Alles wat je wil weten over buttons!

Hoe kan ik buttons laten maken? Buttons bestellen doe je snel en simpel bij de button specialist uit het oosten. Want buttons kopen doe je makkelijk online bij Pro-Merchandise in Ootmarsum. In allerlei verschillende vormen en maten kun je buttons laten maken. Wij leveren buttons van de beste kwaliteit, gemaakt van dun blikken metaal en de buttons worden full colour bedrukt. Bovendien worden ze op een milieuvriendelijke manier gemaakt. De kunststof beschermlaag is PVC vrij en het papier dat we gebruiken heeft een groen keurmerk. En, ook niet geheel onbelangrijk, buttons zijn gelukkig niet de duurste promotionele artikelen die er zijn en lekker snel leverbaar.

Waar gebruik je buttons voor?

Buttons zijn breed inzetbaar, hebben een hoge attentiewaarde en vallen meteen op omdat je negen van de tien keer buttons full colour laat bedrukken. Zo springen buttons meteen in het oog en dient het doel waar je je buttons in eerste instantie voor ging bestellen. Misschien ken je de band nog. Doe Maar, de nederpop sensatie uit de begin jaren tachtig met onder meer Hennie Vrienten en Ernst Jansz. Deze band ging als een speer en dat zorgde voor flink wat merchandise artikelen die als warme broodjes over de spreekwoordelijke toonbank gingen. Buttons waren niet aan te slepen want In die tijd werden miljoenen- en miljoenen buttons verkocht. Iedere puber en zekers de fans liepen rond  met tal van buttons in allerlei verschillende maten en uitdrukkingen op de jassen en overige kledij. Booming business was het. Maar je kunt ook buttons laten maken voor festivals, congressen, dierentuinen, vakantieparken, souvenirshops, pretparken, feestjes, (verkiezings)campagnes, manifestaties waar je op de buttons je (actie)slogan pontificaal in beeld kunt brengen. Verder voor scholen, universiteiten, voor open dagen, voor bedrijven, allerlei feestjes. Noem maar op, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel buttons voor bestellen.

Wat zijn de standaardformaten van buttons?

Bij Pro-Merchandise hanteren wij in totaal zes standaard formaten wat betreft buttons. Dat zijn de volgende:

  • Ø 25 mm
  • Ø 31 mm
  • Ø 37 mm
  • Ø 50 mm
  • Ø 56 mm
  • Ø 75 mm

Natuurlijk kun je ook custom made buttons laten maken in elke vorm die je wenst. Neem gerust contact op voor de vele mogelijkheden.

Hoe bevestig je buttons?

De normale buttons hebben een standaard bevestiging middels een speldsluiting. Maar tevens zijn andere bevestigingstechnieken mogelijk. Hieronder volgt een opsomming. De mogelijkheden verschillen per grootte van de buttons. Kijk ook zeker bij de desbetreffende button (maat) op de site wat eventueel de extra kosten zijn om het op die gewenste wijze te bevestigen.

Speld: de standaard bevestiging voor elke type button is een speldsluiting. Mogelijk op alle buttons.
Clip: de button blijft middels een clip, die je bevestig aan je shirt, borstzak of jas stevig vastzitten.
Buttons met deze bevestiging zijn ideaal voor kinderen aangezien ze zich niet kunnen prikken. Verkrijgbaar bij de standaard afmetingen van 56 en 37 mm
Pin&Clutch: de buttons met een pin&clutch sluiting zijn voorzien van een kleine pin die je eenvoudig door je kleding kunt steken en dan aan de andere kant vast kunt zetten met de sluiting (clutch). Leverbaar bij de standaard afmetingen van 31 en 25 mm.
Kledingmagneet: bij buttons met kledingmagneet krijg je een dubbele magneet op de achterzijde.
De tweede magneet bevestig je dan achter je kleding. Dit zijn sterke magneten die ervoor zorgt dat de buttons goed blijven zitten. Een mooi en fraai alternatief als je eventueel geen gaatjes in je dure jasje wilt. Verkrijgbaar bij de standaardformaten van 56, 37, 31 en 25 mm.

Nog meer attachments voor buttons!

Maar zoals gezegd worden de meeste buttons geleverd met een standaard speldsluiting.
Er zijn tevens nog andere (bevestigings)technieken mogelijk, waardoor je je buttons bijvoorbeeld op een koelkast kunt ‘plakken’, een spiegel op de achterzijde van de buttons of buttons met een flesopener. Altijd handig om zoiets bij de hand te hebben, vooral die laatste.
Magneet: Buttons met een magneet worden dan voorzien van één magneet aan de achterzijde die je vervolgens op metalen oppervlakten kunt bevestigen. Op het fornuis, koelkast, magnetische schrijf- en wandborden of bijvoorbeeld een afzuigkap. Beschikbaar voor standaardformaten van buttons met de volgende afmetingen van 56, 37, 31 en 25 mm.

Spiegel: In plaats van een speld of magneet kun je ook voor een spiegel kiezen, zodat op de voorzijde een bedrukking komt en de achterzijde wordt afgewerkt met een spiegel. Zodat het een leuk effect krijgt en eventueel handig voor onderweg om je snel even op te tutten. Alleen mogelijk bij de standaardformaten van 75 en 56 mm

Flesopener: deze buttons kun je dus tevens niet opspelden maar ze worden wel voorzien van een flesopener aan de achterzijde. Alleen mogelijk bij buttons van het formaat 56 mm. Zo’n flesopener valt wel op als je ‘m zoekt om bijv. je flesje bier mee te ontkurken.

Waar kan ik buttons laten ontwerpen en bedrukken?

Je eigen buttons laten ontwerpen en je eigen buttons laten bedrukken kan dus snel en eenvoudig bij Pro-Merchandise in Ootmarsum. Laat maar weten wat jij graag op je buttons als bedrukking wilt zien.
Buttons bestellen kan al vanaf slechts 10 stuks. Stuur ons het artwork, logo of tekst. Geef het formaat door, het aantal, de gewenste bevestigingstechniek en overige details en binnen afzienbare tijd krijg je van ons een werktekening. Na akkoord gaan wij met jouw bestelling aan de slag. Buttons vallen niet alleen meteen op maar zijn ook een blijvende herinnering aan dat leuke feestje, evenement of de opening van je bedrijf. De meeste prijzen van buttons staan vermeld op de site van Pro-Merchandise. Kijk voor de juiste prijs bij het formaat button wat je graag wilt bestellen. Betaling is bij ons altijd achteraf dus je hoeft niet vooruit te betalen. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening mits je bestelling boven de € 25 is, anders betaal je €7,95 aan verzendkosten.

Ga nu nog aan de slag om je eigen buttons te maken. De levertijd is niet lang. Normaal gesproken kunnen wij buttons leveren binnen 5 werkdagen. Vanaf 2500 stuks zijn de levertijden van buttons in overleg. Mocht je nog vragen hebben over buttons bestellen, buttons ontwerpen of welke vraag dan ook schroom dan niet om Pro-Merchandise te contacteren. Wij staan je graag te woord via mail of telefoon. Hoe werkt het om je eigen buttons te laten maken? Zo dus….


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

B Undaunted
Voor het kledingmerk B-Undaunted borduren we een zeer gevarieerd assortiment aan kleding. De kleding wordt toegeleverd, en wij voorzien deze van de...