Merklabels? Dit moet je weten!

Je eigen merklabels maken? Hoe gaaf zou dat zijn? Maar kan dat eigenlijk wel? Natuurlijk! Pro-Merchandise wil je daar graag bij helpen. Bestel bij ons je eigen gepersonaliseerde merklabels! Simpel en eenvoudig.

Welke merklabels kun je laten maken?

Merklabels zijn er in alle kleuren, soorten en formaten. De meest voorkomende merklabels bij Pro-Merchandise zijn de volgende:

·       Metalen Labels: Merklabels gemaakt van metaal of aluminium. In verschillende diktes en formaten verkrijgbaar. Reeds mogelijk vanaf kleine aantallen. Custom made metalen labels in 2D of 3D, emaille uitvoering of gewoon bedrukt.

·       PVC Labels: Gegoten merklabels van PVC in 2D of 3D reliëf. Tevens mogelijk vanaf slechts 25 stuks. Echte eye-catchers, een streling voor het oplettende oog.

·       Kledinglabels: met stoffen labels maak je (werk)kleding extra bijzonder en nog persoonlijker door je eigen merklabels in de kleding te naaien of te strijken.

·       Leren Labels: Gemaakt van echt leer. Robuuste merklabel. Voor diverse doeleinden geschikt, custommized je product met deze stoere merklabels.

Merklabels kleding private label

Merklabels, waarvoor zijn te gebruiken?

Gepersonaliseerde merklabels, ook wel brand labels genoemd, worden veelal gebruikt om jouw merk, indentiteit of logo op een unieke wijze te ‘branden’, te presenteren. Zodat het opvalt, compleet anders is dan de doorsnee reclame-uiting. Je laat zien, middels het maken van je eigen merklabels, waar je als bedrijf of product voor staat. Het mag gewoon iets meer zijn en normaal gesproken ook iets meer kosten.

Ook kun je denken aan het personaliseren van je eigen kleding. Je werkkleding customizen door het aanbrengen van je eigen merk kledinglabels. Of private labels laten maken om jouw artikelen nog meer onder de aandacht te brengen met oog voor detail. Metalen labels kun je bevestigen op meubels, kaarsen, fietsen, tassen etc. Zeg het maar, op elk potje past wel een merklabel. In elk gewenst formaat, type merklabel of het aantal kleuren.

Kortom, merklabels voor allerlei accessoires, die ‘gewoon iets stoers, robuust en unieks moeten uitstralen.

Wat zijn de prijzen van Merklabels?

Wat kosten merklabels? Elk merklabel is uniek in zijn of haar soort! Je wilt geen merklabel kopen die je vervolgens op iedere hoek van de straat ziet. Dan schiet je namelijk je doel voorbij en valt jouw product niet op.

Aangezien merklabels unieke merchandise artikelen zijn, maken we hier ook altijd een prijs op maat bij op. Prijzen van merklabels zijn namelijk afhankelijk van meerdere factoren, zoals het aantal merklabels, de kleuren, het type merklabel, het formaat en hoe ze moeten worden bevestigd.

Wil je merklabels kopen maar heb je geen idee wat zoiets moet gaan kosten, vraag een offerte aan of stuur een mail naar Pro-Merchandise. Wij helpen je graag verder.

Private label kleding merklabels

Hoe bevestig ik merklabels?

Merklabels van Pro-Merchandise zijn op verschillende manieren te bevestigen. Het is maar net hoe jij het wilt hebben. Vele merklabels zijn eenvoudig op het product te lijmen. Metalen en roestvrijstalen merklabels zijn tevens verkrijgbaar met boorgaten als je de merklabels met spijkers of schroeven wilt vastklinken.

PVC labels kun je lijmen maar ook laten voorzien van een stikrand zodat je deze PVC Labels op het artikel vast kunt naaien. Kleding labels worden vaak in de kleding gestreken of genaaid. Dat kan met een midden- of eindvouw. Leren labels kunnen ook opgestikt of gelijmd worden, of we ponsen er enkele oogjes in, zodat je die later op de door jouw gewenste wijze kunt bevestigen

Wil jij ook een merklabel voor jouw eigen kleding?
Merklabels bestellen doe je simpel en eenvoudig bij Pro-Merchandise!

 


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

T.K.V. de Rockets
Aan de Hamse (BE) carnavalsvereniging T.K.V. de Rockets hebben we diverse vormen van merchandise geleverd. Het betreft pins voor de jubilerende...