wie zijn we

Uw Merchandise maker

Pro-merchandise is uw ideale partner in het verzorgen van al uw custom-made promotie artikelen. Wij leveren onder andere (carnavals- / sport-) medailles, speldjes, buttons, emblemen, petten, keycords, siliconen polsbandjes en vele andere producten. Onze focus ligt op het gebied van maatwerk, zowel in grote als ook in zeer kleine oplagen. Zo zorgen we er altijd voor dat uw product uniek is. De prijsstelling die wij daarvoor hanteren zal u verrassen!

Enkele jaren geleden zijn wij begonnen met de verkoop van carnavalsmedailles, sportmedailles en pins. Tegenwoordig is er vrijwel geen promotieartikel te bedenken dat wij niet maken kunnen. In de meeste gevallen ook nog custom-made, dus specifiek gemaakt voor u. Een uniek pruduct dus! Door deze jarenlange ervaring weten wij altijd de beste oplossing te vinden voor uw wens. Wij verliezen daarbij de kosten nooit uit het oog.

Wij leveren voornamelijk aan verenigingen, stichtingen en bedrijven. Echter ook een particulier kan bij ons terecht. Dit doen wij te allen tijden discreet. Het is ons bekend hoe belangrijk dit is voor vele van onze klanten. Daarbij hebben wij het nakomen van gemaakte afspraken hoog in het vaandel staan.

Onze producten worden voornamelijk in Nederland en België gebruikt. Echter beperken we ons hierin niet; zo leverden we ook reeds naar Duitsland, Spanje, Chili, China, en andere landen over de wereld. Net als onze merchandise, kent ook ons werkgebied geen grenzen!

Kijk u voor meer informatie over wat wij doen en kunnen gerust eens rond op onze website. Voor een concrete aanvraag kunt u rechts op deze pagina een aanvraagformulier invullen. Wij doen u dan binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte toekomen. Bij andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Uw merchandise is ons visitekaartje!

René Velthuis,

Pro-merchandise.nl


Direct aanvragen

Geen bestand geselecteerd

of bel +31(0)85-0608854
Referenties

Atletiekclub Lebbeke

Voor de Atletiekclub Lebbeke hebben we enkele 100-en buttons mogen leveren, voor de herkenbaarheid van vrijwilligers op een van haar atletiekevenementen.