Medailles 6 antwoorden op vragen over medailles

Jij bent op zoek naar medailles maar je weet niet precies hoe je dat moet aanpakken? Waar kun je medailles kopen, hoe ontwerp je nou je eigen medailles? Ben ik daar bij Pro-Merchandise aan het juiste adres? Vanaf welk aantal kun je eigenlijk medailles laten maken?
Kan ik ook custom made medailles laten maken voor carnaval of een ander leuk evenement?

Wat is er allemaal mogelijk? Op al deze vragen, en meer, geven wij jou graag de antwoorden.

 

 

Medailles kopen, kan dat ook online?

Ja hoor, geen probleem! Online koop je simpel en eenvoudig de mooiste medailles, zo lang je maar weet waar je digitaal kunt winkelen en waar je bij online shoppen zeker op moet letten.

Want je kunt medailles via de digitale snelweg bestellen maar je bent tevens van harte welkom, zonder afspraak, bij ons aan de Tijinkskamp 2a. Een kop koffie of thee is snel gezet terwijl wij jou ondertussen bijpraten over medailles en aanverwante artikelen. Tevens laat je heel eenvoudig de medailles ontwerpen door ons.

 

Medailles zijn er zeker alleen in goud, zilver of brons te krijgen?

Dat zou je misschien denken als je afgelopen zomer naar de Olympische spelen zat te kijken of een ander (sport)evenement op TV zag. Daar krijgen meestal alleen de winnaars een gouden medaille omgehangen. Of zilveren- of bronzen medailles als ze tweede of derde zijn geworden.

Maar je hebt zoveel meer mogelijkheden als het gaat om medailles. Bij Pro-merchandise maken wij diverse medailles, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij hebben het even op een rijtje gezet.

-        Emaille medailles, in goud, zilver en brons (maar ook allerlei andere metaalkleur variaties)

-        Houten medailles met lasergravures

-        RVS of Aluminium medailles met daarop een print en epoxy afwerking

-        En vele andere varianten van bovenstaande medailles.

Ere wie ere toekomt. Je hebt ze in alle soorten en maten. Groot, klein, enkel- of dubbelzijdig. Bijna alles kan met custom made medailles. Nogmaals laat je verrassen en goed informeren door de enthousiaste medewerkers van Pro-Merchandise.

 

Medailles laten maken Pro-merchandise

 

Standaard afmetingen zijn er dus niet bij Medailles?

Néé joh. Dat was misschien vroeger als je op de jaarlijkse sportdag van school een “recht toe-recht aan medaille” kreeg omgehangen. Van die niks geen-poespas-aan medailles met een leuke afbeelding er op. Waar op zich natuurlijk niets mis mee is (voor de juiste gelegenheden maken wij die ook nog altijd!). Echter gaan we bij Pro-Merchandise het liefst voor Next Level! Carnavals- en sportmedailles in eigen vorm, kleur, en uitvoering, dat is wel waar onze grootste passie ligt. Geen standaard afmetingen meer, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Medailles 2.0, noemen we ze ook wel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Je wilt medailles bestellen, maar hoe?

Je eigen medailles laten maken is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Je moet alleen even weten waar je moet zijn en aangezien je deze blog leest weet je ondertussen wel waar je moet wezen. Natuurlijk bij Pro-Merchandise in Ootmarsum, de custom made specialisten uit het Oosten. Zo vaak kloppen wij ons zelf niet op de borst, maar wij hebben de laatste jaren mooie exemplaren gemaakt. Al zeggen wij het zelf, niet geheel onbescheiden. Nuchter als we zijn haha..maar ook creatief, professioneel, flexibel en uniek. Medailles laten ontwerpen kan al in kleine aantallen, vanaf 25 stuks zijn er reeds medailles te koop. De prijs voor medailles hangt af van diverse factoren. Het aantal, welk materiaal, afmetingen, aantal kleuren. Het mooie is: we kunnen ook medailles ontwerpen o.b.v. het voor jou beschikbare budget. Zo haal je altijd het maximale resultaat uit je middelen. Zoveel wegen er naar Rome leiden zoveel medailles zijn er ook. Laat je vakkundig adviseren. Samen komen wij er altijd uit. Dan zul je zien dat medailles bestellen een fluitje van een cent is.

 

Kan ik zelf mijn medailles ontwerpen?


Als je handig bent met de muis en grafische programma’s dan ontwerp je zelf je eigen custom made medailles. Maar ben je dat nou niet? Ook geen enkel probleem. Stuur je logo en ideeën naar ons op en wij maken een voorsteltekening voor je. Zo komen jouw idee van medailles al reeds tot leven op het spreekwoordelijke papier. En een tip van onze kant, neem gewoon contact op met Pro-Merchandise uit Ootmarsum, je zit nu toch al op onze site. De medaille- en custom made specialisten uit het Oosten. Succes gegarandeerd met alleen maar winnaars!

 

Waar kan ik prijzen zien van Medailles?

Aangezien wij (bijna) alleen custom made medailles aanbieden hebben wij geen standaard prijslijst maar het voordeel is dat wij razendsnel op jouw vragen reageren. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte op. Je hoeft tevens niets vooruit te betalen bij Pro-Merchandise als je éénmaal je keus hebt gemaakt. Betalen gaat bij ons namelijk achteraf. Nog weer zo’n voordeel van medailles bestellen bij Pro-Merchandise.

 


Direct aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

KOSC
Aan de Ootmarsumse voetbalvereniging KOSC hebben we een groot aantal gegraveerde laserplaatejs geleverd, welke op bokalen worden geplakt die worden...