Sportieve acties met unieke medailles [CASE]

Helaas is het niet anders, veel sportevenementen voor goede doelen zijn afgelast. Gelukkig zijn er daarom veel virtuele evenementen gestart met elk hun eigen unieke medailles.

In deze tijd is het erg mooi om te zien dat er toch erg veel leuke en goede initiatieven zijn. Wij zijn zelf dan ook erg blij om voor veel van die initiatieven de medailles, bedrukte shirts en andere merchandise te mogen leveren. Stuk voor stuk uniek!

Welke medailles heb jij al in de pocket?

Hier zie je een selectie van sportmedailles voor een selectie aan gave en sportieve intiatieven voor verschillende goede doelen. 

eerste 3 medailles van sportevenementen1. Roparun Team Hollander

De echte Roparun gaat helaas niet door. Maar Team Hollander heeft een oplossing gevonden: een virtuele Roparun! Schrijf je in (tot 1 juni) en ren, wandel, skeeler, step of zwem 5 kilometer om het goede doel te steunen én de creatieve medaille (de wieken kunnen draaien) te ontvangen! Schrijf je in via www.teamhollander.nl.

2. Virtual Tukker Run

Dit virtuele hardloop event is zowel voor de fanatieke sporter als de recreant. Wandelaars kunnen een vrije (5 of 10 km) of een uitgezette (5km) route lopen. De fanatieke hardloper kan voor extra prijzen strijden door een zo goed mogelijke tijd neer te zetten op de uitgezette routes. Bij deelname steun je de Twentse Wens ambulance en elke deelnemer ontvangt de gave medaille! Inschrijven kan via www.virtualtukkerrun.nl.

3. Roparun AETV

AETV Runs kan net zoals Team Hollander helaas niet meedoen aan de Roparun, daarom presteneren zij "AETV Run Rotterdam Edition". Wandel, ren, fiets of ruiter tenminste 5 kilometer vóór 31 mei. Dit doe je waar en wanneer je maar wilt. De opbrengsten gaan naar de Roparun. Inschrijven? Kijk op www.aetvrun.nl voor meer informatie.

sportmedailles kopen voor virtuele runs?4. Pinksterun

Veel hardloopevenementen zijn stilgelegd, zo ook de Pinksterun 2020. Maar niet getreurd, want je kunt nu ook mee doen aan de Virtual Stay Home Pinksterun. Je rent voor de Zonnebloem, dus kom in actie en ren mee! Schrijf je in tot 31 mei en ren mee. Je mag zelf weten wanneer en welke afstand. Inschrijven doe je via de website van www.inschrijven.nl. Doe het snel en ontvang die unieke 'Stay Home Pinksterun' medaille!

5. Runoninsulin

Tot en met 31 mei heb jij de kans om je in te zetten voor het goede doel. De Virtual Run On Insulin zet zich namelijk in voor het Diabetes Fonds. Het complete inschrijfgeld wordt gedoneerd en jij ontvangt een finishers medaille voor jouw inspanningen. Wat moet je doen? Je kunt hardlopen/wandelen wanneer en maar je waar wilt. Ook de afstand bepaal je zelf. De inschrijvingen zijn helaas gesloten omdat alle plekken zijn gevuld.

6. "Actie voor Kika" zorg voor elkaar

Bij deze virtual actie voor KiKa Zorg voor elkaar kun je wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen, waar en wanneer je maar wilt op een veilige en verantwoorde manier. Of het nu 1 of 40 kilometer is, jij bepaalt. Geef je nu op voor KiKa en maak kans op één van de gave medailles! Inschrijven doe je via www.inschrijven.nl.

Virtuele runs met unieke medailles

Medailles nodig voor jouw initiatief?

Heb jij ook unieke, custom made medailles nodig voor jouw initiatief of ander evenement/activiteit? Bij Pro-Merchandise is het mogelijk om jouw medaille van idee naar eindproduct te laten maken. Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen van de medailles wanneer je hier zelf niet uit komt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en voorsteltekening van jouw sportmedailles!


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Belgian Advertising School
Voor de Belgian Advertising School hebben we een kleine set buttons voor herkenbaarheid van medewerkers geleverd. Een kleine alledaagse klus, welke...