Het beste voor jouw merchandise

Unieke producten geheel naar jouw ontwerp. Klinkt dat jou goed in de oren? Wij creëren jouw eigen bijzondere merchandising, voor welk doel dan ook. Innovatief, creatief en flexibel. Dat zijn wij. Jij bedenkt en wij maken. Maar vergis je niet: ook in het bedenk-proces kunnen wij jou helpen!

Wat je wensen ook zijn, wij zetten ons altijd volledig in om ze te realiseren. Geen half werk. Wij helpen je van begin tot eind.

Waarom klanten zo blij met ons zijn?

 • Meedenkend
 • Professioneel
 • Flexibel
 • Innovatief
 • Creatief
 • Transparant
 • Nuchter
 • Discreet

Unieke merchandise

Waarom basic als je bijzonder kunt zijn? Wij zijn nuchter, maar onze passie voor innovatie en creativiteit zorgt ervoor dat er unieke producten worden gecreëerd. En dat vinden wij gaaf. Er is niets mooier dan het verschil te zien tussen het ontwerp en het uiteindelijke product, met als kers op de taart een tevreden klant. Daarom zorgen wij ervoor dat we samen met jou gave dingen maken. Korte lijntjes, persoonlijk contact en meedenken. Zo doen wij dat!

Ontmoet het team

Spannend: het duurt namelijk niet lang of wij zullen ons aan jou voorstellen. Nog even een paar nachtjes slapen..

Het betere werk!

Wij zijn een klein bedrijf en daardoor erg flexibel en persoonlijk. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hoef jij niet lang te wachten op een reactie van ons. Dat is het betere werk! Snel geholpen worden en weten waar je aan toe bent.

“Niets is vervelender dan onduidelijkheid en het wachten op een reactie.”

Heb jij ook zo’n hekel aan het wachten op meer duidelijkheid? Mooi, wij ook. Wij reageren zo snel mogelijk. Dit doen we doordat we een klein bedrijf zijn met korte lijntjes en daardoor erg flexibel. We zijn fan van persoonlijk contact, waardoor wij precies weten wat er speelt.

Waar wij blij van worden?

 • Custom made producten
 • Tevreden klanten
 • Creatieve ideeën
 • Persoonlijk contact
 • Een gezonde dosis humor
 • Vrimibo

Dit is hoe we het doen

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Het is heel simpel eigenlijk, onze werkwijze is op te delen in maar 3 stappen. Door deze stappen te doorlopen creëren wij samen met jou de meest unieke en custom made artikelen:

[1] Direct aanvragen

Het begint allemaal bij het doen van een aanvraag via het aanvraagformulier of het sturen van een mail naar verkoop@pro-merchandise.nl. Of kom langs in onze showroom met jouw idee en we hebben het er rustig over onder het genot van een kopje koffie. Jouw idee kan al erg concreet zijn uitgewerkt, maar wij kunnen jou ook helpen bij het visualiseren en ontwerpen.

[2] Werktekening en prijsopgave

Na het doen van een aanvraag vinden wij het belangrijk dat jij precies weet waar je aan toe bent. Daarom ontvang je van ons een werktekening en een scherpe prijs op maat. Is de werktekening nog niet helemaal naar wens? Geen probleem, dat passen we zo aan. Op die manier krijg jij in ieder geval jouw custom made merchandise die helemaal voldoet aan jouw unieke wensen.

[3] Bestelling plaatsen en leveren

Ben je enthousiast geworden van de werktekening en kun je niet wachten om het eindresultaat te zien? Laat het ons weten en wij zetten je bestelling in productie. De levertijden en andere details zullen wij met jou delen voor de hoogst mogelijke transparantie.

[4] After care

Bij ons gaan we verder dan het standaard ‘aanvragen > aanbieden > bestellen > leveren’. Ook ná het leveren staan we voor je klaar. Wanneer jij het handig vindt is het namelijk in overleg ook mogelijk dat wij aan voorraadbeheer doen, zodat jij altijd snel en eenvoudig uit voorraad jouw product geleverd krijgt. Je zit dan zelf niet met een voorraad, ook wel dropshipping genoemd. En we zijn natuurlijk altijd erg benieuwd hoe onze producten jou bevallen. Feedback is daarom altijd welkom.

Hoe het begon..

Pro-Merchandise is jaren geleden opgericht door René, vanachter de spreekwoordelijke keukentafel. René begon met het ontwerpen en de verkoop van carnavalsmedailles, sportmedailles en pins. Maar dat kon niet zonder de hulp van zijn ouders. Vader Andre en moeder Henny waren (en zijn) een belangrijke kracht binnen het bedrijf. In 2018 vond René dat het tijd was om het bedrijf van zijn woonkamer naar een heus kantoorpand te verhuizen. Dit was ook nodig, want het productenaanbod en de klandizie bleef maar groeien! Anno 2019 zijn wij dan ook gevestigd aan de Tijinkskamp 2A in Ootmarsum (NL). En daar hield het niet op. Want er is een nieuwe grote borduurmachine aangeschaft. En Bas en Laura maken nu ook deel uit van het Pro-Merchandise team. Nu hoeft René eindelijk niet meer in zijn eentje een biertje te nuttigen tijdens de vrimibo.

Toekomstvisie

Het is onze ambitie om de beste te zijn op het gebied van custom made merchandising. Wij kunnen al veel soorten promotieartikelen leveren en willen ons assortiment alleen maar uitbreiden zodat we ons blijven ontwikkelen. We blijven hard werken en verzekeren jou van unieke, creatieve kwaliteitsproducten. Want we treden graag buiten de gebaande paden om custom made merchandising te leveren geheel naar jouw wens. Eén ding is zeker: Pro-Merchandise heeft het betere werk!

Anderen aan het woord:

“We werken al enkele jaren samen met Pro-Merchandise.nl en dat is ieder jaar opnieuw een schot in de roos. Gedrukte shirts en medailles worden elke editie perfect geprint en geleverd. Wij zijn grafisch en creatief iets minder begaafd maar daar helpt Pro-Merchandise ons bij door het aanbrengen van ideeën, tips en een ontwerp waar wij dan onze eigen insteek aan toe kunnen voegen. Fantastische samenwerking!”

“Begonnen met een waslijst aan vragen en opmerkingen, en op alles heel uitgebreid antwoord gekregen. Van een idee naar een tekening naar een volwaardig product waar ik trots op ben. Inmiddels zijn we heel wat bestellingen verder en geniet ik nog steeds dezelfde service en persoonlijke aandacht. Absoluut een aanrader, ook voor mensen met een idee dat nog uitgewerkt moet worden.”

Lees alle beoordelingen of bekijk onze referenties.

Offerte aanvragen

Geen bestand geselecteerd

of bel +31(0)85-0608854
Referenties

Quiltersgilde

Aan het Quiltersgilde hebben we een grote hoeveelheid hard-emaille pins mogen leveren. Over het resultaat was men zeer te spreken. Een aantal andere quiltverenigingen hebben zich inmiddels ook bij ons gemeld voor pins...