Medailles laten maken

Leuk dat je er bent. Je bent op zoek naar unieke medailles. Je hebt vast en zeker op een zoekmachine: ‘medailles laten maken’ ingetoetst en zo ben je bij Pro-Merchandise uitgekomen. Anders was je nu niet op onze site aan het rondneuzen, of hebben wij dat mis? In ieder geval gefeliciteerd! Uitstekende keus, want wij zij de specialisten op het gebied van custom made medailles laten maken. Ook al komen wij uit het Oosten en blijven wij altijd bescheiden, echter na al die jaren ervaring en duizenden soorten medailles te hebben verkocht weten wij ondertussen wel dat wij mooie en unieke medailles fabriceren. En altijd een medaille die past binnen je budget, ook niet onbelangrijk.

Medailles laten maken voor carnaval

Van je hobby je werk maken. Eigenlijk is dat hoe ons bedrijf is ontstaan. Van vroeger uit lieten wij als carnavalsvereniging ieder jaar onze medailles en pins maken via een tussenpersoon. Deze beste man reisde ieder jaar een paar keer naar China en bestelde daar in het andere Oosten onze medailles. Maar je weet zoals het gaat, het ging een keer mis. Deze wereldreiziger besloot ineens thuis te blijven en de Othmarridders in Ootmarsum leken zonder medailles te komen zitten want wie kon er nu in de gauwigheid nog even onze unieke medailles laten maken? Uiteindelijk besloten wij om zelf de koe bij de horens te vatten en zo is min of meer Pro-Merchandise ter wereld gekomen.
Want al gauw kreeg Carnaval-minnend Nederland in de gaten dat je uitstekend in Ootmarsum je medailles laten maken kon voor scherpe prijzen en misschien nog belangrijker, voor het beste resultaat.

Online medailles laten maken

Medailles kopen, kan dat wel online? Natuurlijk ben je altijd welkom bij ons aan de Tijinkskamp 2a waar je tevens een legio aan reeds gemaakte medailles kunt bekijken en zodat je meteen weet wat er allemaal te koop is op het gebied van custom made medailles. Bovendien hebben we lekkere bonenkoffie maar een kopje thee mag ook. Geen probleem. Maar de ervaring leert dat je prima online je medailles kunt bestellen. Als je maar weet wat je wilt, samen komen wij er altijd uit. Ook als je bijvoorbeeld niet weet hoe je je medailles moet ontwerpen. Wellicht ben jij dit jaar opgezadeld om voor de carnaval of bijvoorbeeld een ander evenement de medailles te bestellen. Als je al de logo’s hebt, ongeveer weet wat je erop wilt hebben, het aantal medailles, formaat van de medailles en welk lint (wellicht wel custom made) aan de medailles moeten komen te hangen ben je al een heel eind in de juiste richting. Zo wordt medailles bestellen een fluitje van een cent.

Custom medailles laten maken

Tuurlijk kun je tevens standaard medailles kopen. In goud- zilver en brons. Als je binnen 2 weken of op het laatste moment nog medailles wilt bestellen. Dat is mogelijk. Maar als je toch de tijd hebt ga dan voor je eigen custom made medailles. Normaal gesproken hebben wij na goedkeuring van de werktekening van de medailles ca. 4 tot 5 weken nodig wanneer wij de medailles voor jou in huis hebben. Custom made medailles zijn al mogelijk vanaf 25 stuks. Aangezien negen van de 10 medailles die wij verkopen custom made medailles zijn hebben wij geen prijslijst op onze site staan. Om de simpele reden dat bijna geen enkele medaille een standaarduitvoering heeft. Voordeel is wel, wij zijn snel van taal en antwoord. Komen altijd met een goed voorstel zodat jij snel en simpel je medailles kunt bestellen.

Prijzen medailles laten maken

Je hoeft, als je medailles wilt bestellen, niets vooruit te betalen. Je betaalt pas als jij je medailles in handen hebt, achteraf dus. Tevens rekenen wij boven een orderwaarde van € 75,- geen verzendkosten. Dat kan flink schelen, want vooral 2D custom made medailles, wegen best wel zwaar en dan loopt het qua verzendkosten al snel behoorlijk op. Maar dan hoef jij je daar in ieder geval niet druk over te maken, alleen over je medailles.

Kortom, als je medailles wilt bestellen en die bovendien uniek in haar soort moeten zijn ben je bij Pro-Merchandise aan het juiste adres om jouw medailles te bestellen.

 


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

T.K.V. de Rockets
Aan de Hamse (BE) carnavalsvereniging T.K.V. de Rockets hebben we diverse vormen van merchandise geleverd. Het betreft pins voor de jubilerende...