Carnaval komt eraan: vergeet je carnavalsonderscheidingen niet!

Het is een rare tijd waarin iedereen wel toe is aan afleiding.. Wat beter dan jouw leden te verrassen met custom made carnavalsonderscheidingen? Lees nu dit blog!

Custom made carnavalsonderscheidingen laten maken kost tijd. Wees daarom op tijd met het bestellen van jouw onderscheidingen, verenigingskleding, emblemen en dergelijke!

Carnavalsonderscheidingen ten tijde van COVID-19

In februari 2021 staat helaas de boel niet op stelten.. Geen optochten, geen opkomsten, geen gezellige feestvreugde.. Het is een groot gemis. Maar dit gemist kan verlicht worden. Trakteer de leden van jouw vereniging op ietst extra's in de vorm van een carnavalsonderscheiding. Ga daarom nieuwe medailles laten maken met de logo van jouw carnavalsvereniging of wagenbouwvereniging. Of deel pins en speldjes uit. Misschien is het een idee om tijdens de carnavalsperiode jouw leden een gevelvlag van jouw vereniging op te laten hangen? Geef jouw leden iets vrolijks en hoopvols in deze gekke tijden met custom made carnavalsonderscheidingen!

Carnavalsonderscheidingen bestellen en laten maken

Carnavalsonderscheidingen laten maken?

Carnavalsmedailles, pins en speldjes, emblemen, buttons.. Er zijn een tal aan typen carnavalsonderscheidingen die jouw vereniging kan gebruiken tijdens het aankomende carnavalsseizoen. Wij hebben ze voor jou op een rij gezet in een checklist, zodat er geen een vergeten wordt!

⇒ 1 Originele carnavalsmedaille laten maken

Vaak hoor je de carnavalsvierders al van een grote afstand aankomen lopen door het ‘kling-kling-kling’ van de carnavalsonderscheidingen. Deze traditiegetrouwe carnavalsmedaille mag dus echt niet ontbreken tijdens de carnavalsperiode. En wat is er nou mooier dan carnavalsonderscheidingen die perfect past bij jouw vereniging? Zo kun je medailles laten maken geheel naar eigen ontwerp.

Je hebt de keuze uit een zacht emaille, print of plastic medaille of carnavalsonderscheiding. Bij een emaille medaille wordt jouw ontwerp als een lijntekening op een metalen plaat uitgezet en ingekleurd met verf of poederlak. Hierbij is het belangrijk om te weten dat er geen schaduweffecten en kleurverlopen te creëren zijn. Dit kan wel bij een print medaille waarbij jouw ontwerp fullcolour geproduceerd wordt. Vervolgens kun je ook jouw carnavalsonderscheiding in de vorm van een plastic medaille laten maken. Deze laatste is de meest voordelige versie van een carnavalsmedaille en wordt veelal gebruikt voor de kleinere budgetten, of om uit te delen bij een schoolcarnaval.

Deze carnavalsonderscheidingen zijn in vele soorten en maten te bestellen. De medailles zijn uniek omdat ze geheel naar jouw wens zijn gemaakt. Heeft jouw vereniging nog geen eigen ontwerp? Dan kun je jouw carnavalsmedaille laten ontwerpen door onze ervaren ontwerpers. Bestel nu nog jouw carnavalsonderscheiding door het aanvraagformulier in te vullen en ontvang direct een offerte inclusief werktekening.

Emaille medailles carnaval

⇒ 2 Vergeet de pins en speldjes niet!

De tenues van de leden van jouw carnavalsvereniging zijn niet compleet zonder de volgende carnavalsonderscheidingen: pins en speldjes. De carnaval pins laten duidelijk zien bij welke vereniging jij hoort en het zijn unieke herinneringen aan elke carnavalsperiode. Of ze showen de vriendschap tussen bevriende leden van diverse verenigingen en carnavalsgroepen. Net als de carnavalsmedailles kun je deze carnavalsonderscheidingen geheel naar eigen ontwerp laten maken. Zo kun je ze zó laten maken dat ze perfect bij de medailles passen.

Pins zijn te bestellen als zacht of hard emaille pins, print pins of geslagen pins. Kijk voor alle opties van deze carnavalsonderscheiding op de productpagina van de pins en speldjes.

