!

De tenues van de leden van jouw carnavalsvereniging zijn niet compleet zonder de volgende carnavalsonderscheidingen: pins en speldjes. De carnaval pins laten duidelijk zien bij welke vereniging jij hoort en het zijn unieke herinneringen aan elke carnavalsperiode. Of ze showen de vriendschap tussen bevriende leden van diverse verenigingen en carnavalsgroepen. Net als de carnavalsmedailles kun je deze carnavalsonderscheidingen geheel naar eigen ontwerp laten maken. Zo kun je ze zó laten maken dat ze perfect bij de medailles passen.

Pins zijn te bestellen als zacht of hard emaille pins, print pins of geslagen pins. Kijk voor alle opties van deze carnavalsonderscheiding op de productpagina van de pins en speldjes.

⇒ 3 Misschien wel de belangrijkste carnavalsonderscheiding: de prinsenketting

Een prins carnaval is geen carnavalsprins zonder een prinsenketting. Deze carnavalsonderscheiding is een must voor iedere vereniging. Een prinsenketting of carnaval ketting voor de adjudant is net als de voorgaande benoemde carnavalsonderscheidingen geheel naar eigen ontwerp te bestellen. De Prins en Adjudant kunnen op deze manier een unieke carnavalsonderscheiding laten ontwerpen en laten maken waardoor zij het carnavalsseizoen top kunnen starten.

"De Prins en Adjudant vinden het prachtig. We zullen jullie naam zeker onthouden." – C.V. de Noamatters

Een ereketting voor de prins en adjudant is een niet te missen carnavalsonderscheiding. Deze mag daarom zeker niet vergeten worden. Je kunt de carnavalsonderscheidingen zo uitgebreid personaliseren als je maar wilt, maar dan moet je ze wel op tijd betellen! Neem daarom nu contact met ons op.

⇒ 4 Versier je kleding met carnavalsemblemen en badges

Jouw kiel is niet compleet zonder de emblemen in de stijl van jouw stad, dorp of vereniging. Laat zien waar je vandaan komt of waar je bij hoort door deze carnavalsonderscheidingen te bestellen en uit te delen aan jouw leden, vrienden of klanten voor op hun outfit. Laat daarom carnaval emblemen maken met bijvoorbeeld het logo van de vereniging of met hetzelfde design als jouw andere carnavalsonderscheidingen voor een mooi geheel.

De badges zijn met verschillende technieken te maken en kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kun jij deze carnavalsonderscheidingen bevestigen op je jasje, kiel, broek of misschien wel op een sjaal of ander kledingstuk naar keuze!

⇒ 5 Carnaval buttons: leuke uit te delen carnavalsonderscheidingen

Jij bent trots op jouw carnavalsvereniging en dat wil je natuurlijk graag laten zien! Met een carnaval button kun je dit perfect doen. Daarnaast zijn deze carnavalsonderscheidingen ook erg leuk om uit te delen tijdens het carnaval om promotie te maken of misschien wel om nieuwe leden te werven? De carnavalsonderscheidingen zijn te bestellen in verschillende formaten geheel naar eigen ontwerp. Standaard bevestig je ze door middel van een speldsluiting, maar er zijn op aanvraag ook andere manieren mogelijk. Misschien is het ook wel handig om van de buttons flesopeners te maken zodat je eenvoudig tijdens carnaval de nodige bierflesjes kunt openen. Maak jouw keuze, kies het ontwerp en bestel nu nog deze carnavalsonderscheidingen.

carnavalsbuttons bestellen

Carnavalsonderscheidingen kopen nu het nog kan? Wees er snel bij!

Vier carnaval in stijl met de meest unieke en originele carnavalsonderscheidingen. Laat een carnavalsmedaille ontwerpen, bestel jouw carnaval pins en prinsenketting, koop emblemen en buttons en jouw vereniging is helemaal klaar voor het aankomende carnavalsseizoen! Het feest is zonder deze carnavalsonderscheidingen niet compleet. Wees er daarom snel bij en koop jouw carnavalsonderscheidingen nu!

Even voorstellen: Bas en Laura

Het team van Pro-Merchandise is uitgebreid met een commercieel medewerker en marketingmedewerkster. Wil je weten wie zij zijn? Lees dan snel verder!

