[ACTIE] Werkkleding voor de koude, winterse dagen!

[VERLOPEN] Brrr… it’s cold outside! Het echte winterweer is in aantocht. Hou jezelf en je werknemers daarom droog en warm met deze actie. Bekijk de actie!

Onze mutsen en sjaals zijn nu extra voordelig!

Het is al heerlijk fris buiten en het echte winterweer met sneeuw, ijs en ijzel komt er ook aan. Natuurlijk blijf je bij die temperaturen het liefste in je warme bedje liggen, maar helaas.. je moet aan de bak! Het is daarom belangrijk om jezelf en anderen te beschermen tegen de kou en nattigheid door middel van de juiste werkkleding. Maar welke werkkleding zorgt ervoor dat jij en jouw werknemers bewapend zijn tegen de koude dagen? Wij hebben een kleine selectie voor jou op een rijtje gezet!

Warm blijven met een muts en sjaal

Via ons hoofd verliezen we veel lichaamswarmte. Om dit te voorkomen kies je voor een lekkere, warme wintermuts. Zo blijven de oren en het hoofd heerlijk warm. Laat de mutsen voorzien van jouw logo zodat ze perfect bij de rest van de werkkleding passen. Het grote voordeel van mutsen? Ze zijn ook te dragen onder veiligheidshelmen!

Een belangrijke accessoire die bij de werkkleding vaak wordt vergeten is de sjaal. Super jammer, want een sjaal zorgt ervoor dat de nek en keel lekker warm blijven. Zo voorkom je al snel dingen als verkoudheid waardoor jij en jouw werknemers niet snel ziek thuis zitten! Een sjaal kun je ook heerlijk over een deel van je gezicht trekken waardoor deze extra beschermd is tegen de kou. Vergeet daarom zeker ook geen sjaal aan te schaffen wanneer jij warme werkkleding koopt!

Actie poster werkkleding voor mutsen en sjaals

Klik op de afbeelding en vraag direct jouw sjaals, mutsen en/of andere werkkleding aan!

De winter werkjas mag natuurlijk niet ontbreken

Werken in de kou en nattigheid is nooit een pretje. Maar je kunt het al eenvoudig minder erg maken door een goede winter werkjas aan te hebben! Dit is misschien wel het belangrijkste winter kledingstuk voor werknemers die bijvoorbeeld buiten, in een koude loods of in een koelcel werken. Een water- en winddichte werkjas is een must om de temperaturen in de winter te trotseren.

"Hou jezelf en je werknemers warm met de juiste werkkleding voor de koude, winterse dagen!" – Pro-Merchandise

Het is wel belangrijk dat de jas van jouw werkkleding een goede pasvorm heeft zodat jouw werknemers zich goed kunnen bewegen tijdens de werkzaamheden en dat de jas goed aansluit. Daarnaast moet je erover nadenken of je een reflecterende, vlamvertragende of andere soort werkjas nodig hebt. Er zijn voldoende opties!

De veelzijdigheid van fleece-kleding

Extra warm onder de winterjas is fleece-kleding, heerlijk! Werkkleding van deze stof is onderhoudsvriendelijk, absorbeert geen vocht en zorgt voor een uitstekende isolatie. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk, want fleece werkkleding is gemakkelijk te wassen, rekt of krimpt nauwelijks en droogt snel. En het zit ook nog eens heerlijk! Fleece is vaak lekker zacht, maar ook super praktisch want het heeft slijtvaste eigenschappen waardoor het zeker tegen een stootje kan. Fleece werkkleding zijn er in allerlei soorten en maten. Voor informatie daarover kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

Banner werkkleding bestellen direct hier winter

Eerste hulp bij: werkkleding bestellen

Elk beroep en elke sector hebben verschillende soorten werkkleding nodig. Er zijn dan ook veel opties, wat het moeilijk kan maken om een keuze te maken. Wat welke werkkleding heb jij nou nodig? Welke stof, welke kleuren en waar wil jij jouw logo laten borduren op de werkkleding?

“De keuze is reuze!” – Pro-Merchandise

Wij bieden werkkleding aan voor elk beroep en elke sector. De keuze is reuze! Denk aan t-shirts, polo’s, longsleeve’s, sweaters, hoodies, vesten, fleece-kleding, broeken, jassen, mutsen, petten, sjaals, handschoenen, bodywarmers, schorten.. en alles kan voorzien worden van jouw logo! Het kan daarom goed zijn dat jij niet precies weet wat je moet hebben voor jouw werknemers. Geen probleem, want je mag altijd contact met ons opnemen voor advies door te mailen naar info@pro-merchandise.nl! Of kom gezellig langs voor een kopje koffie op onze nieuwe locatie in Ootmarsum! Dan praten we rustig over de verschillende mogelijkheden en kun je gerust al een paar voorbeelden van werkkleding bekijken in onze showroom.

Voordelen van de juiste werkkleding voor in de winter

Buiten werken in de winter, in een koude loods werken of zelfs in een koelcel werken.. met de juiste werkkleding is dit allemaal geen probleem. Door je werknemers warm genoeg te kleden voorkom je dat ze snel verkouden wordt of de griep krijgt. Dat scheelt je natuurlijk in de kosten. Maar dat is niet het belangrijkste voordeel. Het grootste voordeel is dat de productiviteit omhoog gaat. De functie van werkkleding is om het lichaam zo goed mogelijk te laten presteren tijdens de werkzaamheden. Slecht geïsoleerde kleding of werkkleding die niet ademt zorgen voor frustraties en tegenzin bij jouw werknemers. Dat voorkom je dus door de juiste werkkleding te bestellen.

Blijf jij lekker warm deze winter met de juiste werkkleding?

Bestel vandaag nog jouw werkkleding voor deze en de komende koude winterdagen!


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Ikea
Ikea vestiging Barendrecht was met spoed op zoek naar een klein aantal buttons. Vanwege de urgentie hebben we het verzoek direct in behandeling...