Petten laten bedrukken

Wil je caps laten bedrukken of, op gewoon op zijn Nederlands gezegd, petten laten bedrukken of borduren met je eigen logo. Je hebt ons al gevonden nu je deze blog leest. Je bestelt het snel, simpel en eenvoudig bij Pro-Merchandise in Ootmarsum. Wij zijn de experts als het gaat om petten laten borduren of bedrukken met diverse mogelijkheden zowel met onze eigen borduurstudio of om bijvoorbeeld custom made petten te laten maken. Geheel naar je eigen wensen.

 

Verschillende soorten petten laten bedrukken

Petten laten bedrukken met jouw eigen logo, naam van jouw bedrijf, evenement, merk is helemaal 2021, maar ook praktisch. Je hoeft niet zo vaak meer naar de kapper, onder een pet zit je haar altijd goed. Geintje natuurlijk! Een pet geeft bescherming tegen de zon, helemaal als je over weinig tot geen haar meer beschikt. Je kunt ‘m achterstevoren dragen voor een wat stoerdere look. Caps zijn er in allerlei soorten en maten, je hebt een standaard cap maar wat je tegenwoordig heel veel ziet in het straatbeeld en meestal onder het wat jongere publiek is de Snapback Cap. Een pet met een rechte vlakke klep. Laten wij voor het gemak even wat soorten caps op een rij zetten. Wel zo handig.

 

De Snapback cap:

Is een verstelbare baseball cap met vlakke klep. Andere caps worden vaak verkocht met een voorgebogen klep. Snapbacks caps hebben dit niet. Is ook niet de bedoeling, dit model moet namelijk recht blijven tijdens het dragen van de pet. Bijkomend voordeel is dat je deze petten via de achterkant met een plastic sluiting kunt verstellen al naar gelang de grootte van je hoofd.
De naam komt hier ook vandaag, aangezien deze een soort van ‘snap’ geluid maakt als je hem open- of dichtmaakt. Deze caps laten bedrukken wint de laatste tijd ontzettend aan populariteit mede door het feit dat vele beroemde mensen petten als deze dragen. Je kunt deze petten laten borduren of bedrukken. Of natuurlijk helemaal custom made laten maken. It’s up to you!

De Trucker cap:

In de basis is het een baseball cap met een licht gebogen klep aan de voorkant. Het verschil is dat de baseball petten meestal volledig van katoen worden gemaakt. Het voorste gedeelte bij een Trucker cap is vaak van schuim gemaakt en de rest van de pet van een soort kunststof gaas. Dat noemen ze in vaktermen ‘Mesh’, dat is bedoeld voor ventileren van het hoofd. De cap is meestal verstelbaar door een plastic druksysteem. Dat houdt in dat Trucker Caps vaak one size fits all zijn. Met andere woorden, die pet past jou ook. Doordat het grootste gedeelte van een Trucker pet gaas (mesh) als basis heeft is deze fijn om te gebruiken bij activiteiten waar je flink van gaat zweten. Sporten bijvoorbeeld of gewoon nietsdoen op een warme zomerdag. Dan ‘lucht’ dat gaas mooi. Net als Snapback caps zijn ze behoorlijk hot, ongekend populair. Natuurlijk kun je deze petten latten bedrukken of borduren. Custom made is natuurlijk ook een goede optie. Door caps te laten bedrukken maak je je pet helemaal af. Die zet je niet gauw meer af.

 

Dad Hat of Curved cap:

Welke pet is niet gewild? Dat is de zogenaamde Dad Hat pet zeker, een trend die niet overwaait in pettenland. Want je wilt je curved cap natuurlijk op je hoofd houden. Dat snappen we, de caps zijn handig verstelbaar door middel van een leren strap of klittenband sluiting. Deze pet heeft geen Mesh (gaas) maar wordt volledig gemaakt van katoen of polyster. Deze petten hebben een fijne pasvorm, zijn verstelbaar en daarom kan ook hier het principe worden gebezigd: één formaat die iedereen past. Want deze petten hebben een typische ronde/gekromde klep waardoor ie gewoon lekker op je hoofd blijft zitten. Daarom worden ze ook wel eens Curved caps genoemd. Vroeger sprak je eerder van Baseball caps.  Natuurlijk kun je deze caps ook laten borduren en/of bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Vijf Panel cap:

Een 5 panel cap is een pet met een vlakke klep met op de achterzijde meestal een strapback bevestiging. Hoe komt deze pet nu aan zijn naam. Dat is eigenlijk vrij simpel uit te leggen. De basis van deze petten bestaan namelijk uit vijf vlakken (panelen). Net als de Snapback cap hebben deze petten een vlakke, rechte klep. Het is namelijk niet de bedoeling om de klep te buigen. Deze pet draag je ‘vlak’, recht dus, tijdens het dragen. Deze caps zijn ook populair onder beroemde mensen in binnen- en buitenland. Natuurlijk wil jij, net als jouw idool, ook zo’n pet hebben compleet met logo en misschien je eigen naan. Petten laten bedrukken vinden wij een goed idee.  


Petten bedrukken met verschillende technieken

Ach, zo heeft iedere leverancier zijn of haar eigen naam voor petten laten maken. In de basis komt het overal op hetzelfde neer. Nu je weet welke petten of caps er allemaal te koop zijn, het is maar net wat je wilt, kun je verder met je hoofddeksels. We kunnen caps bedrukken of borduren met allerlei soorten logo’s. Tevens kunnen wij jouw petten next level personaliseren. Door ondermeer aanbrengen van PVC- of geborduurde emblemen. Daar zijn wij experts in. Maar er zijn veel meer bedrukkingstechnieken, tips en trucs om jouw caps uniek te laten zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van  een custom made merklabel aan de binnenkant van je pet. Hoe gaaf is dat? De levertermijn van petten hangt af van verschillende factoren en wat je allemaal op je pet bedrukt wilt zien.
Standaard caps kunnen wij al aanbieden vanaf 5 stuks. Het aantal voor custom made petten hangt af hoe ver je wilt gaan. Bijvoorbeeld de stof in je eigen huisstijl kleuren, prints aan de binnenzijde, reliëf logo’s in de sluitingen etc. Het kan allemaal. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarover moet jij je geen (kop)zorgen maken. Vraag het ons!

We zijn gespecialiseerd in het borduren van petten. Dat vinden wij doorgaans ook de mooiste techniek. Nadat jij weet welke pet je hebt gaan we samen met jou het ontwerp bepalen, op welke positie de bedrukking moet komen en welke grootte. Wij kunnen (bijna) alle kleuren van de regenboog bedrukken of borduren. Kleine aantallen borduren wij zelf in onze eigen borduurstudio, zo ben je altijd verzekerd van het beste resultaat en kwaliteit. Maar ook bij custom made caps en petten spelen wij altijd kort op de bal. Mocht je meer info wensen, neem dan contact met ons op.


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Belgian Advertising School
Voor de Belgian Advertising School hebben we een kleine set buttons voor herkenbaarheid van medewerkers geleverd. Een kleine alledaagse klus, welke...