Onderbroeken laten bedrukken?

Je wilt graag je eigen onderbroeken laten bedrukken, je eigen onderbroeken laten maken. Kan dat? Natuurlijk kan dat, het is allemaal custom made mogelijk bij Pro-Merchandise in Ootmarsum.

Niet alleen kleren maken de man/vrouw maar dus ook onderbroeken. Dat kan reeds vanaf kleine aantallen. In dit blog nemen wij jou mee in de mooie (onder)wereld van de onderbroeken. Want het leven is te kort om saaie onderbroeken te dragen. Of niet dan? Wij vinden niet dat onderbroeken hetzelfde is wat je wellicht hebt met intelligentie. Je moet het wel hebben maar je mag er niet mee pronken. Nou, echt niet. Met onze custom made onderbroeken mag je mee gezien worden, mag je mee pronken. Het is nu tijd voor de onderbroek, trek ‘m aan of uit….natuurlijk!

Onderbroeken als relatiegeschenk?

Onderbroeken laten bedrukken neemt steeds meer in populariteit toe. Je kunt ze laten bedrukken, meestal all-over. Misschien voor je bedrijf, als relatiegeschenk of als weggevertje op een beurs of evenement. Veel tevreden klanten zijn je reeds voorgegaan. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun merk of brand op onderbroeken te drukken. Enerzijds om ze te verkopen, anderzijds als promotioneel textiel voor je club, bedrijf, vereniging of evenement. En wie wil er nou niet onderbroeken van zijn favoriete (voetbal)club, band of artiest. Dat voelt vertrouwd. Het is zelfs mogelijk voor je eigen (amateur)club. Je kunt zelfs je onderbroeken personaliseren, met je eigen naam. Als je wilt kun je je eigen onderbroek of boxershort compleet bedrukken met je eigen design, daarom kunnen wij ook de elastieken boorden en gewoven labels in je custom made onderbroeken volledig customizen. Door het logo van je bedrijf, club of vereniging er op laten drukken maak je al lopend reclame zonder dat het (meteen) opvalt.

Hoe bedruk ik mijn eigen onderbroeken?

Je wilt graag je eigen onderbroeken laten bedrukken, maar hoe gaat dit in zijn werk? Bij het bedrukken van onderbroeken of boxershorts zijn de mogelijkheden eindeloos. Mocht je al een ontwerp of tekening klaar hebben liggen kun je deze opsturen en gaan we meteen voor je aan de slag, als je natuurlijk een beetje ervaring hebt met diverse ontwerpprogramma’s zoals bijvoorbeeld Photoshop. Maar een onderbroek ontwerpen is natuurlijk geen dagelijkse kost voor je, je moet aan veel dingen denken. Hoe komt het ontwerp tot zijn recht als je éénmaal een onderbroek aantrekt. Fijnafstemming is wel op zijn of haar plek. Mocht je hulp nodig zijn of je twijfelt aan je ontwerp neem je gewoon contact op. Wij hebben vaker met het bijltje gehakt en weten precies wat er nodig is om je eigen custom made onderbroeken te laten ontwerpen aangezien het feit dat jij gewoon de mooiste onderbroeken wilt laten ontwerpen die er bestaan. Unieke merchandise maken, die opvalt ondanks dat negen van de tien keer andere kleding jouw fraai vormgegeven onderbroek bedekt. Desondanks groeit de populariteit van onderbroeken als relatiegeschenk. Het is weer wat anders dan de traditionele pen of mok.

Wat kost het om onderbroeken te laten bedrukken?

Zoals elk bedrijf, vereniging of club uniek is, zo zijn ook de diverse bedrukte onderbroeken en boxershorts tevens niet standaard. Des te meer omdat het vaak om custom made onderbroeken gaat. Je wilt door je bedrukking op je custom made onderbroeken je onderscheiden van de rest.
Je eigen bedrukte onderbroeken geven mensen het idee dat je serieus met je vak of sport bezig bent. Het geeft vertrouwen en je straalt door je custom made onderbroeken een bepaalde vorm van professionaliteit uit. Geen onderbroeken lol derhalve… Daarom is het lastig om een standaard prijslijst te overleggen. De prijzen worden op maat gemaakt. Dat heeft alles te maken met ondermeer de grootte van de onderbroeken, het aantal onderbroeken die je wilt laten drukken, het aantal kleuren etc. Je snapt dat al deze factoren invloed heeft op de prijzen. Van te voren krijg je daarom een scherpe offerte, geen verrassingen achteraf op de factuur. Want zo zijn wij hier in het Oosten niet met elkaar getrouwd. Wat je ziet is wat je krijgt, dat geldt zeker voor de onderbroeken.

Gemakkelijk onderbroeken laten bedrukken

Er zijn verschillende technieken om onderbroeken te laten bedrukken. Afhankelijk van je ontwerp en het gewenste aantal kiezen wij een productietechniek die het meest geschikt is voor de opdracht. Verder houden wij constant oog op het productieproces, wij hebben korte lijnen met onze vakkundige leveranciers  die hoogwaardige kwaliteit leveren tegen de best passende prijs. Het logo, design of full colour bedrukking kan normaal gesproken overal op de onderbroek bedrukt worden. Meestal van de onder- tot aan de bovenkant. Je bepaalt zelf hoe jouw eigen bedrukte onderbroek er uit komt te zien. Het kan (bijna) allemaal. De levertermijn van bedrukte onderbroeken is na goedkeuring op de definitieve werktekening ca. 4 tot 5 weken. De variatie in kleuren is bijzonder groot te noemen. Geen standaard witte meer maar laat je verrassen door het fraaie kleurenpalet. Op deze manier kunnen wij jouw (huis)kleuren altijd feilloos benaderen.

Hoe worden de onderbroeken verpakt?

Onderbroeken worden standaard per stuk verpakt. Maar custom made kunnen wij jouw onderbroeken tevens voorzien van bijvoorbeeld een kartonnen header kaart, tevens full colour. Waarop de info staat van bijvoorbeeld jouw bedrijf, eventueel de wasvoorschriften en verdere info. Zo’n full colour card maken de bedrukte onderbroeken wel helemaal af natuurlijk. Er zijn gewoon verschillende mogelijkheden. Nogmaals, laat je verrassen wat er allemaal mogelijk is bij het maken van jouw eigen bedrukte custom made onderbroeken.  Ben je nieuwsgierig geworden of wil je custom made onderbroeken laten bedrukken vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte op. Stuur je logo of ideeën maar. Vroeger kon je met je onderbroek een hele fiets poetsen, nu alleen de bel wordt er wel eens gekscherend gezegd. Maar op elke onderbroek, hoe klein of groot ook, is voldoende ruimte om een passende bedrukking te creëren. Onderbroeken maken de vrouw en natuurlijk de man!


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Bunch on a Breakout
Bunch on a Breakout, winnaar van de bekende Haarlemse muziekwedtrijd de "Rob Acda Award", kreeg van ons een 50-tal shirts gesponsord...