#SAMENSTERK met deze acties

Het zijn rare tijden nu. In deze moeilijke periode is het belangrijk om er samen wat van te maken. Bekijk daarom de volgende acties: #samensterk!

Hieronder zie je verschillende flyers en acties. Denk aan verschillende thuiswerkpakketten voor jouw collega's en/of medewerkers! Of zorg ervoor dat iedereen in jouw winkel of ander bedrijf voorzien is van een reflecterend veiligheidsvest om andere mensen te herinneren om 1,5 meter afstand te houden. Of zorg jij misschien voor extra veiligheid met de antibacteriële iProtect pen? Bekijk alle acties hieronder en vergeet niet te bestellen door contact met ons op te nemen. Wij werken dan wel thuis, maar wij leveren nog steeds! Kijk dus rustig en mail of bel ons voor vragen en bestellingen.

#1 Veiligheidsvest

Zorg voor meer veiligheid en herinner iedereen eraan om 1,5 meter afstand te houden door bijvoorbeeld winkelpersoneel te voorzien van deze veiligheidsvesten. Bekijk de flyer en bestel vandaag nog om ze op tijd binnen te krijgen! Het is morgelijk om de voorkant te voorzien van jouw eigen logo. Aanvullend op de volgende flyer kunnen wij ook 25 vesten leveren voor € 7,45 per stuk. Andere aantallen nodig? Dat is in overleg mogelijk, op speciale aanvraag.

Veiligheidsvesten opdruk 1,5 meter afstand

#2 Thuiswerkpakketten

Laat jouw werknemers zien dat je hun inzet en energie wardeert met een van de volgende thuiswerkpakketten. Of geef ze een extra energy boost of hart onder de riem met een kids pakket of workout pakket. De thuiswerk gift sets zijn gevuld met handige producten om het nieuwe werken te veraangenamen. Een fijne werkplek tijdens deze coronaquarantaine is belangrijk voor een effectieve en leuke werksfeer. Een plek waar je je gelukkig voelt en ideeën ontstaan. Met deze producten geeft je de werkplek van jouw werknemers een opkikker die inspireert. Een klein lichtpuntje tijdens deze onzekere en vervelende periode, speciaal voor hen.

De gift set 'kids' is speciaal voor de medewerkers die thuiswerken met kinderen in huis. Want dat kan het soms best wel lastig maken. Uit jouw waardering door een leuke gift set te geven die met zorg is samengesteld. Uiteraard speciaal voor de kinderen maar ook voor de ouder die ermee even de tijd mag nemen zich te vermaken met zijn/haar kinderen. Wil je jouw werknemers een extra energy boost geven? Kies dan voor de workout gift set. De gift set is gevuld met diverse fitness essentials voor een sportieve work-out in eigen huis. Sporten tijdens deze quarantaine is belangrijk om een betere weerstand en conditie op te bouwen of te behouden. regelmatige work-outs geven energie, werken stressverlagend en maken een mens veel opgewekter. Met de gadgets uit deze gift set zorg jij ervoor dat jouw werknemers hun sportieve behoefte kwijt kunnen!

Hoet het werkt? Heel eenvoudig. Stap 1: pakket keuze doorgeven. Stap 2: aantal opgeven. Stap 3: wij doen de rest!

Heb jij je keuze kunnen maken? Vraag dan de gift sets aan door het aanvraagformulier in te vullen of mail naar info@pro-merchandise.nl.

#3 iProtect antibacteriële pen

Keuze kunnen maken? Bestel nu jouw #samensterk actie(s)!

Neem eenvoudig contact met ons op door te mailen naar info@pro-merchandise.nl of bel naar +31(0)85 0608854. Wij staan nog steeds voor je klaar. Pas op jezelf en de mensen om je heen, blijf positief en vooral gezond!


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Run For Our Lives
Run For Our Lives, een 10km lange Obstacle Run in het Belgische Nieuwkerken-Waas. Voor dit populaire evenement hebben wij een leuke goodie-bag voor...