Voordelige sjaals en mutsen met logo [ACTIE GELDIG T/M 31 DECEMBER 2021]

[UPDATE] Nou, we konden er niet omheen, "winter is coming" kunnen we veranderen naar "winter is here". Daarom is de 'najaarsactie' omgetoverd tot WINTERACTIE.

Gun je collega's/medewerkers lekkere warme sjaals en mutsen inclusief geborduurd of ingebreid logo. Of misschien is het wel wat voor jouw vereniging of (web)shop? Perfect passend bij jouw huisstijl of met jouw logo of eigen ontwerp. Er is echt van álles mogelijk. Lees snel verder om te zien wat de mogelijkheden zijn.

ACTIE GELDIG T/M 31 DECEMBER 2021!

Zonder prutsen jouw eigen gebreide sjaals, gebreide beanies of geborduurde mutsen

Professionele en warme werkkleding voor de koude winter is je geld zeker waard. En al helemaal nu je ze bij ons kunt laten maken met een mooie korting! 

Klik op de afbeelding om deze te beter te bekijken of doe direct een aanvraag via ons aanvraagformulier.

gebreide mutsen met logomuts bordurensjaals laten borduren met logo

In alle kleuren mogelijk! Andere aantallen nodig? Dat is op aanvraag zeker mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Custom made gebreide beanies | Alle kleuren mogelijk

Naast onze geborduurde mutsen kun je ook kiezen voor gebreide beanies. Want als specialist in custom made producten is het bij ons ook mogelijk mutsen te laten maken vanaf de eerste draad. De kleur(stelling) bepaal jij! Een pompom op de muts? Dat kan ook, wel tegen een meerprijs. Meer weten over de opties, materialen, mogelijke afmetingen en kleuren? Bekijk het hier: gebreide mutsen

Kwaliteitsmutsen met geborduurd logo of ander ontwerp

Bij onze geborduurde mutsen wordt er op een standaard beanie van goede kwaliteit een mooi logo op de muts geborduurd. Voor meer informatie over het productieproces en alle opties ga naar: geborduurde mutsen.

Gebreide sjaals laat je maken bij Pro-Merchandise | Diverse kleuren!

Bij een muts hoort natuurijk ook een fijne zachte en warme sjaal. Zo voorkom je een stijve nek en blijven jij en jouw medewekers/collega's extra warm en beschermd tegen de kou en sneeuw. Gebreide sjaals kun je helemaal naar wens laten maken. Laat jouw logo of ontwerp in de sjaal breien voor een uniek product! Neem voor meer informatie over dit product contact met ons op of bekijk deze pagina: gebreide sjaals.


Offerte aanvragen

of bel +31(0)6 547 153 71


Referenties

Forelshop
Voor webshops www.forelshop.be en www.forelshop.nl hebben we divere modellen emblemen mogen maken. Door het lange bewaren van borduurkaarten en een...