⇒ 3 Misschien wel de belangrijkste carnavalsonderscheiding: de prinsenketting

Een prins carnaval is geen carnavalsprins zonder een prinsenketting. Deze carnavalsonderscheiding is een must voor iedere vereniging. Een prinsenketting of carnaval ketting voor de adjudant is net als de voorgaande benoemde carnavalsonderscheidingen geheel naar eigen ontwerp te bestellen. De Prins en Adjudant kunnen op deze manier een unieke carnavalsonderscheiding laten ontwerpen en laten maken waardoor zij het carnavalsseizoen top kunnen starten.

"De Prins en Adjudant vinden het prachtig. We zullen jullie naam zeker onthouden." – C.V. de Noamatters

Een ereketting voor de prins en adjudant is een niet te missen carnavalsonderscheiding. Deze mag daarom zeker niet vergeten worden. Je kunt de carnavalsonderscheidingen zo uitgebreid personaliseren als je maar wilt, maar dan moet je ze wel op tijd betellen! Neem daarom nu contact met ons op.

⇒ 4 Versier je kleding met carnavalsemblemen en badges

Jouw kiel is niet compleet zonder de emblemen in de stijl van jouw stad, dorp of vereniging. Laat zien waar je vandaan komt of waar je bij hoort door deze carnavalsonderscheidingen te bestellen en uit te delen aan jouw leden, vrienden of klanten voor op hun outfit. Laat daarom carnaval emblemen maken met bijvoorbeeld het logo van de vereniging of met hetzelfde design als jouw andere carnavalsonderscheidingen voor een mooi geheel.

De badges zijn met verschillende technieken te maken en kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kun jij deze carnavalsonderscheidingen bevestigen op je jasje, kiel, broek of misschien wel op een sjaal of ander kledingstuk naar keuze!

⇒ 5 Verenigingskleding laten borduren of bedrukken

Naast het plaatsen van emblemen is het ook mogelijk om verenigingskleding te laten borduren of bedrukken. Denk aan lekkere warme geborduurde mutsen of gebreide beanies voor de koude dagen (en nachten). En als je dan toch bezig bent, vergeet de bijpassende sjaals en/of handschoenen niet! Maar jouw leden van de vereniging kunnen natuurlijk ook niet zonder een geborduurde jas, slipjas of blouse toch? Naast alle 'standaard' carnavalsonderscheidingen kom je met professionele geborduurde kleding of bedrukte kleding goed voor de dag.

⇒ 6 Carnaval buttons: carnavalsonderscheidingen om uit te delen

Jij bent trots op jouw carnavalsvereniging en dat wil je natuurlijk graag laten zien! Met een carnavals buttons kun je dit perfect doen. Daarnaast zijn deze carnavalsonderscheidingen ook erg leuk om uit te delen tijdens het carnaval om promotie te maken of misschien wel om nieuwe leden te werven? De carnavalsonderscheidingen zijn te bestellen in verschillende formaten geheel naar eigen ontwerp. Standaard bevestig je ze door middel van een speldsluiting, maar er zijn op aanvraag ook andere manieren mogelijk. Misschien is het ook wel handig om van de buttons flesopeners te maken zodat je eenvoudig tijdens carnaval de nodige bierflesjes kunt openen. Maak jouw keuze, kies het ontwerp en bestel nu nog deze carnavalsonderscheidingen.

Wanneer jij te laat jouw carnavalsonderscheidingen koopt kan het zijn dat deze niet op tijd geleverd kunnen worden. Wees er daarom NU al bij! Lees snel verder of neem dan contact op via info@pro-merchandise.nl en dan hoor jij precies wat wij nog voor jou kunnen betekenen! Of bel naar: 06-54715371.

carnavalsbuttons bestellen

Carnavalsonderscheidingen kopen nu het nog kan? Wees er snel bij!

Vier carnaval in stijl met de meest unieke en originele carnavalsonderscheidingen. Laat een carnavalsmedaille ontwerpen, bestel jouw carnaval pins en prinsenketting, koop emblemen en buttons en jouw vereniging is helemaal klaar voor het aankomende carnavalsseizoen! Het feest is zonder deze carnavalsonderscheidingen niet compleet. Wees er daarom snel bij en koop jouw carnavalsonderscheidingen nu!


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

C.V. de Gaffel Aoskes
De Gaffel Aoskes, de grootste carnavalsvereniging uit Losser, heeft ons opdracht gegeven om diverse vormen van merchandise te verzorgen. Het betrof...