Custom Made Handdoeken

Op zoek naar custom made bedrukte handdoeken of wil je toch liever standaard handdoeken bedrukken of borduren met je eigen logo? Er is de wereld aan handdoeken verkrijgbaar. In allerlei kleuren, in allerlei formaten en in allerlei diktes. Middels deze blog willen wij jou een beetje wegwijs maken in het land der handdoeken. Wij pakken de spreekwoordelijke handdoek op!

 

Welke soorten handdoeken zijn er?

Er zijn ontzettend veel soorten handdoeken. In verschillende soorten en maten. Je hebt kleine handdoekjes voor het drogen van de handen na bijvoorbeeld wc-bezoek. De huis-tuin- en keuken handdoek. Grote strandlakens, hamam doeken, custom made handdoeken met je favoriete popgroep of sportclub er op gedrukt, en nog zoveel meer. Je kunt handdoeken eenvoudig personaliseren door je logo of naam te borduren maar je kunt ook je handdoeken custom made laten maken en middels sublimatiedruk all-over printen.

Grofweg worden de volgende standaard maten meestal gebruikt:

-       50x30cm (keuken handdoeken)

-       100x50cm (droogdoeken)

-       130x30cm (fitnesshanddoeken)

-       140x70cm (mid-size strandlaken)

-       180x100cm (large strandlaken)

 

Handdoeken laten maken

Alles wat standaard is valt niet op. Maar laat jij jouw handdoeken bedrukken of borduren dan wordt ineens zo’n dagelijks gebruiksartikel eentje die opvalt tussen al die kleurloze handdoeken. Niet voor niets vind je in hotels, bij sportclubs, sauna’s, gezondheidscentra handdoeken met een geborduurd logo of custom made bedrukte handdoeken. Want zo’n handdoek valt op, je laat tevens je huisstijl zien en geef je een handdoek weg als relatiegeschenk reken er dan maar op dat je naamsbekendheid groeit. Het is statistisch bewezen als mensen je logo en/of naam wekelijks zien ze jouw bedrijf niet snel zullen vergeten. Herhaling is de kracht van reclame en zeker op geborduurde of custom made bedrukte handdoeken.

Wat kost nou een handdoek?

Het is lastig om standaardprijzen te hanteren. Het hangt van meerdere factoren af wat uiteindelijk de prijs van een handdoek bepaalt. Bijvoorbeeld al het feit of je handdoeken wilt laten borduren of toch laten bedrukken. Wat voor soort handdoek wil je, welke grammage mag de handdoek zijn? Welk aantal en hoe groot mag de handdoek zijn? Welk ontwerp geniet je voorkeur en hoe groot of klein mag deze op de handdoek komen. Hieronder geven wij jou enige informatie over custom made handdoeken laten bedrukken en handdoeken borduren. De twee meest voorkomende bedrukkingstechnieken.

 

Handdoeken custom made laten bedrukken

De bedrukkingstechniek die steeds meer aan populariteit wint. Want voor een relatief klein aantal kun je reeds een full colour bedrukte, custom made handdoek laten maken. All-over bedrukking middels meestal sublimatiedruk. Vooral in de Fan-merchandise wereld een product wat als zoete broodjes over de toonbank vliegt. Want wie wil er nou niet een full colour handdoek van haar of zijn favoriete popgroep. Dan droog je je lichaam toch net even wat fijner af, of niet dan? Veel heb je niet nodig om je eigen handdoek te ontwerpen. Het logo wat je graag op de handdoeken wil hebben, het aantal. Welke kleur handdoek. Bijna alle kleuren en maten zijn beschikbaar.

Er zijn veel mogelijkheden om custom made handdoeken te laten bedrukken. Wil je binnen je bedrijf iedereen met een eigen naam is dat natuurlijk mogelijk. Je kunt handdoeken echt bijzonder mooi personaliseren geheel naar je eigen wensen.

 

Levertijden voor custom made handdoeken

De levertermijn van bedrukte, custom made handdoeken is na vrijgave van de werktekening ca. 4-5 weken. Bij geborduurde handdoeken meestal ca. 2 weken. Laat je verrassen wat er allemaal mogelijk is.

Handdoeken laten borduren

Zoveel handdoeken, zoveel mogelijkheid om ze te personaliseren. Waar de één zweert bij custom made handdoeken te laten bedrukken blijft handdoeken borduren tevens onverminderd populair. Handdoeken borduren kan natuurlijk voor je bedrijf, vereniging of als extra cadeau bij een kerstpakket of relatiegeschenk. Borduren op handdoeken kan heel subtiel of heel groot, net wat je zelf het liefste ziet. Door middel van geavanceerde borduurmachines kunnen wij handdoeken borduren tot wel liefst 15 kleuren. Bijna alles is mogelijk. Natuurlijk kunnen wij op elke handdoek een andere naam borduren. Ook bij handdoeken borduren kunnen wij geen standaard prijslijst hanteren. Het hangt af van de grootte en dikte van de handdoek. Het formaat en aantal. Hoeveel kleuren je wilt laten borduren op je handdoeken en hoe groot of klein het mag zijn. Maar met professionele borduurmachines is handdoeken borduren een koud kunstje. Dat droogt net even lekkerder af. Want geborduurde handdoeken kunnen net als bedrukte handdoeken net zo vaak gewassen worden als je zelf wilt. De levertermijn is meestal na akkoord op de borduurkaart ca. 2 tot 3 weken afhankelijk van het aantal. Bovendien kun je ook zelf handdoeken aanleveren, dan borduren wij graag jouw logo of naam op de handdoek.

 

 


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

KOSC
Aan de Ootmarsumse voetbalvereniging KOSC hebben we een groot aantal gegraveerde laserplaatejs geleverd, welke op bokalen worden geplakt die worden...