Sokken laten bedrukken?

Je wilt graag je eigen sokken bedrukken, je eigen sokken laten maken. Kan dat? Natuurlijk kan dat, het is allemaal custom made mogelijk bij Pro-Merchandise in Ootmarsum. Niet alleen kleren maken de man/vrouw maar ook sokken. Dat kan reeds vanaf kleine aantallen. In dit blog nemen wij jou mee in de mooie kleurrijke wereld van de sokken. Want wie de sok past trekt ‘m aan, helemaal als het van die custom made sokken zijn. Nooit meer iets lelijks aan je voeten.

Sokken bedrukken als relatiegeschenk?

Sokken bedrukken neemt steeds meer in populariteit toe. Je kunt sokken laten bedrukken, meestal all-over of laten breien. Iedereen kent misschien wel happy socks. Nou, hoe gaaf is het dat je heel eenvoudig je eigen happy socks kunt creëren. Misschien voor je bedrijf, als relatiegeschenk of als weggevertje op een beurs of evenement. Veel voetbalclubs zijn je reeds voorgegaan, want iedereen wil natuurlijk sokken van zijn favoriete club aan haar of zijn voeten. Dat voelt vertrouwd. Maar het is mogelijk voor je eigen amateurclub. Je kunt zelfs de sokken personaliseren, met je eigen naam.
Door het logo van je bedrijf, club of vereniging er op laten drukken maak je al lopend reclame voordat wat er op je sokken staat. Want het design of wat er op de sokken moet komen bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Je eigen happy socks ligt binnen handbereik

Hoe kan ik mijn eigen sokken bedrukken?

Je wilt graag je eigen sokken laten bedrukken, maar hoe gaat dit in zijn werk? Als je een beetje ervaring hebt met diverse ontwerpprogramma’s zoals bijvoorbeeld Photoshop kun je vrij eenvoudig je eigen ontwerp aanleveren. Maar we kunnen tevens voorstellen dat je niet elke dag sokken aan het ontwerpen bent of er gewoon graag hulp bij nodig hebt. Zeker vanwege het feit dat je gewoon de mooiste sokken wilt laten bedrukken die er bestaan. Snappen we daarom helpen wij jou graag. Zowel met de opmaak alsmede met adviezen etc.

Wat kost het om sokken te laten bedrukken?

Zoals elk bedrijf, vereniging of club uniek is, zo zijn ook de diverse bedrukte sokken tevens niet standaard. Des te meer omdat het vaak om custom made sokken gaat. Je wilt door je bedrukking op je custom made sokken je onderscheiden van de massa. Je eigen bedrukte sokken geven mensen het idee dat je serieus met je vak of sport bezig bent. Het geeft vertrouwen en je straalt door je custom made sokken een bepaalde vorm van professionaliteit uit. Daarom is het lastig om een standaard prijslijst te overleggen. De prijzen worden op maat gemaakt. Dat heeft alles te maken met onder andere de grootte van de sokken, het aantal sokken die je wilt laten borduren, het aantal kleuren etc. Je snapt dat al deze factoren invloed heeft op de prijzen. Van tevoren krijg je daarom een scherpe offerte, geen verrassingen achteraf op de factuur. Want zo zijn wij hier in het Oosten niet met elkaar getrouwd.

Gemakkelijk sokken laten bedrukken

Er zijn diverse technieken om sokken te laten bedrukken. Je hebt gebreide sokken, die je volledig all-over kunt laten breien in het door jouw gewenste ontwerp. Tevens bestaat de mogelijkheid om standaard sokken te laten borduren. Maar de laatste tijd is de meest gebruikte techniek om sokken all-over te laten bedrukken. Hoe kleurrijker, hoe mooier. Het kan allemaal. De levertermijn van sokken is na goedkeuring op de werktekening ca. 4 – 5 weken. Wij hebben grote variatie in het aantal kleuren.

Soorten sokken?

Er zijn verschillende soorten sokken, voor elke (schoenen)maat hebben wij het perfect passende paar sokken. De sokken, zoals gezegd, kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden maar normaal gesproken gaan ze om de voeten. Even een grapje tussendoor.
De meest voorkomende sokken zijn:

‘Everyday sokken’, half hoge sokken voor dagelijks gebruik

Enkelsokken

Kinder- en babysokken

Sokken van eco-katoen

Sportsokken

‘Fluffy’sokken (leuk cadeau voor kerst)

Hoe worden sokken verpakt?

Sokken worden standaard per paar verpakt. Maar custom made kunnen wij jouw sokken voorzien van bijvoorbeeld een kartonnen header kaart, tevens full colour. Waarop de info staat van bijvoorbeeld jouw bedrijf, eventueel de wasvoorschriften en verdere info. Zo’n full colour card maken de bedrukte sokken wel helemaal af natuurlijk. Er zijn diverse opties mogelijk.
Ben je nieuwsgierig geworden of wil je custom made sokken laten bedrukken vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte op. Stuur je logo of ideeën maar op.


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Atletiekclub Lebbeke
Voor de Atletiekclub Lebbeke hebben we enkele 100-en buttons mogen leveren, voor de herkenbaarheid van vrijwilligers op een van haar...