Onderscheidingen

Ben je op zoek naar een beloning in de vorm van een onderscheiding? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om hier een persoonlijke twist aan te geven. Heeft iemand een unieke prestatie geleverd of een titel behaald? Dan verdient dat natuurlijk een beloning. Bij Pro-merchandise kun je onderscheidingen opmaken met een eigen design of ontwerp. Beslis zelf hoe de onderscheiding er uit moet komen te zien en geef hem vorm zoals jij het graag wilt. Een onderscheiding is een ereteken dat zeker in de smaak valt en waar men jarenlang plezier van heeft. Het is namelijk een prachtige herinnering aan het bereiken van een hoge titel of het leveren van een andere prestatie.

 

Onderscheiding op maat

Via onze website kun je makkelijk en snel een persoonlijke onderscheiding op maat maken. Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met je eigen design. Een onderscheiding laten maken is origineel, persoonlijk en valt altijd goed in de smaak. Het krijgen van een onderscheiding is altijd leuk, maar dit gevoel wordt extra versterkt door een persoonlijk design. Stuur je ideeën en wensen naar ons op en wij gaan aan de slag met een werktekening. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.  

 

Waarom Pro-merchandise inschakelen?

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet worden beperkt in mogelijkheden en keuzes. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren. In dit geval is het mogelijk om te bestellen in grote oplage, wat natuurlijk gunstig is voor de stukprijs, maar ook enkele stuks zijn bij ons te bestellen.