Je eigen kleding (laten) ontwerpen en borduren

Je wilt je kleding laten borduren en/of bedrukken, merklabels in je kleding of wil je jouw kledingpakket uitbreiden met bijvoorbeeld geborduurde beanies of petten? Er zijn tal van mogelijkheden om kleding van jouw logo of ontwerp te laten voorzien. Je kan kleding laten borduren maar bijvoorbeeld ook voorzien van full colour PVC Patches, eventueel met klittenband. Bijvoorbeeld in de dienstverlenende sector is dit reeds gemeengoed

Verschillende typen kleding laten borduren en/of bedrukken

Het is mogelijk om op verschillende manieren je bedrukte kleding aan te schaffen. Je kunt kiezen om je eigen kleding aan te leveren omdat je al jarenlang werkt met een bepaalde leverancier maar die geen mogelijkheid heeft om deze te laten bedrukken cq te borduren. Wil je ontzorgd worden kun je er voor kiezen om je kleding en het borduren er van compleet te laten verzorgen. Geborduurde kleding gaat lang mee.

Je kunt verschillende soorten kleding laten borduren en/of bedrukken. Verschillende toonaangevende merken zoals Dassy, Tricorp, New Wave, Stanley/Stella, Santino, Printer etc. hebben prachtige collecties waar jij uit kunt kiezen. Veel is er mogelijk, het is allang niet meer het standaardgamma wat deze partners aanbieden.

Er is veel keus, iedere doelgroep heeft zijn of haar eigen (merk)kleding. Want naast bedrijfs- en werkkledij kun je ook denken aan kleding voor carnavalsverenigingen en sportteams. Kleding laten borduren en kleding laten bedrukken kan dus op verschillende manieren.

Wat kost het om kleding te borduren?

Zoals elk bedrijf, vereniging of club uniek is, zo zijn ook de diverse borduringen en bedrukkingen die je op jouw kleding tevens niet standaard. Omdat het vaak om custom made handwerk gaat. Je wilt door je bedrukking op je (werk)kledij je onderscheiden van de massa. Verzorgde kleding geeft jouw toeschouwer het idee dat je serieus met je vak of sport bezig bent. Het geeft vertrouwen en je straalt door je kleding en de mooie borduringen en bedrukkingen een bepaalde vorm van professionaliteit uit. Daarom is het lastig om een standaard prijslijst te overleggen.

De prijzen worden op maat gemaakt. Dat heeft alles te maken met ondermeer de grootte van de bedrukking, het aantal kledingstukken dat je wilt borduren of bedrukken, het soort kledingstuk, het ontwerp en de positie van de borduursels. Wil jij je logo en/of ontwerp slechts 1x op de jas of ook graag op de schouder en wellicht op de rugzijde. Je snapt dat al deze factoren invloed heeft op de prijzen. Van te voren krijg je daarom een scherpe offerte, geen verrassingen achteraf op de factuur. Want zo zijn wij hier in het Oosten niet met elkaar getrouwd.

Kleding laten borduren met logo of eigen ontwerp?

Normaal gesproken hebben de meeste bedrijven en/of verenigingen de logo’s al kant en klaar liggen aangezien ze eerder kleding hebben laten bedrukken en/of borduren. Echter, mocht dit voor jou of jouw bedrijf een probleem zijn – geen probleem. Bij Pro-Merchandise helpen wij jou graag om een passend ontwerp te maken. Advies op maat en natuurlijk kleding op en van de juiste maat. Borduren gaat met garen van hoogwaardig kwaliteit, er is altijd een passende kleur garen die match met jouw (bedrijfs)kleuren. Het borduren gaat met verschillende geavanceerde borduurmachines, computergestuurd, die ervoor zorgen dat zowel kleine- alsmede grote oplages aan kleding snel en vakkundig kan worden geborduurd.

Zoveel wensen, zoveel kleding

Zoals al eerder vermeld. Je mag zelf je kleding aanleveren of een keuze maken uit het ruime assortiment die wij aanbieden. Door de jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners is het ondertussen bekend waar Abraham de mosterd haalt. Vermeld je wensen en samen komen wij bij het juiste kledingstuk uit. Vervolgens kun je deze laten borduren en/of bedrukken. Vandaag de dag is het naaien van custom made merklabels in je eigen (werk)kleding ook iets wat steeds meer aan populariteit wint. Hoe gaaf is dat, in je kleding je eigen merklabeltje. Weer iets wat jouw kleding uniek maakt en persoonlijk. Kleren maken de man en natuurlijk ook de vrouw. Wij maken alleen onderscheid in kleding laten borduren of kleding laten bedrukken. Een combinatie van beide bedrukkingstechnieken is ook mogelijk.

Kleding laten bedrukken

De naam vermoed het al en inderdaad zijn wij tevens totaalleverancier voor ondermeer de Merchandise industrie. Als het nu gaat om de bekende artiesten en bands van Nederland en internationaal, de lokale sportverenigingen alsmede carnavalminnend Nederland. Het drukken van petten, t-shirts, hoodies, tote-bags, carnavalskledij kent al lang geen geheimen meer.

Mocht je deze zomer op een festival lopen, weet dan dat veel van de bedrukte t-shirts, petjes en hoodies uit het mooie Oosten komen. Een teken aan de wand dat het met de kwaliteit wel snor zit. Naast borduren is kleding bedrukken middels transfers of andere technieken tevens een absolute aanrader. Niet iedereen houdt van geborduurde logo’s en wil liever zijn of haar full colour logo liever op een andere manier gedrukt zien. Dat kan.

Er zijn gewoon legio mogelijkheden voor het laten bedrukken van je kleding. Als het nu gaat om simpele t-shirts tot complete outfits. De mogelijkheden zijn, nogmaals,  eindeloos. Van merklabels tot gewoven of geborduurde emblemen tot volledig custom made kleding. Laat je verrassen, neem kontakt op met Pro-Merchandise uit Ootmarsum. De specialisten op het gebied van kleding laten bedrukken en borduren.


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Alfa College
Voor het Alfa College hebben we unieke buttons mogen leveren. Met onze korte levertijden op buttons (standaard ca. 3-4 werkdagen, en soms zelfs...