In 2019 hebben er veel veranderingen plaatsgevonden bij Pro-Merchandise. Zo zitten wij op dit moment op een nieuwe locatie in Ootmarsum waar je welkom bent om langs te komen, hebben wij nieuwe openingstijden, is er een nieuwe borduurmachine geplaatst en hebben wij zelfs een showroom opgezet. Maar de grootste verandering is misschien wel de komst van onze commerciële topper Bas en online marketeer Laura.

Commercieel medewerker Bas helpt jullie bij alle vragen, bestellingen en meer!

Bas Veldboer is in juni 2019 gestart als fulltime commercieel medewerker waarbij hij voor iedereen klaar staat. Al aardig wat jaar geleden heeft hij zijn diploma Facility Management ontvangen van het Saxion Enschede. Daarna is hij al snel aan de slag gegaan als verkoper en heeft zich zelfs opgewerkt tot filiaalmanager. Bas is 38 jaren jong en kan naast zijn functie bij Pro-Merchandise ook zijn energie kwijt als boerendanser, lid van de plaatselijke carnavalsvereniging en niet te vergeten aan zijn gezin. 

Waar Bas jou mee helpt

Eigenlijk kun je bij Bas met alles terecht. als commercieel medewerker staat hij voor iedereen klaar. Heb je meer informatie of advies nodig? Hij vertelt jou alles wat je wilt weten. Zo geeft hij je het beste advies en kan hij jou precies vertellen welke producten wij allemaal kunnen leveren. Heb je een probleem? No worries, want Bas helpt jou bij het vinden van een oplossing. Wanneer je een offerte aanvraagt zul je al snel met hem in contact komen, want hij doet zijn uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. 

"Jouw wens, mijn missie." - Bas

Bas helpt jou bij het plaatsen van een bestelling van bijvoorbeeld jouw medailles, pins of polsbandjes. Ben je nog niet tevreden met de werktekening? Dat kun je aan hem doorgeven. Hij zorgt er vervolgens voor dat de werktekening wordt aangepast zodat deze perfect voldoet aan jouw wensen. Helemaal goedgekeurd? Super! Bas plaatst de bestelling en houdt jou op de hoogte van de status en de levertijd. 

Deze topper is een heus gezelligheidsdier. Daarom is het geen probleem wanneer je langs wilt komen op ons kantoor, want Bas helpt je graag onder het genot van een kopje koffie.

Marketingmedewerkster Laura verzorgt de website, sociale media en meer!

Laura Loohuis is per 1 oktober begonnen als marketingmedewerkster voor 3 dagen per week. Deze studente Commerciële Economie heeft al aardig wat ervaring opgedaan als Junior Online Marketeer. Ze is tevens een freelance tekstschrijver, waarbij ze op dit moment in haar overige uren onder andere teksten schrijft over dieren – ze weet nu alles over apen! Met haar 27 jaar wil Laura vooral veel leren en meer ervaring opdoen op verschillende aspecten van online marketing, zoals contentmarketing en SEO.

Taken en dagelijkse werkzaamheden

Eén van de belangrijke taken van Laura is het up-to-date houden van onze website. Zo gaat ze alle product-pagina’s langs om te kijken wat er aangepast of vernieuwd moet worden. Daarnaast zal zij ook nieuwe producten zoals PVC emblemen en houten wandborden toevoegen aan ons assortiment. Op deze manier proberen wij jou de beste en meest recente informatie te geven.

“De moeilijkste en leukste uitdaging voor mij is om ervoor te zorgen dat ik kwalitatief sterke en creatieve content kan creëren waardoor de website steeds beter scoort in de organische resultaten Google en het voor de bezoeker leuk is om te lezen.” – Laura

Laura vult niet alleen de website aan met de meest recente en juiste informatie over onze merchandise en promotieartikelen, ook gaat zij zich bezig houden met het schrijven van blogs en nieuwsartikelen. Houdt dus onze website of sociale media in de gaten voor de leukste en meest informatieve artikelen!

Als marketingmedewerkster is het niet alleen belangrijk om de website bij te houden en te vullen, ook de sociale media spelen een rol. Laura stelt de berichten op, plant ze in en zorgt dat alles netjes bij wordt gehouden. Zo ben jij altijd up-to-date van alles rondom onze merchandise.

Direct aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

In Flanders Fields Triathlon
Voor de Triatlon "In Flanders Fields" hebben we siliconen polsbandjes mogen leveren voor alle deelnemers. De goede prijs en korte levertijd...