Inspirerende en originele relatiegeschenken voor 2021

Oké, om maar met de deur in huis te vallen.. 2020 was door de pandemie voor velen gewoonweg géén leuk jaar. Maar op het gebied van relatiegeschenken zorgde dit wel voor nieuwe ontwikkelingen. Wij zaten op de eerste rij en willen graag de meest inspirerende en originele relatiegeschenken met jou delen!

Dit zijn dé relatiegeschenken trends van 2021

2021 is nog maar net begonnen voor ons gevoel, maar wij kunnen toch al snel nieuwe, creatieve trends ontdekken in de wereld van de relatiegeschenken en merchandise! Aan gave opdrachten ontbrak het ons gelukkig niet, waarvoor we iedereen ontzettend dankbaar zijn. Maar ook dit jaar willen we nog meer gaan knallen! Jij toch ook? Bekijk zelf de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken en doe inspiratie op.

Duurzaamheid als prioriteit

Duurzaamheid is trend die de laatste jaren al niet meer weg te denken is uit de wereld van de merchandise. Zo kwam dit nog voor in ons blog van vorig jaar, over de merchandise trends van 2020. Hier spraken we vooral van houten medailles. Maar de trend heeft ook haar weg gevonden in de wereld van de relatiegeschenken. Hoe? Nou, neem eens een voorbeeld aan een bamboe waterfles of duurzame aluminium waterflessen. Maar ook houten serveerplankjes en kaasplanken met logo waren favoriete weggevers. En vergeet ook niet hetgeen waar je dagelijks jouw koffie uit drinkt: een duurzame mok met bedrukking.

Thuiswerkpakketten

Het heeft zijn voor- en nadelen, dat thuiswerken. Een nadeel kon bijvoorbeeld zijn dat je toch net niet de juiste 'gereedschappen' had thuis om jouw werkplek in te richten. Niet voor niets dat er thuiswerkpakketten werden bezorgd bij werknemers. Hierin zaten bijvoorbeeld handige gadgets zoals een bureauoplader voor de telefoon, omdat je toch opeens vaker moet bellen of appen in plaats van even iemand erbij kan roepen. En denk eens aan de simpele dingen, die je thuis misschien niet hebt zoals pennen met logo of notitieboekjes.

Voorbeelden relatiegeschenken trends 2021

Relatiegeschenken voor jouw werknemers, doe er je voordeel mee!

Gelukkig zien wij dat jullie echt oog hebben voor jullie werknemers. Wij worden hier happy van, want dat betekent voor ons dat wij aan de slag mogen gaan met mooie projecten. Doe zelf eens inspiratie op!

De "komt-altijd-van-pas" relatiegeschenken

Naast de hierboven genoemde mokken, pennen en notitieboekjes, zijn er natuurlijk buiten kantoorgerelateerde relatiegeschenken ook andere leuke producten die altijd wel van pas komen. Zo leveren wij ook regelmatig custom made flesopeners aan bedrijven die deze vervolgens verspreiden onder hun klanten en medewerkers. En ook aanstekers en bierviltjes met logo zijn bij velen welkom. 

Zomerse geschenken

Dit zijn relatiegeschenken die geen overbodige luxe zijn voor jouw medewerkers in de zomer. Waar je aan moet denken? Wij hebben al meerdere "zomerpakketten" geleverd aan verschillende klanten, die daarmee hun werknemers hebben voorzien van een koeltas of koelbox, lunchbox, thermosfles of waterfles en zonnenbril met logo. Zo'n lunchbox of koel(rug)tas komt altijd van pas, maar zéker bij werknemers die vaak onderweg zijn of bijvoorbeeld buiten of op de bouw aan het werk zijn. Hun drankjes en lunch blijven heerlijk koel. En dat werkt natuurlijk veel lekkerder!

voorbeelden relatiegeschenken voor werknemers

Tip: verruiming van de werkkostenregeling in 2021

Vorig jaar zagen we al een verruiming van de WKR, maar ook dit jaar is deze weer verruimt van maar liefst 1,7% naar 3,0% (tot een gezamenlijke loonsom van €400.000). Via de werkkosten-regeling kunnen werkgevers onbelaste vergoedingen aan werknemers geven. Geef jouw werknemers dus wat extra's dit jaar, nu alle bedrijfsuitjes niet door kunnen gaan, zoals thuiswerkpakketten en andere bedanktgeschenken! Weten wat jouw opties zijn? Neem contact met ons op!


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Grafisch ontwerp Moniek Peijnenburg
Nette naambadges hebben we geleverd, voor Grafisch ontwerpbureau Moniek Peijnenburg. De levertijd was een uitdaging, maar probleemloos...