Pro-Merchandise is verhuisd!

Sommigen van jullie wisten het al.. wij zijn verhuisd! Van de zogenoemde ‘keukentafel’ van René naar een heus bedrijfspand aan de Tijinkskamp 2a te Ootmarsum.

En het mooie hiervan? Er is een showroom aanwezig! Jij kunt dus tijdens onze (vernieuwde) openingstijden gezellig langskomen voor advies, meer informatie of een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.

Nieuwe openingstijden

First things first: onze openingstijden zijn veranderd. Op dit moment staan wij op maandag t/m vrijdag van 08:30-12:00 en 13:00-17:00 voor je klaar! En zoals eerder vermeld hebben wij nu ook een showroom met een grote selectie aan merchandise. Zo kun je rustig bekijken wat de beste opties voor jou zijn en wat er allemaal mogelijk is.

Zin aan een ‘ouderwetse’ kop koffie? Kom eens langs en geniet van onze heerlijke (filter)koffie! – Pro-Merchandise

Nu gevestigd op industrieterrein 'De Mors'

Zoals eerder is vermeld zijn wij vanaf heden gevestigd aan de Tijinkskamp 2a in Ootmarsum. Op het industrieterrein 'De Mors' bevinden wij ons vlák naast de sportschool 'I Am Okay', in hetzelfde pand. Niet te missen dus! En ook niet te missen door de geweldige bestickering die wij van 'Wolbert Communiceert' hebben ontvangen. Kom jij bij ons langs?

Afbeelding voorkant bedrijfspand Pro-Merchandise


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Nana
Voor Nana, een onderdeel van Wegdam Food Link, borduren we vaak bedrijfskleding. Snel schakelen en daarmee korte levertijden tegen een gunstige...