Vier 75 jaar vrijheid met merchandise van Pro-Merchandise!

Dit jaar, 2020, viert Nederland haar 75e jaar vrijheid! En hoe kun je dat beter vieren dan je blijdschap te delen met (gepersonaliseerde) merchandise producten? Bekijk hier de aanbieding.

Bij Pro-Merchandise kun je verschillende merchandise producten bestellen om de vrijheid te vieren. Geniet nu nog van deze actie! Ga bijvoorbeeld voor één van onze twee soorten emblemen vanaf €0,69 met strijklaag. Koop onze vrijheidsmokken die je zonder extra kosten aan de andere zijde ook kunt voorzien van jouw eigen logo en/of tekst. Of ga jij pins kopen met de enige echte 75 jaar vrijheid 'fakkel'? Misschien koop je het allemaal wel! Vergeet ook zeker niet om vlaggen te kopen zodat jij laat zien dat jij blij bent met 75 jaar vrijheid. 

Klik op de onderstaande flyer om deze in een hogere resolutie te bekijken en/of te downloaden! (update: deze flyer is niet meer beschikbaar)

Bekijk de flyer

 

Vier de vrijheid met Pro-Merchandise!!

Behoefte aan meer informatie? Bel naar +31(0)85-0517533, app naar +31(0)6-64715371 of mail naar info@pro-merchandise.nl

Hou jij een evenement of activiteit rondom 75 jaar vrijheid? Dan kunnen wij ook voor jou medailles maken of je kunt geheel andere gepersonaliseerde pins kopen of buttons laten maken. Wat je ook nodig hebt, wij hebben de juiste merchandise producten voor jou!


 


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Quiltersgilde
Aan het Quiltersgilde hebben we een grote hoeveelheid hard-emaille pins mogen leveren. Over het resultaat was men zeer te spreken. Een aantal andere...