Merchandise producten verkopen over de grens met onze Duitse website

Naast dat wij merchandise maken voor klanten in Nederland en België, gaan wij nu ook merchandise maken voor Duitse klanten met de lancering van onze Duitstalige website!

Tijd voor de volgende stap..

..in de richting van onze ooster-buren. Wij leveren op dit moment merchandise aan klanten in Nederland, maar ook in België. Maar toen de Nederlandse regering de eerste coronamaatregelen invoerde, hebben hebben wij direct besloten om te beginnen met het creëren van een Duitse variant van onze website. Alle teksten moesten vertaald worden en vervolgens geplaatst worden. Niet alles liep even soepel, maar we zijn er. Want op dit moment staat www.pro-merchandise.de live!

Merchandise maken in Duitsland

Nieuwe merchandise producten

We hebben niet stilgezeten. Zo hebben wij niet alleen de Duitse website gelanceerd, ook hebben wij nieuwe merchandise producten toegevoegd aan de Nederlandse website. Hieronder lees je in het kort welke merchandise dit is. Klik op de links om meer te lezen over de producten en om voorbeelden te bekijken.

En binnenkort wordt onze website ook aangevuld met informatie over: onderzetters, biervilten, fansjaals, beanies, custom made caps (petten), textiel polsbandjes en tyvec polsbandjes. Deze merchandise is natuurlijk al wel bij ons te bestellen.


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Hardloopclub Engelen
De Engelenrun, een nieuw hardloopevent in Engelen. Voor deze run hebben we de medailles mogen leveren voor de deelnemers. Geheel op maat gemaakte...