5 creatieve manieren om medailles te gebruiken

Er zijn veel verschillende redenen om medailles te laten maken. De meest bekende is natuurlijk voor sportevenementen: als prijs. Met medailles geef je je gasten een blijvende herinnering, wat kan bijdragen aan het succes van je evenement. Wij zetten 10 creatieve manieren voor jou op een rij om medailles te maken. Bij Pro-Merchandise kun je makkelijk en snel gepersonaliseerde medailles laten maken!

1. Als prijs voor winnaars van activiteiten

Of het nu gaat om een bingo, een quiz of een speurtocht, medailles zijn een leuke en betaalbare manier om de winnaars van spellen en activiteiten te belonen. Moedig deelnemers aan en eer je winnars met behulp van onze medailles! Bij ons kun je medailles laten maken met je eigen ontwerp, zodat ze extra waardevol zijn voor jouw evenement. 

2. Als herinnering voor deelnemers

Geef medailles als aandenken aan de deelnemers van je event. Het zal deelnemers aanmoedigen om deel te nemen en een blijvende herinnering geven aan je evenement. Kies voor een ontwerp dat past bij het thema van het evenement om het extra speciaal te maken. 

3. Als onderdeel van een goodie bag

Vul je goodie bags met leuke en nuttige spullen, bijvoorbeeld een medaille met het logo van je evenement. Zo hebben deelnemers altijd een aandenken aan het evenement. Pro-Merchandise is jouw one-stop-shop voor deze leuke producten. Vul bijvoorbeeld een tote bag met diverse merchandise producten uit ons assortiment!

4. Als onderdeel van een fundraising-actie

Medailles zijn uitstekende beloningen, zoals je merkt. Laat mensen doneren voor het goede doel en geef ze een medaille als beloning! Dit zal meer mensen stimuleren om een bijdrage te leveren aan jouw fundraiser. Zo is een medaille wederom een tastbare herinnering aan een waardevolle donering. 

 

5. Als onderdeel van een ceremonie

Geef mensen een medaille om ze te eren en te waarderen voor hun diensten en prestaties. Geef bijvoorbeeld medailles aan mensen die een bepaald aantal jaar actief zijn in de organisatie als erkenning voor hun bijdrage aan de organisatie. Met zulke medailles motiveer je mensen om betrokken te blijven en zich in te blijven zetten. 

Medailles hebben eindeloze mogelijkheden

Medailles zijn veelzijdig en kunnen op talloze manieren worden gebruikt. Of het nu gaat gaat om een prijs, als decoratie of als aandenken, medailles voegen een speciaal en persoonlijk tintje toe aan iedere gelegenheid. Bij Pro-Merchandise helpen we jou met het samenstellen en creëren van jouw ideale medaille voor alle gelegenheden. Is een medaille niet precies wat je zoekt? Voor subtielere alternatieven ben je bij ons ook aan het juiste adres; je kunt ook pins maken of buttons bestellen


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

C.V. de Kottelpeern
C.V. de Kottelpeern uit Denekamp hebben ons de opdracht gegeven de onderscheidingen, pins, en buttons te leveren, welke ze gedurende het carnaval aan...